Τώρα τὸ τσιγάρο πρέπει νὰ ἀντικατασταθῇ ἀπὸ τὰ …ναρκωτικά!!!

Θυμάστε τις τσίχλες σε μορφή τσιγάρου που αγοράζαμε παιδιά και κάναμε πως καπνίζαμε;
Ήταν στα τέλη της δεκαετίας του ’70. Ήταν εποχές που το σύστημα ήθελε να βάλει το τσιγάρο στην ζωή όλων. 

Χαρακτηριστικές σκηνές από εκπομπές του Φρέντη Γερμανού, όπου δεν υπήρχε ηθοποιός που να μην κρατάει τσιγάρο μπροστά στις κάμερες.
Ηθοποιοί που γνώριζαν την δύναμη της εικόνας και την σημασία ακόμα κι ενός νεύματος, κάπνιζαν επιδεικτικά μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατών, προφανώς με την παρότρυνση των υπευθύνων.


Εκείνη την ίδια εποχή, με νόμο, οποιαδήποτε εγκληματική πράξη στον κινηματογράφο έπρεπε να τιμωρηθεί και να νικήσει ο νόμος και το δίκαιο στο τέλος της ταινίας.  

Εκείνη την εποχή ήταν αδιανόητο ακόμα και η κλοπή ενός μήλου να μην στιγματιστεί και να μείνει ατιμώρητη.
Σήμερα υπάρχουν τηλεοπτικές σειρές με πρωταγωνιστές serial killer που κάνουν εγκλήματα, την γλυτώνουν και συνεχίζουν με …νέο έγκλημα στο επόμενο επεισόδιο.

Στην καλλίτερη περίπτωση  ένας εγκληματίας, που σκοτώνει στο επεισόδιο του Σεπτεμβρίου, ίσως να …συλληφθεί σε επεισόδιο της επομένης χρονιάς.

Το σύστημα έχει εντολή να βγάλει το τσιγάρο από την ζωή μας και να το αντικαταστήσει με μαλακά και σκληρά ναρκωτικά.
Η υποκρισία των κυβερνήσεων δεν έχει προηγούμενο.

Έστειλε επιστολή το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο για να κάνει παρατήρηση στα κανάλια που εμφανίζουν ομιλητές με το τσιγάρο στο χέρι (όπως η Κανέλλη).

Το ίδιο Συμβούλιο δεν ζήτησε ποτέ από τα κανάλια να σταματήσουν να αναμεταδίδουν τις άρρωστα βίαιες κι ανώμαλες σειρές του Hollywood, που υποχρεώνουν τους γονείς να φυλούν καραούλι όποτε βλέπουν τα παιδιά τους τηλεόραση, μήπως και προλάβουν να αλλάξουν κανάλι έγκαιρα, ώστε να μην επιτρέψουν στα βοθροκάναλα να δηλητηριάσουν τις ψυχές τους.

Δεν τολμούν τα Πανεπιστήμια να κάνουν μία έρευνα που να καταγράφει ανά πόσα λεπτά της ώρας τα κανάλια μεταδίδουν εγκληματικές πράξεις, βία, πορνό, πυροβολισμούς κι εκρήξεις.

Στην Ελληνική τηλεόραση δεν υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσει κανείς τα παιδιά του από τους ανώμαλους που ορίζουν το καθημερινό πρόγραμμα. Το πρωί θα μιλάνε για πέη, το μεσημέρι για λεσβίες, το απόγευμα για τρανσέξουαλ και προς το βράδυ θα αρχίσει το ρεσιτάλ αίματος.

Είτε αποκεφαλισμοί στα δελτία ειδήσεων, είτε serial killer και gay βρικόλακες σε τηλεοπτικές σειρές, η Νέα Τάξη δεν αφήνει ούτε δευτερόλεπτο να πάει χαμένο, χωρίς προπαγάνδα και διαστροφή.

Τον Οκτώβριο που μας πέρασε, ένας έφηβος που εμπνεύστηκε από την διαστροφική τηλεοπτική σειρά DEXTER, σκότωσε την φίλη του και την έκοψε σε κομμάτια.   

Στην σειρά αυτή, που αναμεταδίδει ο ΣΚΑΙ φυσικά, έφθασαν στον 7ο κύκλο, όπου ο δολοφόνος συνεχίζει να σκοτώνει ανενόχλητος. Και η σήμανση γι’ αυτή την αρρωστημένη σειρά βίας είναι …ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ από 15.

Με τέτοιες «εικόνες» μεγαλώνουν τα παιδιά…
Και μετά τα ίδια κανάλια σου ζητούν να βάλεις το χέρι στην τσέπη για να στείλεις λεφτά σε μία μαϊμού ΜΚΟ, που δήθεν δραστηριοποιείται κατά του …Bullying.

Με λίγα λόγια …

Ας συνεχίσει η τηλεόραση να προωθεί τη, βία και την ανωμαλία του σιωνιστικού Hollywood  και μετά θα ψάχνουμε να δούμε πως θα λύσουμε το πρόβλημα, καλώντας σε πενταψήφια νούμερα.

Ας συνεχίζει η τηλεόραση να προωθεί τα ναρκωτικά και μετά θα ψάχνουμε τρόπο να χρηματοδοτήσουμε την Ιθάκη.

Ας συνεχίσουν το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ να μοιράζουν μπαζούκας στους Ισλαμιστές και μετά θα κάνουμε πορείες κατά της ξενοφοβίας.

Για τους πράκτορες που παριστάνουν τους ανθρωπιστές, είναι αυτονόητο φυσικά το ότι οι άνθρωποι από την Αφρική και την Μέση Ανατολή πρέπει να ψάχνουν στέγη κι ασφάλεια στην Ευρώπη, ενώ δεν είναι αυτονόητο ότι πρέπει να σταματήσουν να τους βομβαρδίζουν και να τους ληστεύουν οι τοκογλύφοι και οι υπηρέτριές τους .

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply