Ἀπὸ τὰ ὑπόγεια τῆς νέας τάξεως φορτωθήκαμε …«σοφούς» καὶ …«σωτῆρες»!!!

Ἕνα σχολεῖο ποὺ ...ἐξειδικεύεται σὲ παραγωγὴ ...«ἡγετῶν»!!!1Ξεπηδούν …«σοφοί» και …«σωτήρες», κάθε είδους, από τα υπόγεια της Νέας Τάξεως, που υποδεικνύουν την οδό της λογικής (των τοκογλύφων), γιατι ο δρόμος της ρήξεως θα φέρει στην Ελλάδα, αντί για τουρίστες, μισθοφόρους αποκεφαλιστές του ΝΑΤΟ.

Σίγμα

Ο σιωνιστής φίλος του πρωθυπουργού, γαμπρός του αγαπημένου κι εκλεκτού διαπραγματευτή «τεχνοκράτη» του Τσίπραζ και alter ego του ΓΑΠ… καλεί τον Τσίπρα να υπερβεί ακροαριστερές και ακροδεξιές συνιστώσες της κυβερνήσεως…

Ἀπὸ τὰ ὑπόγεια τῆς νέας τάξεως φορτωθήκαμε ...«σοφούς» καὶ ...«σωτῆρες»!!!

Σχετικά, για τον «διαχρονικό τεχνοκράτη»:
Ποια είναι η σχέση σας με την Teva, κ. Μόσιαλε;
Στελέχη ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.υποκλίνονται στην TEVA

Κουρουμπλή… συνεχίζονται οι μπίζνες του υπουργείου με την ισραηλινή ΤΕVA; Φυσικά πάντα χωρίς μίζες και προμήθειες, που είναι απαγορευτικά για τους σιωνιστές…


Από το «PRESS-GR»

 

Ηλίας Μόσιαλος

Βλέπω ότι διάφορες ιστοσελίδες αλλά και φίλοι αναπαράγουν δημοσιεύματα του Αγγλικού τύπου είτε κυρίως αντικυβερνητικών είτε υπέρ της κυβερνήσεως.
Σημερα είχε την τιμητική της η
Daily Mail (ό,τι χειρότερο υπάρχει στον Βρετανικό τύπο μαζί με την Sun και την Daily Express) με άρθρο κατά του πρωθυπουργού.
Τα βρετανικά ΜΜΕ, αντιευρωπαϊκά στην πλειοψηφία τους, αρχικά στήριξαν με φανατισμό την κυβέρνηση και ορισμένους υπουργούς. Μετά άλλαξαν στάση, γιατί η κυβέρνηση δεν είχε μια σοβαρή αντιευρωπαϊκή/αντί-Μέρκελ πρόταση.
Το καλό της χώρας όμως επιβάλλει την διατύπωση μιας προτάσεως που θα κρατά την χώρα στον σκληρό πυρήνα της Ευρωζώνης και θα ανοίγει τον δρόμο για ουσιαστικές αλλαγές στην οικονομία, στον δημόσιο τομέα και στο κοινωνικό κράτος. Γι’ αυτό πρέπει επιτέλους ο πρωθυπουργος να υπερβεί τις ακροαριστερές και ακροδεξιές συνιστώσες της κυβερνήσεως και να γίνει αυτό που είπε την ημέρα της ορκωμοσίας του. Πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων.
Και να διασφαλίσει τις βασικές στρατηγικές κατακτήσεις της χώρας.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply