Τό πρόβλημα εἶναι οἱ gay ἤ αὐτοὶ ποὺ προωθοῦν μία κοινωνία μόνον μέ gay;

Κάθε φορά που αναφέρομαι στην gay ατζέντα της Νέας Τάξεως χάνω και κάποιον διαδικτυακό μου φίλο, ενδεχομένως gay. Προφανώς δεν διατυπώνω σωστά τις διαπιστώσεις μου και δημιουργώ την εντύπωση του ομοφοβικού ή δεν ξέρω τι άλλο.

Με λίγα λόγια, αυτό που θα ήθελα είναι να δείξω σε τυχόν gay φίλους είναι ότι το σύστημα χρησιμοποιεί την διαφορετικότητα ως εργαλείο αποδομήσεως κι όχι γιατί ενδιαφέρεται κατ’ ελάχιστο για τα ανθρώπινα δικαιώματά τους.

Θα ήθελα να τους πείσω να οργανωθούν και να μην επιτρέπουν σε πράκτορες ξένων κέντρων να τους οργανώνουν, να τους εκπροσωπούν και να παριστάνουν τους αυτόκλητους προστάτες τους.
Να αντιληφθούν ότι οι «προστάτες» κι αυτόκλητοι «αρχηγοί» των gay χαίρουν προβολής από τα συστημικά ΜΜΕ, διότι είναι του συστήματος και καπελώνουν με τον ίδιο τρόπο κάθε κίνημα και κάθε πιθανή απόπειρα οργανώσεως των πολιτών.

Θα ήθελα να αντιληφθούν ότι αρρωστημένοι δολοφόνοι, όπως ο Soros και άλλοι βρικόλακες, δεν είναι δυνατόν να ανησυχούν για τα δικαιώματα των gay.

Δεν γίνεται οι ίδιοι πολιτικοί που χρηματοδοτούν μισθοφόρους, για να αποκεφαλίζουν παιδάκια στην Συρία,  να μας κάνουν μαθήματα ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Δεν μπορεί άνθρωποι του Soros να εκπροσωπούν όντως τα πραγματικά συμφέροντα των gay.
Δεν στέκει, δεν μπορεί να συμβαίνει… Μείνετε μακριά.
Όπως είχε γράψει κάποτε ένας Αργεντινός αναρχικός  «ότι έχει σχέση με τον Soros είναι …λάθος».
ΤΕΛΟΣ.

Είτε είναι αποποινικοποίηση των ναρκωτικών, είτε είναι γάμος των ομοφυλοφίλων, είτε ιδιωτικοποίηση της Παιδείας, είτε ξεπούλημα του Δημοσίου Πλούτου, είτε κατάργηση της Στρατιωτικής θητείας  είναι όλα μέρος της ίδιας ατζέντας και των ίδιων δολοφόνων.
Δεν χρειάζεται ίσως να αναρωτηθούμε ούτε που αποσκοπούν όλα αυτά. Αφού τα επιδιώκουν οι πιο απάνθρωποι εκ των ανθρωποειδών, είναι ΣΙΓΟΥΡΑ προς το συμφέρον τους κι όχι προς το συμφέρον μας.

Δεν μπορώ να δεχτώ ότι αυτοί που έριξαν πυρηνικές βόμβες στην Ιαπωνία, σκοτώνοντας 200.000 άμαχους, μολύνοντας για πάντα τις συγκεκριμένες περιοχές, τώρα ανησυχούν ξαφνικά για την μείωση του πληθυσμού των …φαλαινών.

Ομοίως δεν θα πιστέψω ότι ο Soros, που μάζεψε 24 ΔΙΣ δολάρια περιουσία, είναι «φιλάνθρωπος», ακτιβιστής, γενναιόδωρος κι ανησυχεί για τα δικαιώματα των …τσιγγάνων στην Ελλάδα,  αλλά όχι για τα 429 παιδιά της Γάζας που έκαψε ζωντανά ο Νετανιάχου.
Δεν με ενόχλησε ποτέ και κανένας gay, αλλά με ενοχλούν αφάνταστα οι αυτόκλητοι προστάτες των gay, που το σύστημα επιβάλλει στους gay, για να μπορεί να τους συσπειρώνει γύρω από προεπιλεγμένους ηγέτες και να χρησιμοποιεί την διαφορετικότητα για να αποδομήσει προηγούμενες αξιακές και κοινωνικές δομές, που τώρα στέκονται εμπόδιο στην επέλαση της Νέας Τάξεως.

Κάνουν ακριβώς το ίδιο με τους πρόσφυγες. Πρώτα τους σφάζουν, τους ληστεύουν και τους διαλύουν σπίτια, ζωή και πατρίδα, τους αναγκάζουν να πνίγονται στην Μεσόγειο  και όσους φτάσουν ζωντανοί στην Ευρώπη, οι ίδιοι οι δολοφόνοι τους, τους υποδέχονται με …λουλούδια και συμπόνοια.

H Νέα Τάξη δεν θέλει οργανωμένες θρησκείες, δεν θέλει εθνικούς στρατούς, δεν θέλει κρατικές δομές ώστε να μπορεί να αποκτήσει τα πάντα, εφόσον ήδη ελέγχει και τον πλούτο.
Θέλει όμως μία κυβέρνηση επάνω στην γη, μία τράπεζα και απόλυτο μονοπωλιακό έλεγχο στην ενέργεια, τις πρώτες ύλες, το νερό και τα τρόφιμα. Και δεν είναι μακριά από τους συγκεκριμένους στόχους της.

Ο πολιτικός γάμος, η gay ατζέντα, η ατζέντα υπέρ των εκτρώσεων κλπ  δεν είναι ο καθεαυτού στόχος των δήθεν φιλελεύθερων διαφωτιστών μας,  αλλά εργαλεία για την επίτευξη του ολοκληρωτισμού που επιδιώκουν.

Το θέμα είναι λεπτό και πολλοί gay έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για αναγνώριση, για πλήρη ενσωμάτωση στην κοινωνία των στρέιτ, που τους απωθεί στις ΜΚΟ του Soros .
Δηλαδή επιζητούν προστασία από τις ίδιες ΜΚΟ που στηρίζουν τους αποκεφαλιστές της Μουσουλμανικής Αδελφότητας και που ενθαρρύνουν την κλειτοριδεκτομή.

Και βέβαια αυτό δεν είναι κάτι που θα το μάθουν από τα συστημικά έντυπα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το ψάξουν και να αφιερώσουν πάρα πολύ χρόνο για να ανακαλύψουν τους δεσμούς των  τόσο, φαινομενικά, αντιθέτων ιδεολογικών χώρων.

Θα πρέπει δηλαδή να ανακαλύψουν τι ενώνει τους FA της Ουκρανίας και της Βενεζουέλας, με τους ΑΝΤΙFA της Ελλάδας και της Γερμανίας.

Κι ίσως καταλάβουν τι ενώνει το GAY PARADE της Αθήνας με την Μουσουλμανική Αδελφότητα και τους Πράσινους της Ευρώπης.

Ίσως καταλάβουν γιατί οι αριστεροί της Ουκρανίας θέλουν τον Πούτιν, όπως και οι εθνικιστές στην Ελλάδα και ίσως καταλάβουν γιατί οι αριστεροί της Ελλάδας έχουν άριστες σχέσεις με το Αμερικανικό Λόμπι.

Θα πρέπει επίσης να ανακαλύψουν, με πολλή προσπάθεια, ότι οι ίδιοι που επιδιώκουν να κτιστεί Τζαμί στην Ελλάδα, ήταν οι ίδιοι που έκαψαν την Κωνσταντινούπολη, για να ΜΗΝ επιτρέψουν στον Ερντογάν να κτίσει ένα Τζαμί εκεί.

Δεν είναι απλό θέμα, ούτε και για κάποιον που ασχολείται εντατικά μ’ αυτό από το 2007 όπως εγώ.

Η Νέα Τάξη των Τοκογλύφων στοχεύει σε μία Παγκόσμια Κυβέρνηση, όπου θεωρητικά δεν θα ξαναϋπάρξει πόλεμος κανενός είδους.

Μία παγκόσμια αυτοκρατορία, στα πρότυπα των μεγάλων αυτοκρατοριών του παρελθόντος, με μία κεντρική κυβέρνηση, ένα νόμισμα, μία κεντρική τράπεζα, μία γλώσσα κλπ.
Όπου απαιτείται όμως (κατ΄ αυτούς) προκαλούν διάσπαση των κρατών (πρώην Γιουγκοσλαβία) κι όπου απαιτείται διαφορετική τακτική προκαλούν Ένωση Κρατών (όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση).
Πόλεμο έκαναν για να διασπάσουν την Οθωμανική Αυτοκρατορία ή την Ρωσσία, πόλεμο έκαναν και για να ενώσουν τους Βορείους με τους Νότιους στην Αμερική.

Αυτό όμως που πρέπει να σημειώνουμε είναι ότι παρά τις, υποτίθεται, ασύνδετες και χαώδεις δραματικές εξελίξεις επάνω στον πλανήτη, τα μέλη του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ αυξάνονται σταθερά, όπως αυξάνονται σταθερά τα κράτη με ΙΔΙΩΤΙΚΗ Κεντρική Τράπεζα.

Είτε Επανάσταση των Νεοτούρκων, είτε Παγκόσμιος Πόλεμος, είτε Πτώση του Ανατολικού Μπλοκ, είτε Έγχρωμες Επαναστάσεις στις χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, είτε Αραβική Άνοιξη σε Αφρική και Ασία, είτε επεισόδια στο Θιβέτ…
…η κατάληξη ήταν και είναι πάντα η ίδια.
Εξάπλωση του ΝΑΤΟ και άλλων Παγκόσμιων Οργανισμών.Τό πρόβλημα εἶναι οἱ gay ἤ αὐτοὶ ποὺ προωθοῦν μία κοινωνία μόνον μέ gay;2 Τό πρόβλημα εἶναι οἱ gay ἤ αὐτοὶ ποὺ προωθοῦν μία κοινωνία μόνον μέ gay;3 Τό πρόβλημα εἶναι οἱ gay ἤ αὐτοὶ ποὺ προωθοῦν μία κοινωνία μόνον μέ gay;7 Τό πρόβλημα εἶναι οἱ gay ἤ αὐτοὶ ποὺ προωθοῦν μία κοινωνία μόνον μέ gay;6 Τό πρόβλημα εἶναι οἱ gay ἤ αὐτοὶ ποὺ προωθοῦν μία κοινωνία μόνον μέ gay;5 Τό πρόβλημα εἶναι οἱ gay ἤ αὐτοὶ ποὺ προωθοῦν μία κοινωνία μόνον μέ gay;4

«Συμπτώσεις» είναι…
Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό…
Και πέθαναν πολλά εκατομμύρια αθώοι για να συνεχιστεί απρόσκοπτα αυτή η αλληλουχία  …«συμπτώσεων»!!!

Στην επόμενη φωτογραφία ο «αριστερός» Τσίπρας με το πανίσχυρο Αμερικάνικο Λόμπι των Σιωνιστών.

Τό πρόβλημα εἶναι οἱ gay ἤ αὐτοὶ ποὺ προωθοῦν μία κοινωνία μόνον μέ gay;1
Τό πρόβλημα εἶναι οἱ gay ἤ αὐτοὶ ποὺ προωθοῦν μία κοινωνία μόνον μέ gay;8(Ενδιαφέρουσα συλλογή από φωτογραφίες από τους τοίχους της Αθήνας εδώ).

Η «αγάπη» της Νέας Τάξεως προς τους GAY εκφράζεται μέσα από τους μισθοφόρους της Νέας Τάξεως…
Τους αγκαλιάζουν και μετά τους λιθοβολούν μέχρι θανάτου…Τό πρόβλημα εἶναι οἱ gay ἤ αὐτοὶ ποὺ προωθοῦν μία κοινωνία μόνον μέ gay;9

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply