Εἶναι οἱ πρόσφυγες τό πραγματικό μας πρόβλημα;

Μην παραπονιέστε για τους πρόσφυγες δεν είναι το αίτιο του προβλήματος… Είναι το αποτέλεσμα.
To πρόβλημα που η Δύση και οι …«εταίροι» μας δημιούργησαν και με το οποίο δεν ασχολήθηκαν ούτε οι πολίτες, πόσο μάλλον οι πολιτικοί, έχει αλλού τις ρίζες του και τα αίτιά του…

Όταν, για παράδειγμα, πριν 3 χρόνια οι Ελληνόφωνοι προδότες πολιτικοί συμμετείχαν στις συναντήσεις των εχθρών της Συρίας και προσπαθούσαν να βλάψουν και να αποσταθεροποιήσουν την Συρία με κάθε τρόπο,  δεν έδωσε κάποιος σημασία.
Δεν ασχολήθηκε κάποιος με το πρόβλημα, όταν με εντολές των ξένων απελάθηκε η Σύρια Πρέσβειρα.
Δεν διαμαρτυρηθηκε κάποιος που η Ελλάδα συμμετείχε στην αγέλη των λύκων που επιτέθηκαν στην Συρία.
Ήταν πολύ μακρυά η Συρία  κι ο καθένας νόμιζε ότι το πρόβλημα δεν θα φτάσει ποτέ στην Ελλάδα.

Έγραφα τότε:

Τα τσιράκια των τοκογλύφων εκτελούν άμεσα τις εντολές των δολοφόνων αφεντικών τους.
Η κυβέρνηση των δοσιλόγων συμμετέχει ενεργά σε όλες τις εισβολές, τις ανατροπές και τις γενοκτονίες των λαών που αντιστέκονται, συμπεριλαμβανομένων ΚΑΙ ημών.

  • Απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την Ελλάδα
    Ευθυγραμμιζόμενο με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς για την περιοχή, το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών ζήτησε, χτες, από την πρέσβειρα της Συρίας στην Ελλάδα καθώς και από δύο ακόμη Σύρους διπλωμάτες, να αποχωρήσουν από τη χώρα. Το «μήνυμα» μετέφερε ο γγ του υπουργείου Εξωτερικών, πρέσβης Βασίλης Κασκαρέλης, ενώ στην επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι η Ελλάδα εκφράζει την ευχή «να επικρατήσει πλέον η λογική μεταξύ των αντιμαχομένων πλευρών στην Συρία και η φίλη χώρα να επανέλθει στην ομαλότητα» και την ελπίδα να επαναλειτουργήσουν οι πρεσβείες της Ελλάδας στη Δαμασκό και της Συρίας στην Αθήνα. Ο Ελληνας πρέσβης έχει αποχωρήσει από τη Δαμασκό από τα τέλη Ιούλη. Χτες, ο υπουργός Εξωτερικών, Δ. Αβραμόπουλος, συμμετείχε στην 4η Συνάντηση της «Ομάδας Φίλων της Συρίας», στο Μαρόκο.
    ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

  • Μούγκα στην στρούγκα στον ΣΥΡΙΖΑ για την απέλαση της πρέσβειρας της Συρίας από την συγκυβέρνηση! Κάνουν την πάπια στα πλαίσια της κατακτήσεως της κυβερνητικής μάσας οι «αριστεροί» του ΣΥΡΙΖΑ για την παραβίαση κάθε έννοιας διεθνούς δικαίου… Εἶναι οἱ πρόσφυγες τό πραγματικό μας πρόβλημα;1
    Του Νεοκλή Θεοδωρόπουλου
    Η συγκυβέρνηση απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας και από κοντά ο ΣΥΡΙΖΑ επιβεβαιώνει ότι είναι το νέο ΠΑΣΟΚ, το συστημικό κόμμα που δεν θα πρέπει ν’ ανησυχεί το κατεστημένο!
    Όλα βγαίνουν στο φως και δυστυχώς, όπως δεν μιλάει κάποιος στο ΠΑΣΟΚ (άραγε δεν έμεινε κάποιο στέλεχος που να φοράει παντελόνια και να θυμηθεί την ιστορία και τους αγώνες του ιστορικού πατριωτικού ΠΑΣΟΚ;), από κοντά οι κολαούζοι που ελέγχουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
    Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι δεν πρόκειται για στροφή ή πολιτική ανικανότητα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά για συγκεκριμένο σχέδιο που υλοποιείται κάτω από συγκεκριμένο σχεδιασμό.
    Ξεχνάμε την στάση του με την επίσκεψη και συνάντηση με τον εγκληματία Πέρες;
    Ξεχνάμε τις αλλαξοκωλιές με τον Αβραμόπουλο και την προετοιμασία της χώρας μας να υποδεχθεί Συρίους πρόσφυγες; (και ευρώ που θα προσφέρει η ΕΕ για την «φιλοξενεία…)
    Είναι τυχαίο πως ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει πως δεν γνωρίζει τις θέσεις του Κομμουνιστικού Κόμματος της Συρίας, όπως και του Κομμουνιστικού Κόμματος της Τουρκίας;
    Ξεχνάμε το παραμύθι των Χριστουγεννιάτικών διακοπών του Αλέξη στην Λατινική Αμερική, μιας και οι κυβερνήσεις των ανεξάρτητων χωρών της Λατινικής Αμερικής είναι στο πλευρό της νόμιμης κυβερνήσεως της Συρίας; Ή μήπως το ταξίδι εντάσσεται στο να προσφέρουν τις «καλές τους υπηρεσίες» στους ιμπεριαλιστές, ώστε να «πεισθούν» οι Λατινοαμερικάνοι ηγέτες να εγκαταλείψουν την Συρία; Και τα ΜΜΕ στην ίδια γραμμή Υπηρεσίας.
    Με εξαίρεση τον Ριζοσπάστη του ΚΚΕ και ένα Κίνημα (Λαϊκό Κίνημα), όλοι σιωπούν στην Ελλάδα της φτώχειας, της ανέχειας, της δυστυχίας και της κατοχής της πατρίδας μας…
    Αιδώς Αργείοι!
    ΣΙΒΥΛΛΑ

    Ήδη η Συρία έχει εξαφανισθεί από το διαδίκτυο και δεν θα ήταν απίθανο άλλη μια χώρα να μείνει χωρίς διαδίκτυο. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και στην Ελλάδα..

  • Χωρίς ίντερνετ κινδυνεύει να μείνει η Ελλάδα

    Εἶναι οἱ πρόσφυγες τό πραγματικό μας πρόβλημα;3Πόσο εύκολο είναι να εξαφανισθεί από το διαδίκτυο μια χώρα; Ήδη η Συρία έχει εξαφανισθεί από το διαδίκτυο και δεν θα ήταν απίθανο άλλη μια χώρα να μείνει χωρίς διαδίκτυο. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί και στην Ελλάδα.
    Σύμφωνα με την εταιρεία Renesys για να μην γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει να υπάρχει αποκέντρωση του διαδικτύου έτσι ώστε να είναι δύσκολο να κόψεις τους δεσμούς. Σε κάποιες χώρες η πρόσβαση στο διαδίκτυο εξαρτάται μόνο από μία ή δύο εταιρείες που έχουν επίσημη άδεια για μεταφορά των δεδομένων.
    Έτσι είναι πολύ εύκολο να αποκοπεί το ίντερνετ αν η κυβέρνηση ή μια τρομοκρατική οργάνωση σαμποτάρουν τις δύο αυτές εταιρείες.

    Τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες χώρες έχουν περισσότερους παρόχους και συνδέσμους στο διαδίκτυο με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η αποκοπή τους από το διαδίκτυο. Η εταιρεία Reneys δημιούργησε έναν χάρτη στον οποίο απεικονίζει τις χώρες που θα μπορούσαν πιο εύκολα να αποκοπούν από το διεθνές ίντερνετ.
    Σύμφωνα με την εταιρεία υπάρχουν 30 χώρες που δεν είναι δυνατόν να αποσυνδεθούν από το διαδίκτυο καθώς έχουν πολλαπλές συνδέσεις σε αυτό.
    Η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις χώρες που αντιμετωπίζουν χαμηλό ρίσκο αποσυνδέσεως από το ίντερνετ.
    Υπάρχουν ωστόσο άλλες δύο βαθμίδες με χώρες που αντιμετωπίζουν μεσαίο και υψηλό ρίσκο αποσυνδέσεως.

    Η Ελλάδα έχει τουλάχιστον 10 διεθνώς συνδεδεμένες εταιρείες παροχής υπηρεσιών ίντερνετ και βρίσκεται στην κατηγορία του μειωμένου ρίσκου με άλλες 57 χώρες μεταξύ των οποίων το Μπαχρέιν, το Μεξικό η Ινδία, το Ισραήλ, ο Ισημερινός, η Χιλή, το Βιετνάμ και η Κίνα.

    πηγή

Οι ελληνόφωνοι αρχιερείς (όπως πάντα) τις πάπιες έκαναν κι αυτοί κανονικά.
Χριστιανός είναι ο Υπουργός Άμυνας της Συρίας , χριστιανούς αποκεφάλιζαν κι αποκεφαλίζουν στην Συρία… Την πάπια έκανε (και κάνει) ΚΑΙ η επίσημη Εκκλησία.

Πανηγύριζαν οι ηλίθιοι για την στρατηγική συμμαχία με το Ισραήλ. Συμμαχία του θύτη με τα θύματα …
Ούτε ένας Σύριος δεν πήγε στο …«φιλόξενο» Ισραήλ που μας έκανε μαθήματα …«αντιρατσισμού» κι ας έχει κοινά σύνορα με την Συρία.
Οι Σύριοι προτιμούν να πνιγούν στην Μεσόγειο παρά να «φιλοξενηθούν» από τους στρατηγικούς μας «συμμάχους» τους Ισραηλινούς.
Άλλωστε οι Ισραηλινοί παρέχουν περίθαλψη αποκλειστικά στους αποκεφαλιστές των Συρίων…Εἶναι οἱ πρόσφυγες τό πραγματικό μας πρόβλημα;4

Εμείς που γράφαμε για την Συρία … (δύο, τρεις εξωγήινοι ήμασταν) ποιος θα μας άκουγε;
Οι ελληνόφωνοι βουλευτές  δεν τόλμησαν ούτε μία συλλαβή να προφέρουν υπέρ της Συρίας.
Ειδικά οι …«φιλάνθρωποι» που παρίσταναν τους …«αριστερούς» μέχρι τώρα  που ξεβρακώθηκαν και κατάλαβαν όλοι πόσο πουλημένοι ήταν. Εἶναι οἱ πρόσφυγες τό πραγματικό μας πρόβλημα;6

Σιωπούσαν όλα τα λαμόγια της Βουλής  όταν οι ξένοι μισθοφόροι αποκεφάλιζαν Συρίους πολίτες και φαντάρους.
Ήξεραν οι πολιτικοί για την σφαγή, ήξεραν τι θα ακολουθήσει  και ουδέποτε έφεραν την υπόθεση στην Βουλή.
Άλλωστε το όποιο κόστος θα επιβαρύνει αποκλειστικά εμάς  κι όχι τα ομόλογα του Τσακαλώτου στην Black Rock.

Το μόνο που έμαθαν στο London School of Economics, των Rothschild, είναι ότι όλα μπορούν να συμβούν εκτός από το να χάσουν λεφτά οι τοκογλύφοι.Εἶναι οἱ πρόσφυγες τό πραγματικό μας πρόβλημα;5

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply