Οἱ «πλανητάρχες» παίζουν golf ἐφ΄ ὅσον ἡ γενοκτονία τῶν Συρίων ὁλοκληρώνεται!!!

Ο Ομπάμα κι ο Κλίντον παίζουν γκολφ. Οἱ «πλανητάρχες» παίζουν golf ἐφ΄ ὅσον ἡ γενοκτονία τῶν Συρίων ὁλοκληρώνεται!!!1

Κοινή εμφάνιση Ομπάμα – Κλίντον σε γήπεδο του γκολφ

Εκατομμύρια άνθρωποι στην Συρία έχασαν τα πάντα… Για πάντα.

Σίγμα

Πάνω από 3.000 μετανάστες στο λιμάνι της Λέσβου
Έκτακτο δρομολόγιο πλοίου θα μεταφέρει 1.700 άτομαΟἱ «πλανητάρχες» παίζουν golf ἐφ΄ ὅσον ἡ γενοκτονία τῶν Συρίων ὁλοκληρώνεται!!!2

Περίπου 3.000 είναι οι μετανάστες και οι πρόσφυγες κάθε ηλικίας που βρίσκονται στο λιμάνι της Μυτιλήνης περιμένοντας να βρουν εισιτήρια με τα πλοία της γραμμής που θα τους επιτρέψουν να ταξιδέψουν στον Πειραιά.
Νωρίς σήμερα το βράδυ έκτακτο δρομολόγιο του πλοίου BLUE STAR 2 θα μεταφέρει 1.700 από αυτούς οι οποίοι όμως θα αντικατασταθούν με άλλους τόσους που βρίσκονται στο Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στην Μόρια, το οποίο και είναι υπερπλήρες. Τις τελευταίες ημέρες οι ροές μεταναστών και προσφύγων από τα Μικρασιατικά παράλια στην Λέσβο έχουν αυξηθεί πολύ, φτάνοντας και ξεπερνώντας ακόμα και τον αριθμό των 2.000 προσφύγων σε ένα 24ωρο.
Στο χώρο του λιμανιού, στα Μπλόκια, στο άγαλμα της Ελευθερίας και στο άλσος Τσαμάκια ζουν χωρίς στοιχειώδεις κανόνες υγιεινής όλοι όσοι αποχωρούν από το Κέντρο πρώτης υποδοχής. Κοντά και όλοι όσοι συλλαμβάνονται και οι οποίοι οδηγούνται σε παραπλήσιο χώρο στο κολυμβητήριο της Μυτιλήνης όπου και γίνεται η πρώτη καταγραφή μέχρι να οδηγηθούν στο Κέντρο πρώτης υποδοχής.

πηγή

 

(Visited 147 times, 1 visits today)
Leave a Reply