Νά σωθῇ τό πολίτευμα;

Μετά το «V for Vendetta» δεν έμεινε παρά να ακολουθήσει κι ο Τζήμερος με το …«G for Geloios».

Ο Τζήμερος σε ρόλο πολιορκητή του Μαξίμου ακόμα δεν ειδοποίησε τους συνωμότες για το …πού και πότε θα βρεθούν για να μπουκάρουν στο γραφείο του πρωθυπουργού.

Και καλά…
Αυτός μπορεί να τα έχει χαμένα ή μπορεί να κατανάλωσε κάτι που τον πείραξε …
Η εισαγγελία Πρωτοδικών, που ξεκίνησε έρευνα για εσχάτη προδοσία (!),  δεν πρέπει να ελεγχθεί επίσης από τον ίδιο γιατρό;

Νά σωθῇ τό πολίτευμα;

Παρέλαση κάνουν εδώ και δύο αιώνες οι πράκτορες ξένων κέντρων, ακόμα και από υπουργικές θέσεις .
Ύποπτες και πασίγνωστες ΜΚΟ, εδώ και χρόνια, οργανώνουν ομάδες τρομοκρατίας που καταστρέφουν το κέντρο της Αθήνας, όποτε το απαιτούν οι περιστάσεις.
Εκατομμύρια ευρώ διακινούνται σε δημοσιογράφους-πράκτορες,
Τρομοκρατία και δολιοφθορές οργανώνονται μέσω της ιστοσελίδας του Soros που λέγεται Indymedia και που φιλοξενείται σε υπολογιστές στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπου λειτουργεί με δικά μας έξοδα !
Έγινε απόπειρα από την Μοσάντ να …«φαγωθεί» ο Καραμανλής, ενώ επίσης παρακολουθούσαν τα τηλέφωνα ολόκληρης της κυβερνήσεως και δεν θορυβήθηκε κάποιος.
Και ξαφνικά, με την πρώτη παπαριά που ξεστόμισε ο Τζήμερος στο facebook, σπεύδει η Δικαιοσύνη να …«σώσει» το πολίτευμα από την ανατροπή, που σχεδίασε η «τρομοκρατική» οργάνωση le Bufon de Tzimero Alofron …

Ο Τζήμερος συνωμότης!
Δύο λέξεις…ολόκληρο ανέκδοτο.
Και σκεφτείτε ότι αυτά τα τραγελαφικά συμβαίνουν με «επαναστατικά» κόμματα στην εξουσία…

Σίγμα

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply