Τὰ …«ἀνθρώπινα δικαιώματα»…(!!!) τῆς νέας τάξεως!!!

Τα ναρκωτικά «θεραπεύουν» τον καρκίνο και η πορνεία είναι …ανθρώπινο «δικαίωμα».

Όλοι οι γονείς, μεγαλώνοντας με θυσίες τα παιδιά τους, θέλουν να καμαρώσουν τις 18χρονες κόρες τους να καπνίζουν μαριχουάνα, ολόγυμνες στην αγκαλιά ανώμαλων γέρων, κακοποιών κλπ.

Το κράτος «πρόνοιας» μετατρέπεται σε κράτος έμπορο-ναρκωτικών και μαστροπείας, διότι το ζητούμενο είναι το …χρήμα.
Υπέρ άνω όλων το χρήμα…  Τὰ ...«ἀνθρώπινα δικαιώματα»...(!!!) τῆς νέας τάξεως!!!1

Κι αυτό το ανηλεές κυνήγι του κράτους για χρήμα  δεν το σταμάτησαν ΟΥΤΕ 10.000 αυτοκτονίες, ούτε 300.000 λουκέτα σε επιχειρήσεις. Το κυνήγι αίματος  θα συνεχισθεί και θα ενταθεί.
Κι ό,τι μπορεί να μετατραπεί σε χρήμα θα χρησιμοποιηθεί.
Κι αν χρειαστεί τα ποινικά αδικήματα να μετονομασθούν σε …«ανθρώπινα δικαιώματα», οι πρόθυμες πόρνες της πολιτικής δεν θα διστάσουν να αλλάξουν τους νόμους.
Άλλωστε οι καλλίτεροι πελάτες των μαστροπών είναι οι πολιτικοί, οι νεόπλουτοι ψεύτες, που ξέρουν να κλέβουν τις ψήφους των πολιτών…
Η κουλτούρα της ανέμελης πορνείας μπορεί να τους εξασφαλίζει κάθε εβδομάδα φρέσκα κοριτσάκια, που δεν αντιλαμβάνονται ακόμα τις συνέπειες των επιλογών τους…Τὰ ...«ἀνθρώπινα δικαιώματα»...(!!!) τῆς νέας τάξεως!!!2

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply