Καὶ ἡ Βενεζουέλα στὸ στόχαστρο τῶν τοκογλύφων.

Στις 6 Δεκεμβρίου θα γίνουν εκλογές στην Βενεζουέλα, που διαθέτει τεράστια αποθέματα πετρελαίου, υπό κρατικό έλεγχο, με αποτέλεσμα να πληρώνουν την βενζίνη 2-3 λεπτά του ευρώ ανά λίτρο. Καὶ ἡ Βενεζουέλα στὸ στόχαστρο τῶν τοκογλύφων.3

 

Καὶ ἡ Βενεζουέλα στὸ στόχαστρο τῶν τοκογλύφων.2

Στην Βενεζουέλα οι επικυρίαρχοι προκάλεσαν σκόπιμα ελλείψεις εισαγομένων προϊόντων ώστε να προκαλέσουν την λαϊκή δυσαρέσκεια.
Ταυτόχρονα οι ύαινες της παραπληροφορήσεως αναμετέδιδαν ψεύτικες ή υπερβολικές ειδήσεις για το τι συμβαίνει πραγματικά στην Βενεζουέλα.Καὶ ἡ Βενεζουέλα στὸ στόχαστρο τῶν τοκογλύφων.1

Αντίπαλο δέος του Τσαβίστα Μαδούρο ο …«περιούσιος» Καπρίλες, που αν κερδίσει τις εκλογές θα ξαναχαρίσει τα πετρέλαια στους επικυριάρχους, όπως συνέβη και στο ΙΡΑΚ.
Τον περιούσιο Καπρίλες στηρίζει και η τρομοκρατική οργάνωση OTPOR, που, όπως και στην Ουκρανία, φορούν προβιές εθνικιστών, λόγω του ότι ο ηγέτης-εμπόδιο είναι αριστερός.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply