Ἐδῶ καὶ μία πενταετία ὅλοι φταῖν ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς …τοκογλύφους!!!

Ἐδῶ καὶ μία πενταετία ὅλοι φταῖν ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς ...τοκογλύφους!!!Ακόμα φιλοσοφούν υποκριτικά με …«επαναστατικές» δηλώσεις και …«αποκαλύψεις» γνωστές εδώ και 5 χρόνια.
Στο τέλος θα μιλήσουν για πολιτικές κι όχι ποινικές ευθύνες, αφού με την τεχνογνωσία της μαφίας της BlackRock, της Goldman Sachs και του ΔΝΤ φρόντισαν να γίνουν όλα νόμιμα και με πολιτική απόφαση της πλειοψηφίας της Βουλής.

Ακούσαμε λοιπόν τα παρακάτω «φρέσκα»…
Κι όπως πάντα από την εξίσωση λείπουν οι …τοκογλύφοι, οι έμποροι όπλων και οι ξένοι …«επενδυτές» (για την πάρτη τους), όπως ο κάθε Soros και οι ΣΙΑ, που ενορχήστρωσαν την επίθεση στην Ελλάδα.

Σίγμα

«Ο κ. Λεγκρέν τόνισε πως η δική του ερμηνεία για την αιτία υπαγωγής της χώρας στο Μνημόνιο ήταν «ο συγκεκαλυμμένος τρόπος διασώσεως των ευρωπαϊκών τραπεζών για τα δάνειά τους στην νότια Ευρώπη». Προσέθεσε μάλιστα πως ο Γάλλος πρώην διοικητής της ΕΚΤ Ζ.-Κλ. Τρισέ «λειτουργούσε με βάση τα συμφέροντα των γαλλικών τραπεζών».»
«Η κ. Ζολί ζήτησε από τον Έλληνα πρωθυπουργό να μην δεχτεί περισσότερες θυσίες, αλλά αντίθετα να αυξήσει τα φορολογικά έσοδα από εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, όμως φορολογούνται στο Λουξεμβούργο. «Οι επιχειρήσεις αυτές είναι η VIM Power Parts, Venus, McArthurGlen, Coca-Cola Hellenic Bottling, Eurobank, Ακαδημία Πλάτωνος MALL, Varnish Investments και WIND Hellas», επεσήμανε η κ. Ζολί, σημειώνοντας ότι ο άνθρωπος που δημιούργησε αυτές τις δομές στο Λουξεμβούργο είναι ο ίδιος ο κ. Γιούνκερ.

Η Γαλλίδα ευρωβουλευτής ανεφέρθη ακόμη σε «αμερικανικές εταιρείες, όπως τα περιβόητα ορυχεία, το Eldorado Gold, με τους εταίρους τους, τους Καναδούς, που καταστρέφουν το τοπίο, καταστρέφουν δάση, αλλά δεν πληρώνουν φόρους», ενώ κατονόμασε και τρεις γερμανικές εταιρείες (Bayer, BMW, Bosch), οι οποίες «καταβάλλουν ένα ελάχιστο ποσοστό των οφειλόμενων φόρων στην Ελλάδα προς όφελος της Ολλανδίας του κ. Ντάισελμπλουμ».»

«Φορολογήστε τις επιχειρήσεις εκ… Λουξεμβούργου»

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Ἐδῶ καὶ μία πενταετία ὅλοι φταῖν ἐκτὸς ἀπὸ τοὺς …τοκογλύφους!!!

Leave a Reply