Ὁ Ἐρντογὰν εἶναι πλέον ταὐτοχρόνως ΚΑΙ ἐχθρὸς τῶν …«Δυτικῶν» ἀλλὰ ΚΑΙ τῆς ISIS!!!

Ο Ερντογάν θεωρείται πλέον εχθρός από τους Δυτικούς και το Ισραήλ.
Επομένως είναι λίγο δύσκολο η Αδελφότητα να είναι φίλη και των ΗΠΑ-ΙΣΡΑΗΛ και της Τουρκίας ταυτόχρονα.

Ήδη Αμερική και Ισραήλ μιλούν για …ΚΑΘΕΣΤΩΣ (regime) Ερντογάν!!!!

jpost

cnn 

independent

hurriyet

Ο Ερντογάν παίζει σκόπιμα το χαρτί της φιλοδυτικής Μουσουλμανικής Αδελφότητας και της ISIS για καθαρά εσωτερική κατανάλωση.

Την ώρα που η Αίγυπτος, μετά τις συμφωνίες με Ρωσσία και Κίνα για πυρηνική τεχνογνωσία και παραγωγή ενέργειας, και τις συμφωνίες εξοπλισμών με Γαλλία, καταδικάζει τον φανατισμό της Μουσουλμανικής Αδερφότητας, καταδικάζοντας τον Μοχάμεντ Μόρσι και άλλα 22 στελέχη της… έρχονται οι Τούρκοι να της κάνουν μαθήματα δημοκρατίας και οι Αμερικανοί να εκφράσουν την ανησυχία τους για την καταδίκη.

Κατάλαβες τώρα πως ασκούνται οι μοχλοί πιέσεως;

Tους έπιασε ο πόνος γιατί τους βόλευαν οι Αραβικές Ανοίξεις…

Δεν τους βολεύει μια Αίγυπτος που δεν ασπάζεται τον φανατισμό.. Κάθε άλλο μάλιστα…

Και όλοι αυτοί έρχονται μετά και σε χρεώνουν με τύψεις εσένα Έλληνα για τους μετανάστες που πνίγονται ενώ προσπαθούν να σωθούν από το τέρας που άλλοι δημιούργησαν.

ΓΙΩΤΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ-ΝΙΚΛΑΝ

ΗΠΑ και Τουρκία εκφράζουν τις ανησυχίες του για την καταδίκη Μόρσι

H αμερικανική κυβέρνηση εξέφρασε χθες την ανησυχία της μετά την καταδίκη σε πολυετείς ποινές καθείρξεως του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, του ισλαμιστή Μοχάμεντ Μόρσι, που ανετράπη το 2013 από τον στρατό και 12 στελεχών της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Η εκπρόσωπος τύπου του StateDepartment Μαρί Χαρφ διευκρίνισε ότι η Ουάσιγκτον «που εκφράζει την ανησυχία της για τις καταδίκες», θα «εξετάσει την νομική βάση» της αποφάσεως του δικαστηρίου, που καταδίκασε τον Μοχάμεντ Μόρσι σε 20ετή κάθειρξη.

«Όλοι οι Αιγύπτιοι έχουν το δικαίωμα να αντιμετωπίζονται με ισότητα και αμεροληψία ενώπιον της Δικαιοσύνης» συνέχισε η ίδια.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του εκπροσώπου του Λευκού Οίκου, Τζος Έρνεστ που εξέφρασε επίσης την ανησυχία της αμερικανικής κυβερνήσεως για την καταδίκη του πρώην προέδρου της Αιγύπτου.

Eξαιρετικά ανήσυχη δηλώνει και η Τουρκία η οποία, μάλιστα, προχώρησε και σε μαθήματα δημοκρατίας προς την Αιγυπτιακή κυβέρνηση. «Η δικαστική απόφαση, αναφορικά με τον πρώην πρόεδρο Μόρσι, αυξάνει την ανησυχία σχετικά με το μέλλον της δημοκρατίας στην Αίγυπτο», αναφέρει ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών της Τουρκίας. 

Υπενθυμίζουμε πως ο Μοχάμεντ Μόρσι καταδικάστηκε για την ευθύνη του στον θάνατο διαδηλωτών το 2012. Στην ίδια δίκη, που ολοκληρώθηκε την Τρίτη, καταδικάστηκαν επίσης σε 20 χρόνια κάθειρξη τα στελέχη της «κορυφής» των -εκτός νόμου πλέον- Αδελφών Μουσουλμάνων Μοχάμεντ ελ Μπελνταγκί και Εσάμ ελ Εριάν.
Συνολικά, εκτός από τον Μόρσι, καταδικάστηκαν 12 ηγετικά στελέχη.

Η ανησυχία από την πλευρά της Τουρκίας έρχεται την στιγμή που η Αίγυπτος επιστρέφει ως ηγέτιδα δύναμη στην περιοχή και παρουσιάζεται ως εκπρόσωπος-χώρα του κοσμικού Ισλάμ σε σχέση με τις αγριότητες των φανατικών Μουσουλμάνων.
Μια θέση που η Τουρκία επιθυμεί για τον εαυτό της. 
Παράλληλα, ο Αιγύπτιος πρόεδρος Αλ Σίσι δεν διστάζει να προχωρήσει σε συναντήσεις κορυφής με Ελλάδα και Κύπρο αλλά και συνεργασία με τον Ρώσσο πρόεδρο Βλάντιμιρ Πούτιν 

(συνεργασία για το πυρηνικό εργοστάσιο και συμφωνία για συναλλαγές με τα εθνικά τους νομίσματα) γεγονότα που προφανώς δεν βλέπουν με καλό μάτι οι Αμερικανοί.

πηγή

Ξέρει καλά ότι είναι κι αυτοί μαριονέτες του Ισραήλ. Όμως εσωτερικά έχει αντιπάλους τους φιλοδυτικούς κοσμικούς Κεμαλιστές, που είναι επίσης μαριονέτες του Ισραήλ…
Οπότε εκ των δύο πόλων ίδιας προελεύσεως φυσικά επιλέγει τους …δήθεν θρήσκους.

Ο Μόρσι θα γύριζε την Αίγυπτο 500 χρόνια πίσω…
Μέχρι που έστειλε κινητά χειρουργεία στην επαρχία για να κάνουν κλειτοριδεκτομές, για να έχει την στήριξη των καθυστερημένων μουσουλμάνων.

Το πρώτο πράγμα που έκανε ο Μόρσι μόλις ανέλαβε την εξουσία ήταν να πλημμυρίσει τα τούνελ των Παλαιστινίων, μέσω των οποίο παρέκαμπταν το εμπάργκο των Ισραηλινων…
Κι αυτό έγινε φυσικά με εντολή του Ισραήλ.

Τά ἀνθρωπόμορφα κτήνη τοῦ Μόρσι πρέπει νά ἀθωωθοῦν;

Τον Ερντογάν προσπαθούν να τον ανατρέψουν οι κοσμικοί Κεμαλιστές, οπότε η παραμονή του στην εξουσία εξαρτάται από την στήριξη των παραδοσιακών μουσουλμάνων.
Γι’ αυτό η γυναίκα του φοράει μαντήλα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα.
Γι’ αυτό κι έκαψαν την Κωνσταντινούπολη τα δίκτυα του Soros, με αφορμή την …ανέγερση ενός Τζαμιού!!!

Οι Κεμαλιστές που απαγόρεψαν την Αραβική γραφή από την Τουρκία κι επέβαλαν τους λατινικούς χαρακτήρες, που αφαίρεσαν από το Σύνταγμα την έννοια της επίσημης θρησκείας και που προσανατόλισαν την Τουρκία να μπει στις συμμαχίες της Νέας Τάξεως,  δηλαδή του ΝΑΤΟ και της Ε.Ε.,  δεν λειτούργησαν ΠΟΤΕ στο όνομα των Τούρκων αλλά ΠΑΝΤΑ στο όνομα των …Σιωνιστών!!!

Η καταγωγή του Κεμάλ άλλωστε μόνο …τυχαία δεν είναι.
Από το αρχείο του Αμερικανικού Κονγκρέσου μαθαίνουμε:

Τὸ καλὰ κρυμένο μυστικὸ τῆς καταγωγῆς τοῦ Κεμᾶλ!

Σημειώστε ότι η ISIS, που δήθεν είναι φίλοι του Erdogan, είχε απαγάγει Τούρκους πολίτες, που αντάλλαξε αργότερα με δικούς της κρατουμένους στην Τουρκία.
Αυτά δεν γίνονται συνήθως μεταξύ …φίλων!!!

the guardian

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ὁ Ἐρντογὰν εἶναι πλέον ταὐτοχρόνως ΚΑΙ ἐχθρὸς τῶν …«Δυτικῶν» ἀλλὰ ΚΑΙ τῆς ISIS!!!

Leave a Reply