Μᾶς ἀρέσει νὰ χρηματοδοτοῦμε τοὺς …ΔΗΜΙΟΥΣ μας!!!

Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου κατά την ένταξη της χώρας στο Ευρώ αλλά και κατά την μεγάλη ληστεία των καταθέσεων των Κυπρίων.

Μᾶς ἀρέσει νὰ χρηματοδοτοῦμε τοὺς ...ΔΗΜΙΟΥΣ μας!!!2
Διαβάστε βιογραφικό…
London School of Economics (Rothschild), Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, Παγκόσμια Τράπεζα, Τράπεζα Κύπρου και μετά Υπουργός.
Μᾶς ἀρέσει νὰ χρηματοδοτοῦμε τοὺς ...ΔΗΜΙΟΥΣ μας!!!1

Ο ίδιος «άνθρωπος» συνελήφθη σε Gay party με …ανήλικους.

ΕΡΩΤΙΚΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ

Πρώην υπουργός της Κύπρου συνελήφθη σε γκέι πάρτι στα ΚατεχόμεναΜᾶς ἀρέσει νὰ χρηματοδοτοῦμε τοὺς ...ΔΗΜΙΟΥΣ μας!!!3

Άφωνη η κοινή γνώμη της Κύπρου μετά την δημοσίευση από το τουρκικό τηλεοπτικο δίκτυο NTV της συλλήψεως του πρώην Υπουργού Οικονομικών της Κυπριακής Δημοκρατίας Μιχάλη Σαρρή σε γκέι πάρτυ με ανηλίκους στα Κατεχόμενα.

Ο κ. Σαρρής φέρεται πως συνελήφθη την ώρα που βρισκόταν παρέα με άλλους άνδρες και κάποιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν για παρουσία ανηλίκων σε σπίτι (κατ’ άλλες πηγές δωμάτιο  ξενοδοχείου) στην Κατεχόμενη Λευκωσία.

Η «σύλληψη» του κ. Σαρρή και η παραπομπή του στον εισαγγελέα έγινε στα πλαίσια του κανονισμού του ψευδοκράτους που απαγορεύει κάθε «σεξουαλική σχέση ενάντια στους νόμους της φύσεως». Ο πρώην υπουργός είναι υπό κράτηση και η απολογία του στον εισαγγελέα αναμένεται την Δευτέρα.

Ο εκπρόσωπος τύπου της κυπριακής Αστυνομίας Μιχάλης Κατσουνωτός επιβεβαίωσε την σύλληψη και δήλωσε «για το συγκεκριμένο θέμα έχει επικοινωνήσει ο Ελληνοκύπριος – Μέλος της Δικοινοτικής Επιτροπής για την Εγκληματικότητα με τον Αξιωματικό – Σύνδεσμο Αρχηγείου Αστυνομίας και μας ενημέρωσε για την σύλληψη χθες το βράδυ του συγκεκριμένου προσώπου από τις κατοχικές αρχές»

Ο Μιχάλης Σαρρής ήταν υπουργός Οικονομικών της Δημοκρατίας της Κύπρου από τον Σεπτέμβριο του 2005 μέχρι τον Μάρτιο του 2008, επί προεδρίας του εκλιπόντος

Ο αγαπημένος των τοκογλύφων, ο κορυφαίος Υπουργός της Κυπριακής κυβερνήσεως φαίνεται να ήταν και υπόδειγμα …ανωμαλίας.

Οι τοκογλύφοι είναι που επιλέγουν τους …«εκπροσώπους» του λαού.
Κάνουν Υπουργό όποιον γουστάρουν, με την βοήθεια των ΜΜΕ, που φροντίζουν να κρύβουν όσα μπορούν να χαλάσουν την πολιτική συνταγή της στιγμής.
Κι όταν χρειαστεί να υπογραφεί μία συμφωνία μεταξύ τοκογλύφων και κράτους, οι συναλλασσόμενοι είναι ήδη γνωστοί, συνάδελφοι κι υπηρετούν τα ίδια συμφέροντα…
Δηλαδή αυτά των τραπεζών και όχι του λαού.

Γι’ αυτό πρακτικά δεν χάνουν ποτέ οι τοκογλύφοι. Ούτε τα λαμόγια της Lehman Bros έχασαν λεφτά, ούτε τα λαμόγια της Proton Bank, ούτε της Goldman Sachs.
Έφαγαν πολλά δισεκατομμύρια, τα οποία κάλυψε ο λαός, αφού οι τοκογλύφοι φρόντισαν να εκλεγούν δικοί τους Υπουργοί και Πρωθυπουργοί.

Πληρώνουμε πολιτικούς που μας καταστρέφουν για να θησαυρίσουν οι τράπεζες.
Αυτό είναι κάτι που πρέπει κάποτε να το συνειδητοποιήσουμε.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

One thought on “Μᾶς ἀρέσει νὰ χρηματοδοτοῦμε τοὺς …ΔΗΜΙΟΥΣ μας!!!

Leave a Reply