Τὸ Soro-«ποτάμι» τῆς Τουρκίας ἐκτοπίζει τὸν Ἐρντογάν!!!

Τὸ Soro-«ποτάμι» τῆς Τουρκίας ἐκτοπίζει τὸν Ἐρντογάν!!!2Οι μάγειρες της Νέας Τάξεως τα κατάφεραν.
Το τουρκόφωνο «Ποτάμι», που λέγεται HDP και που καπέλωσε τους μειονοτικούς Κούρδους, για να περάσει πλαγίως και την gay ατζέντα, διπλασίασε τα ποσοστά του.

Τὸ Soro-«ποτάμι» τῆς Τουρκίας ἐκτοπίζει τὸν Ἐρντογάν!!!3Δεν ήταν τυχαία η επικοινωνιακή στήριξη των Κούρδων στο Κομπάνι όταν την ίδια στιγμή ο Ομπάμα έριχνε όπλα στους αποκεφαλιστές, όταν το Ισραήλ βομβάρδιζε τους Συρίους και περιέθαλπτε τους ισλαμιστές.
Δεν ήταν τυχαία τα υπονοούμενα του διεθνή τύπου για δήθεν στήριξη Ερντογάν προς στους Ισλαμιστές.
Δεν ήταν τυχαία η παγκόσμια προβολή αγρίων εκτελέσεων ομοφυλοφίλων από τους Ισλαμιστές.
Δεν ήταν τυχαία η επιμονή των δημοσιογράφων να αποκαλούν τον Ερντογάν …Σουλτάνο και το κόμμα του …ισλαμοσυντηρητικό. Φυσικά δεν ήταν τυχαία τα επεισόδια που ξέσπασαν με αφορμή την ανέγερση ενος τζαμιού, με καθοδήγηση των δικτύων του Soros (indymedia κι antifa).Τὸ Soro-«ποτάμι» τῆς Τουρκίας ἐκτοπίζει τὸν Ἐρντογάν!!!4Τὸ Soro-«ποτάμι» τῆς Τουρκίας ἐκτοπίζει τὸν Ἐρντογάν!!!5Τὸ Soro-«ποτάμι» τῆς Τουρκίας ἐκτοπίζει τὸν Ἐρντογάν!!!1

Ρουκέτες που ταξίδευαν σε δίκτυα τρομοκραατών της Τουρκίας, μέσω Ελλάδας δεν απασχολούσαν την επικαιρότητα.
Η Κεντρική Τράπεζα της «Τουρκίας» έκανε παιχνίδια με την Τουρκική Λίρα όπως έκανε και η Τράπεζα της «Ελλαδας» με το περίφημο Τ3-Τ10.
Πίεση σε όλα τα επίπεδα από όλες τις πλευρές.

Οι μάγειρες της Νέας Τάξεως  κατάφεραν να παίξουν με το μυαλό των Τούρκων και να εμφανίσουν τον Ερντογάν αυταρχικό, οπισθοδρομικό και φίλο των αποκεφαλιστών, ώστε να προκαλέσουν την μέγιστη απώλεια ψήφων.
Συσπείρωσαν τους Κούρδους γύρω από το HDP, οι ίδιοι που υπερασπίζονται το Ισραήλ, που κάθε φορά που σκορπάει τον θάνατο στα μωρά και τις γυναίκες των Παλαιστινίων.
Αυτοί που υπερασπίζονται τους Τσετσένους και Τυνήσιους μισθοφόρους που παριστάνουν τους Συρίους αντάρτες, ξαφνικά
…λυπήθηκαν τους Κούρδους.

Η Νέα Τάξη τα έδωσε όλα ώστε να μην επιτρέψει την αλλαγή του Συντάγματος στην Τουρκία.
Η πρώτη δήλωση του αρχηγού του HDP αφορούσε στην πρόθεση αυτή του Ερντογάν αποκλειστικά.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply