Ὁ Γεωργιάδης μᾶς ζημίωσε κατὰ 35 δισεκατομμύρια!!!

Ὁ Γεωργιάδης μᾶς ζημίωσε κατὰ 35 δισεκατομμύρια!!!1  Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν την δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.

Ο Γεωργιάδης στοίχισε στους Έλληνες φορολογούμενους 35 δισ. ευρώ!

Οι δημόσιες δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη για bank run σε περίπτωση που πέσει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων, προκάλεσε φυγή καταθέσεων 13,3 δισεκατομμύρια ευρώ, όπως απεκάλυψε ο Μάριο Ντράγκι της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και η οποία προκάλεσε με την σειρά της αύξηση του ELA κατά 35 δισεκατομμύρια ευρώ.

Όπως λέει κι ο ποινικός κώδικας στο Αρθρο 191, και φυσικά δεν έχει εφαρμοστεί ποτέ
Ποινικός Κώδικας – Άρθρο 191
1. Σε φυλάκιση τουλάχιστον τριών μηνών και σε χρηματική ποινή καταδικάζεται όποιος διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις ή φήμες ικανές να επιφέρουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να ταράξουν την δημόσια πίστη ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στο εθνικό νόμισμα ή στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας ή να επιφέρουν διαταραχή στις διεθνείς σχέσεις της χώρας. Αν η πράξη τελέστηκε επανειλημμένα μέσω του τύπου, ο υπαίτιος καταδικάζεται τουλάχιστον σε φυλάκιση έξι μηνών και σε χρηματική ποινή τουλάχιστον διακοσίων χιλιάδων μεταλλικών δραχμών.
2. Όποιος από αμέλεια γίνεται υπαίτιος κάποιας από τις πράξεις της προηγούμενης παραγράφου τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με χρηματική ποινή.

ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ;

Ο Ντράγκι ήταν αυτός που απεκάλυψε ότι το μεγαλύτερο bank-run της Ιστορίας έγινε κατά την εκλογική περίοδο του Ιανουρίου.

Ὁ Γεωργιάδης μᾶς ζημίωσε κατὰ 35 δισεκατομμύρια!!!2πηγή

Σαφώς και ΔΕΝ είναι ο Γεωργιάδης αυτός που απεφάσισε την απαγόρευση προσβάσεως των πολιτών στα δικά τους χρήματα.
Όμως αυτό είναι άλλη υπόθεση.
Ο Γεωργιάδης ζημίωσε τον ελληνικό δημόσιο καί τελικά εμάς, κατά μερικά ακόμη δισεκατομμύρια…
Έτσι κι αλλοιώς όμως ο λογαριασμός σε εμάς έρχεται…

Σίγμα

Υ.Γ. Ο αρχι-μνημονιακός Άδωνις Γεωργιάδης αποκάλεσε τον Βαρουφάκη πράκτορα του Soros και καταστροφέα της Ελλάδας. Με 10.000 αυτοκτονίες, 300.000 λουκέτα και ποιος ξέρει πόσα χαμένα δισεκατομμύρια ευρώ ακόμη κι επιπλέον των παραπάνω, οι κλόουν της Νέας Δημοκρατίας θα έπρεπε να κάνουν χαρακίρι προ πολλού αν είχαν ντροπή και μπέσα…

Ὁ Γεωργιάδης μᾶς ζημίωσε κατὰ 35 δισεκατομμύρια!!!2

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply