Ὁ Καμμένος μᾶς ἐπιβάλλει τὶς ὀρέξεις τῆς Νέας τάξεως …«ἐπαναστατικά»!!!

Απανωτά …«κτυπήματα» στην Νέα Τάξη δίνει ο Καμμένος.
Πρώτα πήγε να δώσει 500 ματωμένα εκατομμύρια για να επισκευάσει 5 μουσειακά αεροπλάνα, όταν στην Ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά επάρκεια ασθενοφόρων…

Ὁ Καμμένος μᾶς ἐπιβάλλει τὶς ὀρέξεις τῆς Νέας τάξεως ...«ἐπαναστατικά»!!!1

Ὁ Καμμένος μᾶς ἐπιβάλλει τὶς ὀρέξεις τῆς Νέας τάξεως ...«ἐπαναστατικά»!!!6

Μετά υπογράφει κοινές στρατιωτικές ασκήσεις με το Ισραήλ….

Ὁ Καμμένος μᾶς ἐπιβάλλει τὶς ὀρέξεις τῆς Νέας τάξεως ...«ἐπαναστατικά»!!!7
Μετά ετοιμάζεται να προσφέρει από ένα νησί μας στις ΗΠΑ και τον αέρα μας στο Ισραήλ, για να είμαστε …ασφαλείς!!!!
Και τώρα επιτρέπει στο Ισραήλ να προβεί σε (αμυντικές) πολεμικές ενέργειες ακόμα κι όταν ο Ισραηλινός στρατός βρίσκεται σε Ελληνικά χωρικά ύδατα ή σε ελληνικό έδαφος.

Ὁ Καμμένος προσφέρει τὶς θάλασσές μας στὶς ΗΠΑ καὶ τὸν ἀέρα μας στὸ Ἰσραήλ!

Ὁ Καμμένος μᾶς ἐπιβάλλει τὶς ὀρέξεις τῆς Νέας τάξεως ...«ἐπαναστατικά»!!!8

Ὁ …«ἀντισημιτισμός» τοῦ Καμμένου;

Ὁ Καμμένος μᾶς ἐπιβάλλει τὶς ὀρέξεις τῆς Νέας τάξεως ...«ἐπαναστατικά»!!!5

Μεγάλη ὑπόθεσις νά ἔχῃς φίλο τό Ἰσραήλ;

Ὁ Καμμένος μᾶς ἐπιβάλλει τὶς ὀρέξεις τῆς Νέας τάξεως ...«ἐπαναστατικά»!!!9

Καί ὁ Καμμένος λαμβάνει …«ὁδηγίες» ἀπό τό ἑβραϊκό λόμπυ;

Τέτοια συμφωνία είχε υπογραφεί ΜΟΝΟ με τις ΗΠΑ μέχρι τώρα.

Δηλαδή θα μπορεί ο Ισραηλινός Στρατός να κτυπήσει «αμυντικά» την Συρία …ακόμα κι από λιμάνι της Μυκόνου.
Ή θα μπορούν να κρύβουν οι Ισραηλινοί τον στόλο τους στα Ελληνικά Νησιά για να ΜΗΝ μπορούν να τα καταστρέψουν οι πύραυλοι των Ιρανών.

Κι από τα λεγόμενά τους φαίνεται ότι πήραν υπόψη τους το βεληνεκές των πυραύλων του ΙΡΑΝ, καθώς αυτή η περίεργη συμφωνία ίσως να είναι μέρος των προληπτικών μέτρων για σχεδιαζόμενη επίθεση κατά του Ιράν, παρόλο που οι μεγάλες δυνάμεις συμφώνησαν επάνω στο πυρηνικό του πρόγραμμα.

Το Ισραήλ όταν εννοεί άμυνα συμπεριλαμβάνει προληπτικές απρόκλητες επιθέσεις όπου γουστάρει.

Άμυνα στο Ισραήλ θεωρείται να σκοτώσουν και 500 παιδάκια στη Γάζα σε μια εβδομάδα, να βομβαρδίσουν την Συρία, τον Λίβανο, να παρέχουν όπλα, εκπαίδευση και περίθαλψη στους αποκεφαλιστές της ISIS, να σκοτώσουν αόπλους ακτιβιστές, που μεταφέρουν ανθρωπιστική βοήθεια, να δολοφονήσουν Ιρανούς επιστημονες κλπ.

Ενώ ακόμα δεν συνήλθε η κυβέρνηση από τον ανασχηματισμό και την ψήφιση των μέτρων, ο Καμμένος προωθεί τα συμφέροντα του Ισραήλ και δεν τον κουνάει κανείς από την θέση του.

Στην ατζέντα και η ΑΟΖ, γιατί την ίδια ώρα που πράκτορες-δημοσιογράφοι μας δείχνουν τους Γερμανούς, που δήθεν θα μας πάρουν τα πετρέλαια,  οι Ισραηλινοί χορηγοί τους έχουν εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα σε ό,τι μπορεί να βγάλει κέρδος εδώ στην Ελλάδα. Ὁ Καμμένος μᾶς ἐπιβάλλει τὶς ὀρέξεις τῆς Νέας τάξεως ...«ἐπαναστατικά»!!!3

Και είναι οι ίδιοι πράκτορες-δημοσιογράφοι που κατηγορούν την Τουρκία για συνεργασία με τους αποκεφαλιστές της ISIS, την ίδια στιγμή που το Ισραήλ είναι ο μοναδικός συνεργάτης κι αποδέκτης του παράνομου πετρελαίου της ISIS, που μεταφέρεται με ελληνόκτητα πλοία. Ὁ Καμμένος μᾶς ἐπιβάλλει τὶς ὀρέξεις τῆς Νέας τάξεως ...«ἐπαναστατικά»!!!2Ὁ Καμμένος μᾶς ἐπιβάλλει τὶς ὀρέξεις τῆς Νέας τάξεως ...«ἐπαναστατικά»!!!4

Καταλάβατε τώρα γιατί η ISIS αποκεφαλίζει επιδεικτικά κατοίκους όλων των γύρω μουσουλμανικών χωρών και δεν απειλεί ούτε απειλείται από το Ισραήλ;

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply