Πῶς καταπίνεται ἀκόμη μία ΜΕΓΑΛΗ προδοσία;

Μαζί με τις 977 σελίδες του νομοσχεδίου που θα ψηφίσουν οι φωστήρες, διαχέουν και μίαν …«ελπιδοφόρα» είδηση, για …ενδεχόμενη σύλληψη απατεώνων. Για να κατεβεί το φαρμάκι της προδοσίας πιο εύκολα…
Μία ακόμα ανούσια ανακοίνωση για σκάνδαλα δισεκατομμυρίων που έχουν παραγραφεί, ή που θα αρχειοθετηθούν, ή που καλύπτονται από κάποιον ειδικό νόμο που απαλλάσσει τους ενόχους.

Πῶς καταπίνεται ἀκόμη μία ΜΕΓΑΛΗ προδοσία;

Οι απατεώνες στην Ελλάδα είναι οι ίδιοι που νομοθετούν  και που οι απάτες τους είναι νομότυπες ή πλημμεληματικού χαρακτήρα ή πολιτική απόφαση,  χωρίς ποινική ευθύνη.
Παπατζήδες αδίστακτοι όλοι τους, που θα ληστέψουν τους φτωχούς, μέσω του ΦΠΑ, υποσχόμενοι ότι κάποτε θα …συλλάβουν τους δισεκατομμυριούχους απατεώνες της λίστας Λαγκάρντ και του Λιχτενστάιν.

Αντί να νομοθετήσουν και να ακυρώσουν νόμους που παρέχουν ασυλία και να πάρουν μπρος Ειδικά Δικαστήρια …νομοθετούν επειγόντως αναδρομική φορολόγηση …
Κι ο μόνος που απειλείται με Ειδικό Δικαστήριο είναι ο Βαρουφάκης και κανένα από τα λαμόγια των εξοπλιστικών, των Ολυμπιακών, του Χρηματιστηρίου, των ιδιωτικοποιήσεων και των μαϊμού δανείων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply