Προηγοῦνται στὶς πληρωμές οἱ τοκογλύφοι!!!

Είπαμε…
Ο κόσμος να χαλάσει, η Γη να σταματήσει… Οι τοκογλύφοι θα πάρουν πίσω κεφάλαια και τόκους μέχρι δεκάρας, βρέξει χιονίσει…

Προηγοῦνται στὶς πληρωμές οἱ τοκογλύφοι!!!

Σίγμα

«…Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα έλαβε το ποσό των 3,2 δισεκατομμυρίων ευρώ το οποίο της οφειλόταν από την Ελλάδα λόγω της ωριμάνσεως χρέους σήμερα, επιβεβαίωσε ο θεσμός πριν από λίγο, γεγονός που σηματοδοτεί την εκπλήρωση της τελευταίας μεγάλης ελληνικής οφειλής έναντι της ΕΚΤ, με την επομένη να αναμένεται σε 11 μήνες.

«Η ΕΚΤ επιβεβαιώνει πως όλα τα ελληνικά κρατικά ομόλογα που έληγαν σήμερα και οφείλονταν στην ΕΚΤ και στο Ευρωσύστημα των εθνικών κεντρικών τραπεζών αποπληρώθηκαν από την Ελλάδα», ανέφερε ο θεσμός που εδρεύει στην Φραγκφούρτη.

Η ελληνική κυβέρνηση αξιοποίησε κεφάλαια που εκταμιεύθηκαν σήμερα για να αποπληρώσει ομόλογα που διακρατούσαν η ΕΚΤ και εθνικές κεντρικές τράπεζες κρατών μελών της ευρωζώνης.

Η επόμενη ωρίμανση κρατικών ομολόγων μεγάλης αξίας που διακρατεί η ΕΚΤ δεν θα γίνει πριν από τον Ιούλιο του 2016….»

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply