Ἡ Ἐθνικὴ Τράπεζα ἀπειλεῖ τοὺς …μετόχους της!!!

«Με την επιφύλαξη πάντων νομίμων δικαιωμάτων της Τράπεζάς μας, ιδίως σε περίπτωση οποιωνδήποτε ενεργειών σας που προσβάλουν περαιτέρω την επαγγελματική υπόληψη της Τράπεζας και προς αποκατάσταση κάθε μέχρι σήμερα υποστάσης περιουσιακής ζημίας της Τράπεζας».

Η Εθνική Τράπεζα απειλεί μετόχους της Τράπεζας της Ανατολής!

Του Ελευθέριου Ρήνου

Μάθημα 1: Πώς μια τράπεζα, με το μέγεθος της Εθνικής Τράπεζας, θεωρεί ότι μπορεί να προειδοποιήσει με νομικές κινήσεις αντίδικους της, επειδή την ενοχλούν αυτά που υποστηρίζουν, αλλά κυρίως αυτά που διεκδικούν.

Οι κάτοχοι μετοχών της παλαιάς Τράπεζας της Ανατολής έχουν οργανωθεί εδώ και αρκετό καιρό για την διεκδίκηση των δικαίων αιτημάτων τους. Ο αριθμός όσων έχουν τέτοιες μετοχές είναι αρκετά μεγάλος και οι περισσότεροι τις έχουν στην ιδιοκτησία τους από τις οικογένειες τους, δίχως βέβαια να εξαιρούνται άνθρωποι που αγόρασαν τέτοιους τίτλους στο πέρασμα του χρόνου, είτε επειδή πίστεψαν τηλεοπτικές εκπομπές, είτε για συλλεκτικούς λόγους.

Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει γνωστά αρκετά πράγματα, σχετικά με τις δικαστικές διαμάχες κατά της Εθνικής Τράπεζας για το συγκεκριμένο θέμα. Όσο κι αν η πλευρά των μετόχων του banquedorient.org διατήρησε ένα μονομερές «fair play», κυρίως απέναντι στο νομικό τμήμα της τράπεζας, θεωρώντας ότι η αντιδικία αφορά στην εταιρεία τους και όχι στους ιδίους, η πράξη απέδειξε ότι αυτή η μονομερής εκεχειρία δεν είχε την ανάλογη ανταπόκριση. Το αντίθετο.

Τολμώ να πω ότι οι μέτοχοι που ανήκουν στην ομάδα του banquedorient.org ίσως είναι οι μόνοι που απέφυγαν τις πολλές επαφές με την Εθνική Τράπεζα. Ούτε ζητήσαμε κάτι, ούτε φυσικά παρακαλέσαμε για κάτι. Ποτέ! Αποφεύγουμε τα γραφεία της ΕΤΕ, «όπως ο διάολος το λιβάνι». Ακόμη και τις φωτοτυπίες που ζητάμε από το Ιστορικό Αρχείο της Εθνικής Τράπεζας, τις πληρώνουμε στο δεκαπλάσιο της αξίας τους, μέσω μιας ιδιαίτερα δύστροπης διαδικασίας, που μας φέρνει αντιμέτωπους με τους υπαλλήλους των υποκαταστημάτων της, ενώ οι φωτοτυπίες σε άλλες αρχειακές συλλογές, όπως στα Γενικά Αρχεία του Κράτους είναι δωρεάν.

Το μόνο για το οποίο ήμασταν ξεκάθαροι, ήταν ότι θα φερθούμε πολιτισμένα σε αυτή την αντιδικία. Και μέχρι σήμερα το πράξαμε, ενημερώνοντας την αντίπαλη πλευρά ακόμη και για τα άρθρα μας. Σε αρκετά κείμενα, ιδιαίτερα τα πιο καυστικά, ζητάμε την άποψη της Εθνικής Τράπεζας, που δεν απαντάει και καλά κάνει. Εμείς όμως σεβόμαστε κάποια όρια και προσωπικά προσπαθώ να ακολουθώ τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας.

Παράλληλα, δεν επιθυμώ να ξεφεύγω από ένα ιδιότυπο, εσωτερικό, κανονιστικό αξιακό σύστημα, σύμφωνα με το οποίο επιμένω πάντοτε στα στοιχεία και τις αποδείξεις. Τα άρθρα μου δεν ξεφεύγουν από την λογική του 80-20. Το 80% είναι αφιερωμένο στην παρουσίαση στοιχείων και μόνο το 20% αποτελεί σχολιασμό και κριτική. Διαφορετικά αν τα κείμενα σου είναι 20-80, τότε είτε γράφεις μυθιστόρημα, είτε σχεδιάζεις νέα θρησκεία, είτε είσαι πολιτικός.

Η «ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ» ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ

Από το 1995 μέχρι σήμερα, έχω λάβει απειλές αρκετές φορές. Είτε γράφω με ψευδώνυμο (ένα και πολύ μου ήταν), είτε με το πραγματικό μου όνομα, προσπαθώ να μην αφήνω πολλά στην «φαντασία», αλλά να αποδεικνύω αυτά που υποστηρίζω με τα κείμενα μου στον γραπτό και ηλεκτρονικό τύπο. Μία φορά στην ζωή μου έχω πάει στον εισαγγελέα για να καταγγείλω απειλές, και αυτή πρόσφατα με την «εγκληματική οργάνωση» που προσπαθεί να μας «σώσει» με κάτι πλαστά «ομόλογα» των 600δις.

Καταλαβαίνω ότι τα άρθρα μου ενοχλούν. Το ίδιο και οι τελευταίες παρουσιάσεις στο youtube. Όμως αυτά τα υπογράφω προσωπικά εγώ. Βέβαια, όταν έχεις μια αντιδικία με κάποιον, συνήθως στο τέλος ενός εξωδίκου θα προσθέσουν οι δικηγόροι μια φράση για την επιφύλαξη των συμφερόντων της άλλης πλευράς.

Αυτή την φορά όμως υπήρχε μια διαφορά στο τέλος του εξωδίκου της Εθνικής Τράπεζας. Οι δύο δικηγόροι της τράπεζας, που υπογράφουν το συγκεκριμένο εξώδικο, με ημερομηνία 16 Ιουνίου 2015, σημείωσαν στο τέλος:

«Με την επιφύλαξη πάντων νομίμων δικαιωμάτων της Τράπεζάς μας, ιδίως σε περίπτωση οποιωνδήποτε ενεργειών σας που προσβάλουν περαιτέρω την επαγγελματική υπόληψη της Τράπεζας και προς αποκατάσταση κάθε μέχρι σήμερα υποστάσης περιουσιακής ζημίας της Τράπεζας».

Αρχικά θεώρησα ότι αυτή η παράγραφος αφορούσε δτην αρθρογραφία μου για το θέμα. Ωστόσο, ενημερώθηκα ότι και άλλοι κάτοχοι μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής έλαβαν την ίδια ακριβώς «προειδοποίηση».

Επειδή λοιπόν τα ελληνικά είναι η μητρική μου γλώσσα, θα ήθελα να γνωρίζω πώς οι υπόλοιποι κάτοχοι μετοχών θα προσβάλουν «περαιτέρω» την υπόληψη της Εθνικής Τράπεζας. Θεωρεί μήπως η τράπεζα ότι την έχει θίξει η δικαστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας ή μήπως οι άνθρωποι που παρακολουθούν και υποστηρίζουν αυτή την προσπάθεια ανακατεύτηκαν με την «επαγγελματική της υπόσταση» και προέβησαν σε ενέργειες που έβλαψαν την περιουσία της;

Γιατί να θίξεις «περαιτέρω» κάποιον, θα πρέπει να τον έχεις θίξει ήδη στο παρελθόν και μάλιστα επέδειξε και υπομονή. Πώς οι κάτοχοι των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής έθιξαν την Εθνική Τράπεζα; Αποστέλλοντας εξώδικα προς αυτήν και διεκδικώντας το δίκιο τους;

Αντίθετα, οι οικογένειες μας κάνουν υπομονή για ογδόντα χρόνια και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, στις οποίες θα μπορούσαμε να καταθέσουμε μηνύσεις κατά της τράπεζας, δεν το κάναμε, για να μην «ποινικοποιήσουμε» την αντιπαράθεση, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Ακόμη και σε περιπτώσεις που φορείς, όπως η Τράπεζα της Ελλάδος, δεν γνώριζε ή δεν έψαχνε ή δεν ήθελε να γνωρίζει, και πάλι αποφύγαμε τέτοιες εμπλοκές.

Δεν με ενδιαφέρει τι νομίζει η τράπεζα γιαε μένα. Έτσι κι αλλοιώς η προσωπική μου άποψη για την Εθνική Τράπεζα είναι ιδιαίτερα κακή, για αυτό φροντίζω να την αποφεύγω στις ιδιωτικές συναλλαγές μου. Έχοντας ζήσει στο εξωτερικό και μετά από εκατοντάδες ταξίδια, πιστεύω ότι ζω στο 2015, με ένα δυτικό τρόπο ζωής, που δεν αντέχει σε «σατραπείες» και αντιμετωπίσεις με «ύφος χιλίων καρδιναλίων».

Πάντα υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά αυτές προσωπικά δεν τις έχω δει σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας. Σε άλλες τράπεζες, ακόμη και στην Ελλάδα της κρίσεως, έχω αντιμετωπίσει πολύ καλλίτερη εξυπηρέτηση, με προσωπικό που θα «σκιστεί» για να σε διευκολύνει. Δυστυχώς στην Εθνική Τράπεζα έχω βιώσει το αντίθετο. Αν μου χαμογέλασε ποτέ υπάλληλος της ΕΤΕ και το έχω ξεχάσει, να ζητήσω συγνώμη!

Αυτό όμως που για εμένα είναι «casus beli» είναι η κάθε μορφής «προειδοποίηση» προς τους μετόχους που συμμετέχουν στο banquedorient.org. Είμαι εγωιστής, ρατσιστής και όποτε χρειαστεί πολύ κακός άνθρωπος. Να είστε σίγουροι ότι μπορώ να γίνω πολύ πιο «κακός» και αυτό θα το δούμε το επόμενο διάστημα με αποκαλύψεις που «σπάνε κόκαλα». Αν θέλει η Εθνική Τράπεζα βέβαια να απαντήσει ή να σχολιάσει, εννοείται ότι είμαστε στην διάθεσή της, αλλά κάτι μου λέει ότι έχει επιλέξει την σιωπή και την αλαζονική στάση του «δυνατού». Κάποτε θα πρέπει όμως να καταλάβει ότι αυτό αρκούσε στις κοινωνίες που κυνηγούσαν ο ένας με τον άλλο με τα ρόπαλα.

ΓΗ ΚΑΛΕΙ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ!

Η πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας, στην ομιλία της στην πρόσφατη Γενική Συνέλευση της Εθνικής Τράπεζας, δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Για την Κυβέρνηση που διαπραγματεύεται εξ ονόματος όλων μας και καλείται να αξιολογήσει με ιδιαίτερη προσοχή και ακρίβεια κάθε κίνηση, κάθε παράλειψη, κάθε απόφαση. Για το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς εκπροσώπους μας που καλούνται να σταθμίσουν με ιδιαίτερη προσοχή τον λόγο, την στάση, την ψήφο τους. Για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ που οφείλουν περισσότερο από ποτέ να προάγουν την αξιόπιστη πληροφόρηση έναντι της επικίνδυνης παραπληροφορήσεως. Για το χρηματοπιστωτικό σύστημα που καλείται να διαφυλάξει την χρηματοπιστωτική σταθερότητα και να διαχειρισθεί με ιδιαίτερη προσοχή την περιορισμένη ρευστότητα που διαθέτει. Για τον επιχειρηματικό κόσμο που είναι απαραίτητο να εξακολουθήσει την παραγωγική του δραστηριότητα εν μέσω γενικευμένης αβεβαιότητας.

Για τον Έλληνα πολίτη που καλείται να επιδείξει υπευθυνότητα και συνέπεια. Κάθε του πράξη, κάθε μας πράξη, από μια ανάληψη ή κατάθεση στις Τράπεζες ή από την απόφαση πληρωμής ή μη οφειλών στα Ταμεία, στην εφορία ή σε τρίτους επηρεάζει τα συνολικά μεγέθη και τους βαθμούς ελευθερίας στην άσκηση πολιτικής και στη λήψη αποφάσεων».Να θυμίσω ότι η κα Λούκα Κατσέλη δεν έχει προέλθει μέσω πολιτικής παρθενογενέσεως. Πριν γίνει πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας και αφομοιωθεί στον ρόλο του συνεργαζόμενου καπιταλιστή, σπούδασε οικονομικά και ήταν καθηγήτρια στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διατέλεσε μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1976, μέλος διαφόρων οικονομικών επιτροπών στην Ελλάδα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στον ΟΗΕ, ειδική οικονομική σύμβουλος του Ανδρέα Παπανδρέου, την περίοδο 1993-1996. Φυσικά, υπήρξε βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, Υπουργός Εργασίας, αλλά και Υπουργός Οικονομίας στην κυβέρνηση του Γεωργίου Παπανδρέου, την οποία στήριξε μέχρι τέλους, παρά τις διαφωνίες της και την διαγραφή της.

Κατά συνέπεια, ο ρόλος της κας Λούκας Κατσέλη στα πολιτικά πράγματα ήταν πολύ πιο δραστικός από οποιονδήποτε πολίτη που χάνει την σύνταξή του, του παίρνουν το σπίτι του και έχει δει αγαπημένους και γείτονες του να προβαίνουν στο απονενοημένο διάβημα της αυτοκτονίας. Λόγω της συμμετοχής και ιδιότητάς της, τολμώ να πω ότι έχει τις δικές της, βαρύτατες ευθύνες, μαζί με την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και την κυβέρνηση «ΓΑΠ» για την σημερινή κατάσταση της χώρας. Η πολιτική διαφωνία το 2011 δεν ήταν η «Κολυμβήθρα του Σιλωάμ», όταν στήριξε έμπρακτα μια οικονομική στρατηγική και μια μακρά πολιτική πορεία, που οδήγησε έναν ολόκληρο λαό στον γκρεμό.

Η «ξεκούραση» της κας Λούκας Κατσέλη, με την ίδρυση της «Κοινωνικής Συμφωνίας» και την σύμπλευση με τον ΣΥΡΙΖΑ το 2012, μπορεί να την έθεσε εκτός της κεντρικής πολιτικής σκηνής, αλλά σίγουρα δεν επηρέασε την μνήμη της. Οι ψηφοφόροι στην Χερσόνησο του Αίμου (όχι μόνο στην Ελλάδα) μπορεί να έχουν κοντή μνήμη και να ξεχνούν εύκολα. Όμως, αυτή είναι η χώρα, που η κα Κατσέλη βοήθησε να «υποδουλωθεί» σε ξένα συμφέροντα, με εκτεταμένους εξωτερικούς δανεισμούς και την μακροχρόνια σιωπή της, σιγά σιγά ξυπνάει.

Σε αυτή την χώρα λοιπόν, η κα Κατσέλη ζητάει την «συμπάθεια» μας. Ζητάει από τους πολίτες να μην κάνουν αναλήψεις από την Εθνική Τράπεζα. Από τα Μέσα Μαζικής Ενημερώσεως ζητάει να μην «παραπληροφορούν». Λες και το capital.gr έχει κηρύξει τον «ανένδοτο» κατά της ΕΤΕ και δεν το έμαθα! Κυρίως όμως ζητάει την επίσπευση της συμφωνίας με τους ξένους δανειστές.

