Ὑπάρχει (στὸ παρασκήνιον) συνεργασία ΚΚΕ καί Χρυσῆς Αὐγῆς;

Πολλά ακούγονται για την δικαιοσύνη, και για την απόφαση που πήρε το δικαστήριο στην υπόθεση του Κασιδιάρη.
Η κατηγορία εναντίον του Κασιδιάρη απερρίφθη ώς υπερβολική, γιατί δεν υπήρχαν βαρειές σωματικές κακώσεις όπως διατυμπάνιζε από κανάλι σε κανάλι η αγωνίστρια της Εκάλης.. Δεν έγινε κάν δίκη, άσχετα με το ότι όλα τα κανάλια ξεσκίστηκαν να λένε πως έγινε δίκη. Η ίδια η Κανέλλη, η οποία ήταν θύμα και μας τα έπρηξε εδώ και δύο χρόνια για την μεγάλη ατυχία που είχε να την πλακώσει στις φάπες ένας φασίστας, δεν βρήκε τον χρόνο να κάνει μία μήνυση, ώστε να εξασφαλίσει πως αυτός ο φασίστας τον οποίον κατηγορεί, δεν θα την γλυτώσει.

Εδώ δεν πρόκειται περί αγνοίας, πρόκειται για συνενοχή.
Είναι συνένοχη η Κανέλλη στην ηρωοποίηση του Κασιδιάρη.
Και το έχει κάνει με πάσα γνώση και σχεδιασμό.
Γιατί η Κανέλλη σαν νομικός που είναι, γνωρίζει πολύ καλά πως δεν ήταν βαριά σωματική βλάβη οπότε δεν θα στεκόταν η κατηγορία.

Το ΚΚΕ αν ήταν σωστό, θα την είχε πετάξει έξω απο το κόμμα, αφού ουσιαστικά ούτε καν ανήκει εκεί, αλλά βρίσκεται στους κόλπους του σαν συνεργαζόμενη όπως η ίδια δηλώνει, και αυτό αποτελεί ξεφτίλα για το ΚΚΕ.
Ας την διαγράψουν γιατί θα κατηγορηθούν και οι ίδιοι για εκφασισμό της κοινωνίας και για προώθηση του φασισμού στην Ελλάδα…

Τα πράγματα δεν είναι αστεία, και πρέπει να πάρουν την θέση που πρέπει επιτέλους…
Έπαψε προ καιρού αρκετός κόσμος να μασάει τις μαλακίες τους, τα σόου τους, και να πιστεύει τον κάθε τυχάρπαστο πολιτικάντη από την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά…..

Όταν σας λέω εδώ και χρόνια πως αυτοί είναι όλοι μία γροθιά και ο ένας προφυλάσσει τον άλλον, με θεωρείτε υπερβολική….
Ανοίξτε τα μάτια σας επιτέλους όσοι φοράτε ακόμη παρωπίδες, και δείτε κατάματα τα παιχνίδια που σας παίζουν…

Ντιάνα Ζηκοπούλου

φωτογραφία

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply