Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ …«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!

Απάτη DEFENCENET!!! Παρουσίασε φωτογραφίες του 2013 από φλεγόμενο Ιαπωνικό πλοίο στον Ινδικό Ωκεανό, ως αποδεικτικό στοιχείο, για τον βομβαρδισμό που υπέστη Τουρκικό πλοίο,  που προσέγγισε την Λιβύη την Κυριακή που μας πέρασε. Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!2

Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!16



Κι επειδή η γελοιότητα δεν κοστίζει τίποτα το …τουρκοφαγικό DEFENCENET,  όλο χαρά για το συμβάν, απεκάλεσε τους τρομοκράτες που ελέγχουν την Λιβύη σήμερα …«Νόμιμη» κυβέρνηση! 

Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!3

 Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!6

 
Παρόμοιο περιστατικό συνέβη και με Ελληνικό Πλοίο στις 15 Ιανουαρίου,  αλλά επειδή πηγαίναμε σε εκλογές κανόνισαν και δεν ακούστηκε το θέμα.
Ενώ είχε σκοτωθεί ένας Έλληνας, από την συγκεκριμένη …«νόμιμη» κυβέρνηση, τα ΜΜΕ απέφυγαν να ενοχοποιήσουν τις μαριονέτες που διοικούν την Λιβύη σήμερα. 

Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!9

Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!17
Από το Αυστραλιανό ABC μαθαίνουμε ότι οι Τούρκοι βοηθούν τους αντιπάλους της σημερινής «νόμιμης» κυβερνήσεως στην Λιβύη, που επέβαλαν οι επικυρίαρχοι. Βέβαια δεν μας αναφέρουν αν οι αντίπαλoι της …«νόμιμης» κυβερνήσεως είναι οι οπαδοί του Καντάφι ή κάποιοι άλλοι.
O Ερντογάν ήταν φίλος με τον Καντάφι. Ο Καντάφι τον είχε βραβεύσει ένα χρόνο πριν δολοφονηθεί.. Όταν κατάλαβε τι ετοιμάζουν οι επικυρίαρχοι του ζήτησε να φύγει από την εξουσία για το καλό της χώρας, όπως έκανε και με τον Άσαντ, αλλά δεν εισακούσθηκε.Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!12 Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!5 Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!15 Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!8 Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!1
Ο Ερντογάν αντέδρασε στις δολοφονικές κυρώσεις του ΟΗΕ κατά της Λιβύης που στοχοποιούσαν τον Καντάφι, την οικογένειά του και τους οπαδούς του.
Οι βιομηχανίες οπλικών συστημάτων, που βρίσκονται πίσω από αρθρογράφους …«τουρκοφάγους», πληρώνουν αδρά για την δημιουργία εντάσεως μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, ώστε κάθε φορά που τα λαμόγια της κυβερνήσεως θα αγοράζουν παλιοσίδερα, πληρώνοντάς τα με το δικό μας αίμα, να μην αντιδρούμε.
Να μην ξεχνάμε ότι το επεισόδιο στα Ίμια το ξεκίνησαν …ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ της Hurriyet κι όχι Τούρκοι κομάντος και μετά από αυτό …«συμτπωματικά», δεκάδες «ελληνόφωνοι» επιτελείς και Υπουργάρες …θησαύρισαν επάνω στα πτώματα των τριών στρατιωτικών που έχασαν την ζωή τους εκείνη την ημέρα.Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!14
Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!7
Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!11
Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!17
Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!4 Ἡ παραπληροφόρησις γιὰ τὸ ...«βομβαρδισμένο» τουρκικὸ πλοῖο!!!13
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply