Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;

Προχθές, που όλοι θυμήθηκαν τους εκατοντάδες χιλιάδες Γιαπωνέζους, που έκαψαν ζωντανούς με δύο ατομικές βόμβες, κάποιοι …«επιζήσαντες» του Ολοκαυτώματος, ας δούμε τις απίστευτες σιωνιστικές …«συμπτώσεις» ενός απίστευτου εγκλήματος, για το οποίο δεν τιμωρήθηκε ποτέ κανείς.

Ας ξεκινήσουμε έναν συλλογισμό σχετικά ανάποδο.
Κατά την διάρκεια του Ολοκαυτώματος στον Β’ΠΠ υπήρξαν κάποιοι …«καλοί» μας …«σύμμαχοι», που έριξαν δύο Ατομικές Βόμβες σε ΑΜΑΧΟ πληθυσμό, εξαερώνοντας περισσότερους από 200.000 ανθρώπους, σε διάστημα λίγων ωρών!
Αναφέρομαι φυσικά στην Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι.
Και για να κάνει κάποιος ένα τέτοιο θηριώδες έγκλημα, για το οποίο δεν τιμωρήθηκαν ποτέ οι εμπνευστές του, δεν αποζημιώθηκε ποτέ κάποιο από τα θύματα και δεν χαρακτηρίστηκε ποτέ ως ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, το μυαλό ενός ανθρώπου πάει στους …«επικυριάρχους».

Στις ημέρες μας όμως  ΜΟΝΟΝ οι Σιωνιστές μπορούν να σκοτώνουν χωρίς να πληρώνουν και χωρίς να τους ασκείται οποιαδήποτε κριτική.
Κι ερευνώντας έναν-έναν ΟΛΟΥΣ τους επιστήμονες που έλαβαν μέρος στην βιαστική κατασκευή της Ατομκής Βόμβας, βρήκα αποκλειστικά …«θύματα» του Ολοκαυτώματος! ΔΩΔΕΚΑ στους ΔΩΔΕΚΑ….

Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;17
…«Εκλεκτής» καταγωγής όλοι τους! …

Η «αμερικανική» ατομική βόμβα δεν είναι τελικά τόσο …«αμερικανική» όσο μας είπαν.
Τα φερόμενα ως …«θύματα» τελικά ήταν ΠΟΛΥ πιο αποτελεσματικά στην μαζική καύση μεγάλων ανθρωπίνων πληθυσμών, σε σχέση με τους Ναζί, που παιδεύονταν με τους απλοϊκούς ντεμοντέ φούρνους του Άουσβιτς, όπου τα πτώματα καίγονταν ένα-ένα.

Ακόμα μία τρομερή …«σύμπτωση» αφορά στους κατασκόπους που παρέδωσαν στους Ρώσσους τα σχέδια της Ατομικής Βόμβας, που ήταν επίσης …«θύματα» του Ολοκαυτώματος!
Δηλαδή με μία κίνηση δύο ανθρώπων σήμανε η έναρξη του Ψυχρού Πολέμου και ολόκληρη η ανθρωπότητα μπήκε σ’ έναν πανάκριβο χορό εξοπλισμών, που δημιούργησε απίστευτα χρέη στις δυτικές χώρες.

Και οι τρελλές σιωνιστικές …«συμπτώσεις» ΔΕΝ έχουν τελειωμό.
Ο βραβευμένος δημοσιογράφος-αναλυτής που όρισε με ακρίβεια αυτόν τον …ΑΟΡΑΤΟ κόκκινο διαβολικό εχθρό της Δύσεως (τους Κόκκινους),  που απειλούσαν την ζωή όλων των καπιταλιστικών κρατών που ήταν υποχείρια του ΝΑΤΟ, με προέλευση την Σοβιετική Ένωση, ήταν επίσης …«περιούσιος» κι …«εκλεκτός», και λεγόταν Walter Lippmann .

Φωστήρες όπως αυτός  δημιουργούσαν όλο το θεωρητικό και φαντασιακό υπόβαθρο που απαιτείτο για να μπει στις ζωές των Αμερικανών φορολογούμενων ο ψεύτικος εφιάλτης των Σοβιετικών, που θα έκαναν δήθεν …εισβολή στις ΗΠΑ!
Γυρίστηκαν και σχετικές ταινίες, ενώ για να είναι ακόμα πιο πειστική η ψευδαίσθηση της απειλής,  υπήρξαν και μερικές διώξεις Αμερικανών κομμουνιστών.

Το αίσθημα της ασφάλειας στα τρομοκρατημένα πλήθη επέστρεφε ΜΟΝΟ μετά την έγκριση τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε εξοπλιστικά προγράμματα.
Ο Ψυχρός Πόλεμος εξελίχθηκε κυρίως μέσα στο κεφάλι των φορολογουμένων, με την βοήθεια πληρωμένων συγγραφέων και δημοσιογράφων, που «έκτιζαν» την μεγάλη παράσταση μέσα από κατασκοπικά βιβλία και ψεύτικες ειδήσεις, με ανταλλαγές πρακτόρων και μυστικές αποδράσεις.
Στον αγώνα για την μεγάλη εξαπάτηση κι ολόκληρη η σειρά του James Bond, μαζί με εκατοντάδες άλλα κατασκοπικά θρίλερ.

Η τρομοκρατία των πολιτών συνεχίστηκε ακόμα και μέσω των ταινιών με εξωγήινους, που εισέβαλαν στις ΗΠΑ και απειλούσαν το ζηλευτό μεσοαστικό επίπεδο της αμερικανικής Οικογένειας.
Από παντού αόρατες απειλές, που άδειαζαν τρισεκατομμύρια δολάρια από τα Δημόσια Ταμεία .

Στο μεγάλο αυτό φαγοπότι προστέθηκε και η κούρσα του διαστήματος!
Αφού υποχώρησε ο τρόμος της Σοβιετικής εισβολής, τις τσέπες των Αμερικανών άδειαζαν τα διαστημικά προγράμματα, για λόγους …γοήτρου!

Δεν ξέρω γιατί αλλά όλες οι παραπάνω …«συμπτώσεις», που προκάλεσαν μία …«δικαιολογημένη» αφαίμαξη πολλών γενεών φορολογουμένων,  δεν μου φαίνονται καθόλου …«συμπτώσεις».
Ακολουθούν οι σύνδεσμοι προς επαλήθευση…

Η λίστα των επιστημόνων που συμμετείχαν στο Manhattan Project μπορεί να βρεθεί
εδώ… 
Ακολουθούν με σχετικές σελίδες από την Wikipedia  για επαλήθευση…Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;1

Albert Einstein –  «εκλεκτός»-Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;2

J. Robert Oppenheimer – «εκλεκτός»-

Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;3
David Bohm – «εκλεκτός»-

Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;4

Leó Szilárd -«εκλεκτός»-

Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;5
Eugene Wigner – «εκλεκτός»-

Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;7

Otto Robert Frisch – «εκλεκτός»-Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;6
Rudolf Peierls – «εκλεκτός»-

Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;8

Felix Bloch – «εκλεκτός»-

Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;9

Niels Bohr – «εκλεκτός»-

Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;10
Emilio G. Segrè – εκλεκτός-Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;12
James Franck – εκλεκτός-Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;11
Edward Teller – εκλεκτός-

Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;13

Enrico Fermi, σύζυγος «εκλεκτής» – Laura Fermi
Οι κατάσκοποι που πρακτικά ξεκίνησαν τον Ψυχρό Πόλεμο και την πανάκριβη κούρσα κατασκευής πυρηνικών όπλων:

Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;15
David Greenglass – «εκλεκτός»-Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;16

Julius_Rosenberg – «εκλεκτός»-
Και τέλος ο δημοσιογράφος Walter Lipmann που μας έβαλε στο μυαλό τον ορισμό του Ψυχρού πολέμου ώστε να θεωρούμε αυτονόητο να ξοδεύονται ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ δολάρια για κατασκευή πυρηνικών όπλων …(που ίσως και να μην κατασκευάστηκαν ποτέ στον βαθμό που λένε)

Ποιοί διέπραξαν τήν γενοκτονία στήν Χιροσίμα καί στό Ναγκασάκι;14

Walter_Lippmann – «εκλεκτός»-
Δεν ξέρω αν μπορείτε να φανταστείτε “κυνηγημένους” από τους Ναζί … να δημιουργούν ένα κλειστό ρατσιστικό επιστημονικό κλαμπ για την κατασκευή της Ατομικής Βόμβας με σκοπό να εξαερώσουν εκατοντάδες χιλιάδες αμάχων Γιαπωνέζων.
Αυτή τη μυστική γνώση δεν επιτρεπόταν να την αποκτήσει κάποιος που δεν είχε εκλεκτή καταγωγή . Κι αυτός ο ρατσισμός στην επιστήμη φτάνει μέχρι τις μέρες μας.
Το 20% των κατόχων βραβείων Νόμπελ … “συμπτωματικά” είναι …εκλεκτής καταγωγής! Τα δε ποσοστά στα Νόμπελ Ιατρικής και Οικονομίας … φτάνουν στο 30 και 40%.

«…The Nobel Prize is an annual, international prize first awarded in 1901 for achievements in Physics, Chemistry, Physiology or Medicine, Literature, and Peace. An associated prize in Economics has been awarded since 1969.
Nobel Prizes have been awarded to over 850 individuals,of whom at least 20% were Jews, although Jews comprise less than 0.2% of the world’s population,(or 1 in every 500 people). Overall, Jews have won a total of 41% of all the Nobel Prizes in economics, 28% of medicine, 26% of Physics, 19% of Chemistry, 13% of Literature and 9% of all peace awards…»

List of Jewish Nobel laureates

Κι ο λόγος που αυτές οι λεπτομέρειες δεν βγαίνουν ποτέ στην δημοσιότητα είναι επίσης πολύ …«παράξενος»!!!

Σίγμα

Δείτε  Jews In The American Media.

The Atomic Bombings of Hiroshima and Nagasaki 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply