Καί ἡ αἰτία τοῦ δημοψηφίσματος;

Ο Κούλογλου αποκάλυψε την αιτία του Δημοψηφίσματος.
 Οι Ευρωπαίοι ήθελαν να ανατρέψουν τον Τσίπρα για να σχηματίσουν μία κυβέρνηση εθνικής «σωτηρίας» των προθύμων… Καί ἡ αἰτία τοῦ δημοψηφίσματος;1
Και για να μην βρεθούμε με Πρωθυπουργό τον Στουρνάρα πρακτικά κάνει το Δημοψήφισμα ώστε αν τολμήσουν να τον ανατρέψουν, ο λαός να εξεγερθεί έχοντας μόλις δώσει την στήριξή του ψηφίζοντας ΟΧΙ.

Ο Τσίπρας γνωρίζοντας πώς ανέτρεψαν τον Παπανδρέου και τον Μπερλουσκόνι σκέφθηκε το δημοψήφισμα για να διατηρήσει την εξουσία.

Καί ἡ αἰτία τοῦ δημοψηφίσματος;3
Η υπόθεση βέβαια θα έχει τεράστιο κόστος και φυσικά δεν εξασφαλίζεται τίποτα με την παραμονή του στην εξουσία, όταν απέναντί μας βρίσκονται αδίστακτοι δολοφόνοι που ευθύνονται για γενοκτονίες ολόκληρες.

Κανείς βέβαια δεν βγήκε να μιλήσει ανοικτά για τις σκοτεινές δυνάμεις που ανατρέπουν «ΝΟΜΙΜΑ» εκλεγμένες κυβερνήσεις για να προωθήσουν τα μεγάλα ξένα συμφέροντα.
Κανείς δεν μας αποκάλυψε πως βρεθήκαμε με τον ΜΗ εκλεγμένο Παπαδήμο πρωθυπουργό.
Κανείς δεν στοχοποίησε τους πραγματικούς ενόχους, τους επικυριάρχους που μπορούν τόσο εύκολα να ανατρέψουν μία κυβέρνηση.
Ποιοι είναι αυτοί κύριε Κούλογλου που μπορούν να ανατρέψουν τον Τσίπρα και με ποιον τρόπο;
Με ποιες εξουσίες, με ποια δίκτυα συμβαίνουν αυτά παρά την θέληση του λαού;
Γιατί δεν τους ξεβρακώνετε και χρησιμοποιείτε τον λαό και τις οικονομίες του στην τράπεζα για να μείνετε στην εξουσία, χωρίς να του εξηγείτε ακριβώς τι συμβαίνει;
Γιατί δεν μας λέτε με ΠΟΙΟΝ τρόπο μπορεί να πέσει μία κυβέρνηση, εφόσον το επιθυμήσουν οι ξένοι δανειστές και με ποιον μηχανισμό;
Γιατί η Δικαιοσύνη δεν βλέπει ποιοι συνωμοτούν κατά του πολιτεύματος, διαπράττοντας εθνική προδοσία;

Ο Βαρουφάκης άφησε να εννοηθεί ότι υπάρχει έλλειμμα Δημοκρατίας στην Ευρώπη και ότι το Δημοψήφισμα θα την τονώσει.

Καί ἡ αἰτία τοῦ δημοψηφίσματος;2
Η αφίσα του ΣΥΡΙΖΑ επίσης τονίζει ότι το Δημοψήφισμα αφορά στην Δημοκρατία, που προφανώς αντιμετωπίζει πρόβλημα εντός Ευρώπης.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply