Ἡ …διαφορετικὴ φυλὴ τῶν ἀστυνομικῶν, ποὺ εὐθύνεται γιὰ ὅλα τὰ κακά!!!

Σκληρό βίντεο.
Μητέρα ενός σκιζοφρενή άνδρα καλεί την αστυνομία για να συνοδέψουν τον γιο της σε σχετική κλινική για νοσηλεία.
Ο άνδρας υποδέχεται τους αστυνομικούς με ένα μικρό κατσαβίδι. Του ζητούν να πετάξει το εργαλείο, μία απότομη επιθετική κίνηση και σε 3 δευτερόλεπτα έχει δεχθεί καταιγισμό από πυροβολισμούς, πεθαίνοντας μπροστά στα μάτια της μητέρας του.

Ενώ βρίσκεται πεσμένος μπρούμυτα ο αστυνομικός επιμένει να του ζητάει να πετάξει το κατσαβιδάκι.
Δεν αντιμετωπίσθηκε φυσικά ως ασθενής αλλάς ως κοινός εγκληματίας.

Το σκηνικό βιντεσκοπήθηκε από κάμερα σώματος που έφερε ένας από τους αστυνομικούς.
Δεν προβλέπεται προφανώς προειδοποιητική βολή, δεν προβλέπεται απλός τραυματισμός αλλά η ταχύτερη δυνατή πλήρης εξουδετέρωση της απειλής, πραγματικής ή φανταστικής.

Προφανώς με αυτόν τον δολοφονικό τρόπο αντιδράσεως μειώνονται οι θάνατοι αστυνομικών ώστε να μην παραιτούνται, να είναι ευχαριστημένοι με τα χρήματα που παίρνουν και να υπάρχει ενδιαφέρον από ανέργους για πρόσληψη στα σώματα ασφαλείας. Στις ΗΠΑ ένας πολίτης μπορεί να κατέχει νόμιμα ένα Καλάσνικοφ και οι αρχές δεν μπορούν να ξέρουν αν ο κάτοχος διατηρεί ακόμα σώας τα φρένας.

Το σίγουρο είναι ότι αυτή η αλλαγή του πρωτοκόλλου αντιμετωπίσεως απειλής  αφήνει εκτός κάδρου τους πραγματικούς υπαιτίιους της καταστροφής της κοινωνίας και της μετατροπής της σε ζούγκλα αέναου τρόμου κι ανασφάλειας.
Πολίτες κι αστυνομικοί συγκρούονται μεταξύ τους, σε κλίμα μίσους και καχυποψίας, ενώ οι πραγματικοί υπαίτιοι της ελίτ χαίρονται ανέμελη κι ασφαλή ζωή, σε προστατευόμενες περιοχές, μακριά από το πεδίο «μάχης» της κοινωνίας.

Οι ΜΚΟ του Soros οργανώνουν τους πολίτες να διαδηλώνουν εναντίον των αστυνομικών, αλλά όχι εναντίον των πολιτικών και των τοκογλύφων, που ευθύνονται για την φτώχεια.
Προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες να αναζητούν τα αίτια του προβλήματος στον «ιό» του …ρατσισμού (!) ή στο «DNA» του μπάτσου,  κι όχι στην φτώχεια, για την οποία ευθύνονται οι βρυκόλακες όπως ο Soros.

Mαθαίνουν τον κόσμο να αντιμετωπίζει τους αστυνομικούς ως μία διαφορετική «φυλή», που την βρίσκει με το να σκοτώνει τα παιδιά των άλλων και τους φτωχούς μαύρους. Μία φυλή που γουστάρει να το παίζει …RAMBO και που μπορεί, χωρίς τύψεις, να σκοτώνει άλλους ανθρώπους και να την βγάζει καθαρή.

Σ’ αυτόν τον φανταστικό κόσμο μεγαλώνουν τις νέες γενιές οι πράκτορες του Soros και φροντίζουν ώστε η συσσωρευμένη οργή των καταραμένων της κοινωνίας να εξαντλείται εναντίον των καταραμένων της αστυνομίας και ποτέ εναντίον Τραπεζιτών και Μαφιόζων της Πολιτικής.

Το ότι η ληστεία των φορολογουμένων οδηγεί σε μείωση της καταναλώσεως και άρα σε μείωση των επιχειρήσεων και των θέσεων εργασίας, δεν είναι σκέψη που περνάει από το μυαλό της εκάστοτε «επαναστατημένης» γενεάς.
Φταίει ο …«ρατσισμός», φταίει ο «φασισμός», φταίει η «υπερθέρμανση» του πλανήτη, … αλλά δεν φταίνε ποτέ οι βρυκόλακες της οικονομίας που στερούν το ψωμί και την στέγη από εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, που θα ήθελαν να ζουν αξιοπρεπώς και να μην χρειάζεται να ρισκάρουν την φυλακή κλέβοντας ένα πορτοφόλι.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἡ …διαφορετικὴ φυλὴ τῶν ἀστυνομικῶν, ποὺ εὐθύνεται γιὰ ὅλα τὰ κακά!!!

Leave a Reply