Στάκτη καὶ μπούρμερι ῥέεεε….

Στάκτη καὶ μπούρμερι ῥέεεε....Δεν υπάρχει Θεός μωρέ να μας βουλιάξει, να μας εξαφανίσει, να μας κλείσει επιτέλους το μπουρδέλο που το ονομάσαμε κράτος;;
Αξίζει να υπάρχουμε ως λαός, όταν ανεχόμαστε αυτήν την κατάντια, αυτήν την βοθρώδη παρακμή;;

Ο κυνισμός αυτής της πολιτικής μαφίας, ξεπερνάει πλέον κατά πολύ τον Κυνικό…..

Δεν ψάχνω πια με το φανάρι για Άνθρωπο.
Εκδικητή ψάχνω και τιμωρό να σας γαμήσει τα πρέκια!!
Τομάρια του κερατά!!

Στάχτη και μπούρμπερι ρεεεε!!!!!!! 

Σήμερα το πρωί δύο ειδήσεις με συγκλόνισαν και με εξόργισαν για τον κυνισμό τους. 

1. Συνελήφθη αυτοσχέδιος πωλητής κουλουριών ετών 85 (!!!) με καρδιακά προβλήματα, που οι γείτονες βοηθούν στη συντήρηση του, γιατί δεν είχε λέει άδεια πώλησης των κουλουριών του! Όπως είπε, το έκανε για να μπορέσει να πληρώσει το ηλεκτρικό για να μην του το κόψουν. Τον έχωσαν μια νύκτα στο κρατητήριο, όπου και λιποθύμησε γιατί του έβαλαν πρόστιμο 5.000 €!!!! 

2. Η εικόνα μιας δύστυχης μάνας, γονυπετούς μπροστά στον υπουργό υγείας Κουρουμπλή, να του φιλάει τα χέρια εκλιπαρώντας για τη σωτηρία του 17 μηνών παιδιού της, που για να ζήσει πρέπει να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο της Γερμανίας. Και πού να τα βρει τα χρήματα η δυστυχισμένη, που οι Γερμανοί «εταίροι» της τα ζητούν προκαταβολικά κι όλοι της έχουν κλείσει την πόρτα;

Ο κυνισμός συνεχίστηκε με τραγική ειρωνεία πάνω στη σκατόφατσα του Λοβέρδου, που ήταν στο τηλεοπτικό στούντιο κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ και κοίταζε δήθεν θλιμμένος με τα γουρουνίσια μάτια του. Ναι, του Λοβέρδου, που σαν υπουργός υγείας και πρόθυμος γερμανοτσολιάς, διέλυσε τα νοσοκομεία και το σύστημα της υγείας και είπε το αμίμητο «Οι Έλληνες ζουν πολύ και δεν πεθαίνουν!» Πεθάνετε ρε!! Ψοφήστε!!

Πού φθάσαμε!! Να βλέπεις την μάνα γονατισμένη και να σου καίγεται η καρδιά! Να ακούς για τον δύστυχο γέροντα και να σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!
Τι κράτος φτιάξαμε αδέλφια;;; 

Τι μπουρδέλο είναι αυτό και με τι πολιτικούς προαγωγούς που το εκπορνεύουν και αποδεκατίζουν τον λαό του;; Το κράτος αυτό, που αθωώνει προκλητικά τους Παπακωνσταντίνηδες και τους κλέφτες των δισεκατομμυρίων, για να εξαντλήσει την αυστηρότητα του σε έναν απόμαχο της ζωής και στο φοροδιαφεύγον 10ευρώ του!
Το κράτος αυτό της χολέρας, της μασονίας και της υποκρισίας, που αφήνει τα παιδάκια να πεθαίνουν, όταν ο Άδωνις, ο άλλος γερμανοτσολιάς καταστροφέας της δημόσιας υγείας, ξόδεψε στην Μύκονο 1000 ευρώ την νύκτα για να κάνει σπα με την μπουμπούκα!

Δεν υπάρχει Θεός μωρέ να μας βουλιάξει, να μας εξαφανίσει, να μας κλείσει επιτέλους το μπουρδέλο που το ονομάσαμε κράτος;; Αξίζει να υπάρχουμε ως λαός, όταν ανεχόμαστε αυτήν την κατάντια, αυτήν την βοθρώδη παρακμή;;
Ο κυνισμός αυτής της πολιτικής μαφίας, ξεπερνάει πλέον κατά πολύ τον Κυνικό…..
Δεν ψάχνω πια με το φανάρι για Άνθρωπο. Εκδικητή ψάχνω και τιμωρό να σας γαμήσει τα πρέκια!! Τομάρια του κερατά!!
Στάχτη και μπούρμπερι ρεεεε!!!!!!!

(Visited 72 times, 1 visits today)
Leave a Reply