Ἡ ISIS θέλει νὰ ἀποκεφαλίσῃ ΚΑΙ τοὺς Houthis!!!

Ω, τι έκπληξις!!!
Η ISIS, που δεν έχει ακουμπήσει ούτε τρίχα Ισραηλινού, θέλει να αποκεφαλίσει τους Houthis, που πήραν την εξουσία στην Υεμένη, από τον προηγούμενη ηγέτη της Mansour, που ήταν μαριονέτα του Ισραήλ και της Δύσεως. 

 

Οι Σαουδάραβες, φίλοι των ΗΠΑ και του Σαμαρά, βομβαρδίζουν επίσης τους Houthis.
Η Αμερικανική Κυβέρνηση στηρίζει τους Σαουδάραβες, που μαζί με την ISIS σκοτώνουν τους Houthis. 


Κοινούς εχθρούς έχουν οι …«καλοί»!!!
To Ισραήλ, που κινεί τα νήματα από τις μαριονέτες της Σαουδικής Αραβίας και τ
ων ΗΠΑ, συμφωνεί με την σφαγή, γιατί οι Houthis είναι …αντισιωνιστές.

Ελπίζω να καταλαβαίνουμε τώρα πως γίνεται η δουλειά των τοκογλύφων, χωρίς να μπαίνουν ποτέ οι ίδιοι στο κάδρο.
Σπρώχνουν τους εχθρούς τους, τους Ιρανούς δηλαδή, να μπουν σε πόλεμο για να προστατεύσουν τους Houthis, ώστε να μπορέσουν να βρουν αφορμή να επιτεθούν και στους Houthis και στο ΙΡΑΝ, πάντα για λογαριασμό της …παγκόσμιας «ειρήνης».

Μόνο έτσι το Ισραήλ μπορεί να βρει πάτημα να βομβαρδίσει εγκαταστάσεις μέσα στο Ιράν, όπως ακριβώς έκανε και εναντίον της Συρίας.
Τριγύρω από το Ισραήλ χιλιάδες αποκεφαλιστές της ISIS δεν προκαλούν καμμία ανησυχία στον Νετανιάχου, γιατί είναι δικά του παιδιά…
Tο ΙΡΑΝ όμως έχει βάλει σκοπό να το ισοπεδώσει και προσπαθεί να πείσει την διεθνή κοινότητα να τον εξουσιοδοτήσει να το κάνει.

H Σαουδική Αραβία θα επιτρέψει στα αεροπλάνα του Ισραήλ να περάσουν ελεύθερα για να βομβαρδίσουν το ΙΡΑΝ, όπως παλαιότερα έδωσε βάσεις, αλλά και πολλά χρήματα στο ΝΑΤΟ, (36 Δισεκατομμύρια Δολάρια) για να ισοπεδώσει το ΙΡΑΚ.

 

Τους «εχθρούς» και τους «φίλους» της Δύσεως τους αποφασίζουν οι Σιωνιστές…
Δηλαδή οι τοκογλύφοι.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

2 thoughts on “Ἡ ISIS θέλει νὰ ἀποκεφαλίσῃ ΚΑΙ τοὺς Houthis!!!

Leave a Reply