Να θυμίσω στην κα Κατσέλη ότι η Εθνική Τράπεζα είναι ιδιωτική. Είναι μια ανώνυμη εταιρεία με μετόχους. Δεν είναι δημόσια. Δεν έχει την παραμικρή σχέση με τον Δημόσιο τομέα και όποιος νομίζει το αντίθετο, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου. Παίρνει τις περιουσίες των «κολίγων», χωρίς καν δάκρυα. Οι «κολίγοι» της έχουν δώσει δάνειο από το αίμα το δικό τους και των παιδιών τους. Μεγάλο μέρος του εξωτερικού δανεισμού και των συμφωνιών της κυβερνήσεως «ΓΑΠ», στην οποία συμμετείχε και η κα Κατσέλη, όπως και των επομένων κυβερνήσεων, αφορούσαν στις ιδιωτικές τραπεζικές εταιρείες.

Σε ένα προηγμένο κράτος, ανεπτυγμένο και όχι υπό ανάπτυξη ή υποανάπτυκτο, η Εθνική Τράπεζα θα είχε κλείσει ή θα είχε γίνει ιδιοκτησία του κράτους. Στην Ελλάδα, η Εθνική Τράπεζα όχι μόνο υπάρχει ως ανώνυμη, ιδιωτική εταιρεία, αλλά κάνει και «κηρύγματα» στους πολίτες!

Αξιότιμη κα Λούκα Κατσέλη, θα σας προτείνω να δοκιμάσετε και πάλι την σιωπή. Και αν πρέπει να μιλάτε, χωρίς να ξεχνάτε τις σοσιαλιστικές αμαρτίες σας, για τις οποίες ακόμη δεν έχετε «εξομολογηθεί στον Ελληνικό Λαό», να μην κάνετε μαθήματα. Πόσες φορές πρέπει να αποτύχετε, για να καταλάβετε ότι ο πεινασμένος δεν σας δίνει πλέον σημασία και ο πλούσιος σας έχει γραμμένους στα ελβετικά υποδήματά του;

ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΣΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ

Στο ίδιο πλαίσιο με την λογική της κας Κατσέλη, βρίσκεται και η εξώδικη δήλωση του νομικού τμήματος της Εθνικής Τράπεζας, που υπογράφουν ο δικηγόρος κ. Ιωάννης Λιναρίτης και η επίσης δικηγόρος κα. Βασιλεία Παπαδοπούλου. Πρόκειται για την προτροπή της επικρατήσεως της τραπεζικής λογικής και της εξαφανίσεως κάθε αντιλόγου, που θα μπορούσε να δείξει την πραγματικότητα στους πολίτες.

Βέβαια, επειδή έχω δει αρκετές φορές την υπογραφή του κ. Λιναρίτη, τολμώ να εκφέρω την άποψη ότι η συγκεκριμένη είναι πλαστογραφημένη. Δεν γνωρίζω αν το γνωρίζει ο ίδιος, αλλά από ότι φαίνεται κάποιος τρίτος «κότσαρε» μια υπογραφή και για τον ίδιο. Και επειδή δεν λέω τίποτα στην τύχη, ας συγκρίνουμε μερικές υπογραφές του δικηγόρου της Εθνικής Τράπεζας κ. Λιναρίτη από το πρόσφατο παρελθόν.Είναι ηλίου φαεινότερο, ότι με την προσεκτική ανάλυση των δύο υπογραφών του τελευταίου, απειλητικού εξωδίκου της Εθνικής Τράπεζας, διαπιστώνουμε ότι αυτή δεν είναι η υπογραφή του κ. Λιναρίτη. Είναι ο ίδιος γραφικός χαρακτήρας της δεξιάς υπογραφής, που στην περίπτωση του κ. Λιναρίτη προσπάθησε να μιμηθεί κάποια «φανταστική» υπογραφή, γεγονός που φαίνεται πολύ καθαρά στο κομμάτι της υπογραφής που περιλαμβάνει γράμματα. Ακόμη και το ίδιο στυλό χρησιμοποιήθηκε, ενώ φαίνεται ότι πρόκειται για ένα μπλε στυλό Bic και μάλιστα από τα φθηνά. Τέτοια φτώχεια το νομικό τμήμα της Εθνικής Τράπεζας;Στην αριστερή πλευρά λεπτομέρειες από την υπογραφή του κ. Λιναρίτη και στην δεξιά πλευρά τμήματα της υπογραφής της κα Παπαδοπούλου. Είναι πασιφανής η ομοιότητα στον γραφικό χαρακτήρα.

 Θα μπορούσε βέβαια η κα Παπαδοπούλου να υπογράψει μόνη της το εξώδικο ή να βάλει την δική της υπογραφή, με κάποια εξουσιοδότηση από τον κ. Λιναρίτη. Όχι όμως κάποιος τρίτος να βάλει την υπογραφή του δευτέρου. Αλλά με τις δύο υπογραφές δικηγόρων, ίσως το εξώδικο να δείχνει και πιο απειλητικό…

Δεν μπορώ να γνωρίζω ποια είναι η γνήσια υπογραφή του κ. Λιναρίτη. Ήμουν όμως μάρτυρας καταθέσεως εξωδίκου, στο Πρωτοδικείο Κω, όπου δικόγραφο εστάλη με email, όπως μου ομολογήθηκε, ενώ εκείνη την ημέρα δεν υπήρχε καν πτήση προς το συγκεκριμένο νησί. Το δικόγραφο κατετέθη από τον τοπικό δικηγόρο της Εθνικής Τράπεζας και έφερε την ημερομηνία της ημέρας εκείνης. Και εκείνη η υπογραφή του κ. Λιναρίτη, που δεν ήταν «σκαναρισμένη», αλλά με στυλό, δεν έμοιαζε με τις παραπάνω. Μάλιστα και εκείνη η υπογραφή της κας Βασιλείας Παπαδοπούλου ήταν εντελώς διαφορετική από την σημερινή…

Όταν λοιπόν θέλεις να «προειδοποιήσεις» νομικά κάποιον, βασική προϋπόθεση είναι να μη γελούν μαζί σου, τόσο για αυτά που ισχυρίζεσαι, όσο και με τον τρόπο που διατυπώνεις την «απειλή» σου. Ίσως κάποιοι μέτοχοι να στεναχωρήθηκαν λίγο και να ψάχνουν κάποια σπηλιά για να κρυφτούν και να μην «μαρτυρήσουν» από την εκδίκηση της Εθνικής Τράπεζας, αλλά να είστε σίγουροι ότι εγώ ακόμη γελάω. Όπως θα συνεχίσω να γελάω, τουλάχιστον μέχρι την στιγμή που θα περάσω την πόρτα του εισαγγελέα και στις δύο άκρες του Ατλαντικού, για να καταθέσω το υπόμνημά μου, για μια σειρά πραγματικών γεγονότων που έχουν υποπέσει στην αντίληψή μου.

Στην αντίπερα όχθη, οι αντίδικοι της ΕΤΕ για την υπόθεση της Τράπεζας της Ανατολής, χρησιμοποιούμε νόμιμες εξουσιοδοτήσεις, βάζουμε τις υπογραφές μας και στέλνουμε τα έγγραφα με καράβια, αεροπλάνα, ταχυμεταφορές, προβλέποντας τις αργίες, τον καιρό και τον χρόνο που απαιτείται. Ίσως να είμαστε «ρομαντικοί» με την νομιμότητα, αλλά για αυτό και θα φτάσουμε αυτή την ιστορία μέχρι τέλους, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Άλλωστε, όπως έλεγε ο παππούς μου, «την υπογραφή σου…».

Πάντως, όποιος βρει ποια από τις παραπάνω υπογραφές είναι η πραγματική υπογραφή του κ. Λιναρίτη, κερδίζει καταθετικό λογαριασμό σε δραχμές. «Δραχμές». Αστείο ήταν κ. Λιναρίτη και κα Παπαδοπούλου, δεν πιστεύω να μου κάνετε μήνυση…

τράπεζα τῆς Ἀνατολῆς

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply