ΚΑΙ τὸ Κοσσυφοπέδιο στὰ χέρια τοῦ …«δημοκρατικοῦ» ΝΑΤΟ!!!

Οι μισθοφόροι δολοφόνοι του ΝΑΤΟ ανέλαβαν τα ηνία της κυβερνήσεως του Κοσσυφοπεδίου, μέχρι να …ηρεμήσουν τα πράγματα και να αναλάβουν στην πορεία οι τζιτζιφιόγκοι του London School of Economics.ΚΑΙ τὸ Κοσσυφοπέδιο στὰ χέρια τοῦ ...«δημοκρατικοῦ» ΝΑΤΟ!!!

Σίγμα

Πρόεδρος Τσεχίας: Ο ΥΠΕΞ Κοσσυφοπεδίου είναι εγκληματίας πολέμου

Ο πρόεδρος της Τσεχίας, Μίλος Ζέμαν, έχει συγκλονίσει την ευρωπαϊκή πολιτική με την πρόσφατη δήλωσή του, όπου χαρακτήρισε τον αντιπρόεδρο της κυβερνήσεως και υπουργό Εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου, Χασίμ Θάτσι, ως εγκληματία πολέμου.
Αυτή είναι κατά την γνώμη του που η Τσεχική Δημοκρατία, δεν αναγνωρίζει το Κοσσυφοπέδιο και ότι δεν στέλνει πρεσβευτή στην Πρίστινα.

Σε συνέντευξή του στον σερβικό Τύπο, όπως σημειώνει η αλβανική ‘Γκαζέτα Σκιπ’,
δήλωσε ότι « έχω πει πολλές φορές δημοσίως ότι ο Χασίμ Θάτσι (φωτογραφία), είναι ένας εγκληματίας πολέμου», είπε για τον υπουργό εξωτερικών του Κοσσυφοπεδίου.

Ο Ζεμάν σημείωσε ότι η αναγνώριση του Κοσσόβου, δεν αποτελεί όρο για την ένταξη της Σερβίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Πέντε κράτη μέλη της ΕΕ, η Σλοβακία, η Ισπανία, η Ελλάδα, η Ρουμανία και η Κύπρος, δεν έχουν αναγνωρίσει το Κοσσυφοπέδιο, πρόσθεσε.


Σημείωση Βαλκανικού Περισκοπίου:

Η τοποθέτηση του προέδρου της Τσεχίας, για το χαρακτηρισμό του Θάτσι, ως εγκληματία πολέμου, έχει κατά το παρελθόν απασχολήσει την διεθνή κοινότητα, ιδιαίτερα πριν τημ δεύτερη εκλογή του ως πρωθυπουργού του Κοσσυφοπεδίου, αλλά έτυχε, τότε, της υποστηρίξεως της Γραμματέας του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Χίλαρι Κλίντον.

ΕΧΕΔΩΡΟΣ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

0 thoughts on “ΚΑΙ τὸ Κοσσυφοπέδιο στὰ χέρια τοῦ …«δημοκρατικοῦ» ΝΑΤΟ!!!

Leave a Reply