Νὰ ξεχάσουμε τὴν φορολογία στὰ ΜΜΕ (τους) τώρα ποὺ τελειώνουν τὸν τΣΥΡΙΖΑ!!!

Η εφημερίδα των πρακτόρων αρχίζει να κρατάει αποστάσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε τώρα που ξεβρακώθηκε το συγκεκριμένο …«επαναστατικό» κόμμα να παρασύρει τους αναγνώστες της στο κυνήγι του …επομένου «λαγού» του συστήματος, που θα αρχίσει τις γνωστές υποσχέσεις για πόλεμο ενάντια στο κεφάλαιο κλπ.

Νὰ ξεχάσουμε τὴν φορολογία στὰ ΜΜΕ (τους) τώρα ποὺ τελειώνουν τὸν τΣΥΡΙΖΑ!!!2

Το σύστημα έχει μπόλικες εφεδρείες για όλα τα γούστα.
Από αντίγραφα του Beppe Grillo, Ιακωβίνους μέχρι και αντίγραφα της Κου Κλουξ Κλαν.
Μία πλειάδα από Soro-Κόμματα, που περιμένουν να μαζέψουν τα αποφάγια των μεγάλων κομμάτων και κάθε απελπισμένο που ψάχνει αρχηγό ν’ακολουθήσει,  γιατί δεν μπορεί να φανταστεί για αρχηγό κάποιον φίλο του που δεν τον …παίζουν τα κανάλια.

Την γλυτώνουν οι αγρότες…
Την γλυτώνουν κι οι καναλάρχες.

Σίγμα

«…Η προχειρότητα και η απουσία ειδικών γνώσεων από τα αρμόδια στελέχη που συνέταξαν και μετέφρασαν την συμφωνία με τους δανειστές τίναξε στον αέρα τον διακηρυγμένο στόχο της κυβερνήσεως να εισπράξει άμεσα τον Ειδικό Φόρο Τηλεοράσεως.
Το σχέδιο νομοσχεδίου στην αρχική του μορφή στο κεφάλαιο των φόρων, στο σημείο 6 προέβλεπε την κατάργηση της παραγράφου 2 του άρθρου 12 του νόμου 2328/1995, όπως έχει τροποποιηθεί με το άρθρο 58 του νόμου 4331/2015. Το εν λόγω άρθρο ωστόσο εκτός από την πρόβλεψη Ειδικού Φόρου Τηλεοράσεως αναφερόταν και στην είσπραξη αγγελιοσήμου!
Επιπλέον το άρθρο 58 αναφέρεται στον νόμο 4279 του 2014 που προέβλεπε την απευθείας πληρωμή των διαφημιστικών τιμολογίων από τα Μέσα χωρίς την μεσολάβηση των διαφημιστικών εταιρειών.
Για το μπέρδεμα και την θολή διάταξη που αναστάτωνε την τηλεοπτική αγορά χωρίς λόγο, παρενέβη και ο πρόεδρος της Ενώσεως διαφημιστικών εταιρειών Μ. Παπαπολύζος ο οποίος έστειλε επιστολή στον αρμόδιο υπουργό Νίκο Παππά. Σημείωνε πως προφανώς έγινε λάθος και στην ουσία η κυβέρνηση καταργούσε τις διαφημιστικές εταιρείες στην είσπραξη του Ειδικού Φόρου και όχι την αναστολή καταβολής του.
Μετά από τις τόσες πολλές αντιδράσεις για το λάθος, ενημερώθηκε το γραφείο του Μ. Σαγιά, ο οποίος επιμελήθηκε του νομοσχεδίου. Το αποτέλεσμα όλων έκανε την εμφάνιση του το πρωί της περασμένης Πέμπτης.
Στον νόμο που ψηφίστηκε δεν υπάρχει κάποια αναφορά για τον Ειδικό Φόρο! Το καθεστώς παραμένει το ίδιο και φυσικά δεν υλοποιείται η πρόθεση που αναφερόταν στην εισηγητική έκθεση για άμεση καταβολή του Ειδικού Φόρου Τηλεοράσεως…»Νὰ ξεχάσουμε τὴν φορολογία στὰ ΜΜΕ (τους) τώρα ποὺ τελειώνουν τὸν τΣΥΡΙΖΑ!!!1

Ένα «λάθος» για τον Ειδικό Φόρο, κατήργησε τελικά την άμεση είσπραξή του!

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply