Οἱ δημοκράτες ποῦ εἶναι;

Ο Πούτιν συνεχάρη τον Ερντογάν για την νίκη του κόμματός του και η Τουρκική αντιπολίτευση νευρίασε.
Οι Ρώσσοι βρήκαν ευκαιρία να επιβεβαιώσουν τα σχέδια για την ενεργειακή συνεργασία Τουρκίας-Ρωσσίας, ενώ Πούτιν κι Ερντογάν έχουν συνάντηση στις 13 Ιουνίου, κατά την τελετή ενάρξεως των αγώνων στο Baku.

Οἱ δημοκράτες ποῦ εἶναι;5Οἱ δημοκράτες ποῦ εἶναι;4

Η Αυγή με ποιους είναι;
Ο Χατζηνικολάου με ποιους είναι; Με τους θύτες ή με τα θύματα της Νέας Τάξεως;

Οἱ δημοκράτες ποῦ εἶναι;2Οἱ δημοκράτες ποῦ εἶναι;3
Κι όπως διαπιστώνουμε  κανένα λαμόγιο της δημοσιογραφίας δεν ενοχλείται από την ευθεία παρέμβαση των Δυτικών στην Ρωσσία προκειμένου να παραιτηθεί ο Πούτιν. Οἱ δημοκράτες ποῦ εἶναι;1

Κανέναν «δημοκράτη» δεν ενοχλεί που οι Δυτικοί ηγέτες-μαριονέτες ζημιώνουν την Ρωσσική Οικονομία και φτωχοποιούν τους Ρώσσους πολίτες για να τους τιμωρήσουν που επιλέγουν τον Πούτιν για ηγέτη κι όχι κάποιον Σιωνιστή Ολιγάρχη μαριονέτα των Rothschild..
Και φυσικά όλοι αυτοί οι γελοίοι πολιτικοί και δημοσιογράφοι στήριξαν και στηρίζουν απάνθρωπες κυρώσεις που σκότωσαν και σκοτώνουν μωρά κι ασθενείς από ελλείψεις φαρμάκων σε όσες χώρες δεν κατέβασαν τα βρακιά τους στους σιωνιστές τοκογλύφους.
576.000 μωρά σκότωσαν στο ΙΡΑΚ και ποιος ξέρει πόσα στην Γιουγκοσλαβία, στην Συρία, το Ιράν, την Κούβα, την Βενεζουέλα…

Αναχωρούν από την Τουρκία οι Σεφαρδίτες…Οἱ δημοκράτες ποῦ εἶναι;6

nytimes

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply