Ἐκφοβισμὸς σὲ γονέα ἀπὸ …ἐκπαιδευτικούς!!!

ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ(Bullying ) ΣΕ ΓΟΝΕΑ ΑΠΟΣτὸ πρόσωπο τοῦ Τσακάλη διώκονται ὅλοι οἱ Ἕλληνες.ΤΗΣ ΔΥΤΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ 

Επειδή πλέον δεν αντέχω άλλη δίωξη, επειδή δεν αντέχω την ψευτιά, επειδή δεν αντέχω να καλύπτουν δημοσίους υπάλληλους για λίγες ψήφους, επειδή δεν αντέχω να βλέπω πόνο στα μάτια των παιδιών μου, επειδή έχει χαθεί παντελώς η αξιοκρατία αρχίζω από σήμερα να σας παρουσιάζω, πως στην πολιτική δίωξη μου, έχουν συμμετάσχει μέχρι και εκπαιδευτικοί…..
ΝΑΙ καλά διαβάσατε ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ…
….αυτοί που θα έπρεπε να είναι οι φάροι του Έθνους, αυτοί που διαπαιδαγωγούν τα παιδιά μας, αυτοί που θα έπρεπε να προετοιμάζουν τα αυριανά στελέχη της κοινωνίας μας!!!

Διαβάστε τι έπραξαν …….
Εννοείται πως μέρος της δικαιοσύνης  θυσιάσθηκε στον βωμό μιας χούφτας ψήφων….. (ίσως να ξεχρέωσαν και παλαιότερες υποχρεώσεις. Θα τα παρουσιάσω σιγά –σιγά και θα κρίνετε…..)

ΙΟΥΝΙΟΣ 2013
Εκπαιδευτικοί της Δυτικής Αθήνας σε Πρακτικό Συλλόγου Διδασκόντων γράφουν τα κάτωθι:

Στην σελίδα 142 του Πρακτικού του Συλλόγου Διδασκόντων υπ’ αρ. 11/4-6-2013 και αναφερόμενοι στην οικογένειας του μαθητή Δ.Τ. καταγράφεται αυτολεξεί ότι:
«…Είχαν εκτροχιαστεί τόσο τα πράγματα, που στην παραμικρή παρέμβαση από τον Διευθυντή, τον Υποδιευθυντή, τον Δάσκαλο της Τάξεως ή κάποιον εκπαιδευτικό του σχολείου πλέον η απάντηση ήταν απειλές για αναφορές και μηνύσεις από τον πατέρα του μαθητή.»
ή
Στην σελίδα 143 του Πρακτικού του Συλλόγου Διδασκόντων υπ’ αρ. 11/4-6-2013 καταγράφεται αυτολεξεί:
«Επίσης επισημαίνουμε ότι κατά την διάρκεια του σχολικού έτους ο πατέρας του μαθητή κ. Τσακάλης  συνεχώς εξαπέλυε απειλές κατά των εκπαιδευτικών του σχολείου και δημιουργούσε εμμέσως κλίμα φόβου, ασκώντας με την παρουσία του ψυχολογικές πιέσεις προς όλες τις κατευθύνσεις» και «Είχατε δεχθεί εσείς προσωπικά ή ήσασταν αυτήκοοι μάρτυρες τέτοιων απειλών εντός του σχολείου και αν ναι μπορείτε να το προσδιορίσετε χρονικά;» κατέθεσαν τα έξης αυτολεξεί :

κ. Ν. Θ (ο δάσκαλος του υιού μου): «Όχι δεν είχα δεχθεί απειλή και η συνεργασία μου και με τους δυο γονείς ήταν μέσα στα πλαίσια του παιδαγωγικού μου ρόλου».
κ. Τ. Ι. (Ο Υποδιευθυντής του σχολείου): «Τα παραπάνω αφορούν αναφορές προς κάποιους εκπαιδευτικούς για τα οποία είχαμε ενημερωθεί από τον κ. Διευθυντή του σχολείου. Ο Διευθυντής μας ενημέρωνε για απειλές ή αναφορές εναντίον μας από τον κ. Τσακάλη.».
ΠΡΟΣΕΞΤΕ τι έγραψαν και τι ομολογούν, άραγε τι έγινε;;;;; «στην παραμικρή παρέμβαση από …….. τον Υποδιευθυντή , τον Δάσκαλο της Τάξεως ……….πλέον η απάντηση ήταν απειλές για αναφορές και μηνύσεις από τον πατέρα του μαθητή».

κ. Λ. Γ. (ο Διευθυντής του Σχολείου): στις έγγραφες εξηγήσεις που κατάθεσε, δια της/του κ. Πταισματοδίκη Ιλίου την 9η Απριλίου 2014 αναφέρει κατά λέξη: « Σχετικά με όσα μου αποδίδουν οι συνάδελφοι μου στην προκαταρκτική εξέταση της Πρωτοβάθμιας εκπαιδεύσεως, ότι τους μετέφερα, ότι ο κος Τσακάλης τους απειλούσε δια εμού με μηνύσεις και αναφορές, δηλώνω υπεύθυνα ότι αυτό είναι ψευδές. Ούτε και εγώ είχα δεχθεί απειλές από τον κο Τσακάλη. Το μόνο που μου είχε αναφέρει προσωπικά σε μένα, ήταν αυτό που ανέφερε η δικαστική απόφαση σχετικά με τον αδερφό της εκπαιδευτικού κας Γ. με την εν διαστάσει σύζυγο του» !!!!!!

κ. Κ. Α. : « Προσωπικά σε εμένα όχι. Δεν είχα αντιληφθεί. Ενημερώθηκα για αυτό στην συνεδρίαση. Περισσότερα από την κ. ΓΡ. είχα ακούσει να αναφέρει απειλές από τον κ. Τσακάλη εναντίον της».
κ. ΑΛ. Γ.: « Όχι δεν είχα δεχθεί προσωπικά απειλές αλλά συζητήθηκε στην συνεδρίαση». Και ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός, στην συνεδρίαση της 4ης Ιουνίου 2013, άκουσε από τρίτους για τις δήθεν απειλές για πρώτη φορά!!!!!
κ. ΣΤ. Η.(σχετ. 8): « Όχι, δεν έχω ακούσει προσωπικά κάτι. Τα παραπάνω μας μετέφερε ο Διευθυντής κατά την συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων.».

κ. Κ. Μ.: « Όχι, δεν άκουσα προσωπικά .Γνωρίζω ότι είχε απειλήσει με καταγγελία ή αναφορά μετά από πληροφόρηση από τον Διευθυντή και την κ. Γ. και ενώπιων άλλων συναδέλφων. Κάποιες φορές η κ. Γ. με περίμενε να φύγουμε μαζί επειδή φοβόταν τυχόν συνάντηση με τον γονέα.».

κ. ΓΡ. Χ.: «Εντός του σχολείου δεν είχα δεχθεί απειλές». Σε αντίθεση με τις καταθέσεις των συναδέλφων της , που κατέθεσαν ότι διέδιδε ότι την απειλούσα.

κ. Χ.Ε.: «Προσωπικά ουδέποτε ήρθα σε επαφή με τον γονέα ούτε έτυχε να είμαι παρούσα σε διάλογο του με άλλο συνάδελφο. Τυχόν καταγγελίες μας τις γνώρισε ο Διευθυντής και άλλοι συνάδελφοι κατά την διάρκεια της συνεδριάσεως.».

κ. Γ. Σ. « Εγώ όχι. Αυτά μας τα είχε μεταφέρει ο κ. Διευθυντής.». Ούτε αυτήκοη, ούτε αυτόπτης μάρτυρας, ούτε είχε δήθεν απειληθεί προσωπικά από εμού .!!!!

κ. Π. Ε.: «Προσωπικά όχι . Ότι έμαθα ήταν από τον Διευθυντή.»

κ. Π. Π.: «Όχι. Αλλά αναφέρθηκαν στην συνεδρίαση από άλλους συναδέλφους.».

κ. Γ. Π.: «Προσωπικά όχι».

κ. Μ. Α.: «Επιβεβαιώνω την παραπάνω αναφορά, διότι κατά την διάρκεια του σχολικού έτους ο κ. Τσακάλης ασκούσε εμμέσως την δημιουργία κλίματος.».

κ. Β. Ε. « Δεν έχω δεχθεί προσωπικά απειλή ούτε ήμουν αυτήκοος μάρτυρας απειλών». !!!!!

κ. Κ. Κ. « Προσωπικά δεν είχα ακούσει τον ίδιο (τον γονέα) να εξαπολύει απειλές κατά των εκπαιδευτικών αλλά ο Διευθυντής του Σχολείου το ανέφερε σε συνεδριάσεις διδασκόντων.».

κ. Κ. Τ. « Προσωπικά δεν έτυχε ποτέ να έλθω σε αντιπαράθεση με τον μηνυτή, οι μόνες δε φορές που είχα προσωπική επαφή μαζί του, ήταν την περίοδο που συμπαρίσταται στον Δ. κατά την διάρκεια του μαθήματος, οπότε, και με σχετική άδεια , παρευρίσκετο μαζί του στην σχολική αίθουσα. Έκτοτε και αφού παρήλθε το διάστημα αυτό, τον έβλεπα ενίοτε έξω από την είσοδο του σχολείου να περιμένει τον γιο του, χωρίς ωστόσο να γίνω πότε μαρτυράς κάποιου επεισοδίου.» .

κ. Κ. Ι.: «Δεν είχα δεχθεί προσωπικά ούτε ήμουν αυτήκοος μάρτυρας . Αλλά κατά την διάρκεια της συζητήσεως κατά την οποία συντάχθηκε το προαναφερόμενο Πρακτικό αναφέρθηκαν.».

Οι εκπαιδευτικοί κ. Γ. Δ., κ. Μ. Σ., ,κ. Φ. Α. και κ. Σ. Ε. και Π. Β. δεν ρωτήθηκαν για τα άνωθεν περί των δήθεν απειλών εμού κατά των εκπαιδευτικών, κατά την Προκαταρκτική Εξέταση της Π.Ε. Αθήνας, αλλά και ουδέποτε ακόμα και στις έγγραφες εξηγήσεις τους, ενώπιον του κ. Πταισματοδίκη Ιλίου, δεν ισχυριστήκαν οτιδήποτε για τις δήθεν απειλές που αναφέρονται στο Πρακτικό της 4ης Ιουνίου 2013.
Επιπρόσθετα ληφθεί υπόψιν το εν λόγω Πρακτικό, έλαβα γνώση τον Οκτώβριο του 2013 και ως τότε ουδέποτε είχα ενημερωθεί για την ύπαρξή του, όπως προβλέπει η κειμένη νομοθεσία «Προτού προβεί σε διοικητική πράξη ή υλική ενέργεια που θίγει δικαιώματα ή συμφέροντα πολίτη, ο υπάλληλος καλεί τον ενδιαφερόμενο για να τον ενημερώσει και να του δώσει την ευκαιρία να εκφράσει τις απόψεις του. [Σύνταγμα άρθρο 20 παρ. 2, Ν. 2690/1999 άρθρο 6, (ΚΔΔ, ΦΕΚ 45 Α)].

ΜΗΠΩΣ ΣΑΣ ΘΥΜΗΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ……
23 ΣΤΟΥΣ 23 ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ, ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥΣ …….

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ, ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟ, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΜΗΝΥΣΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΑ, Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΔΙΑΤΑΞΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΣΙΑΖΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ!!!!!!!!

ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΨΑΞΤΕ ΤΟ…….. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ, ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΣΑ ΤΟΥΣ ….ΑΓΡΑΦΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ …….
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΤΟΝ ΑΡΓΟΣΒΗΝΟΥΝ……..
ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ …….
ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΣΤΕΡΟΥΝΤΑΙ……
ΔΙΑΔΟΣΤΕ ΤΟ, Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ …….

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ …….

ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ, ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ…….

ΥΠΟΥΡΓΕ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ….
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΥΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΜΑΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ, ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ;;;;……..
ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΩ ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΕΤΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ……….

Ο ΛΑΟΣ ΚΡΙΤΗΣ ΣΑΣ ………

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Τσακάλης Αθανάσιος,
κάτοικος Ιλίου,
τηλ . επικ. 6947509751
e-mail thanostsakal @ yahoo.gr

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “Ἐκφοβισμὸς σὲ γονέα ἀπὸ …ἐκπαιδευτικούς!!!

Leave a Reply