Νά πᾶν νά …γ@μηθοῦν οἱ τουρίστες;

Η Μοσάντ «ζωγραφίζει»!!!
Η γνωστή …«αναρχοαυτόνομη» θύρα του ΗΡΑΚΛΗ, που έστησαν τα τσιράκια του Soros, καλωσορίζει τους πρόσφυγες και λέει στους τουρίστες να πάνε να γαμ…ούν!!!Νά πᾶν νά ...γ@μηθοῦν οἱ τουρίστες;2

 

Και τα κατορθώματα των πρακτόρων, δήθεν …«Ελλήνων» φιλάθλων, προβάλλονται από πράκτορες δήθεν …«Έλληνες δημοσιογράφους».
Μόνο στα αφεντικά τους στο Ισραήλ να μην πάν  πρόσφυγες κι εδώ ας έλθουν ευχαρίστως.

Νά πᾶν νά ...γ@μηθοῦν οἱ τουρίστες;9

Οι πράκτορες είναι συνδεδεμένοι με συμφέροντα εκτός Ελλάδας, γι’αυτό μπορούν να καίνε την Αθήνα ή την Πελοπόννησο χωρίς τύψεις, μπορούν να διώχνουν τον τουρισμό με τρομοκρατικά κτυπήματα, μπορούν να συκοφαντούν την Ελλάδα διεθνώς, να καίνε επιδεικτικά Ελληνικές Σημαίες και να καταστρέφουν ελεύθερα, χωρίς συνέπειες, ιδιωτική ή Δημόσια περιουσία.

Νά πᾶν νά ...γ@μηθοῦν οἱ τουρίστες;4 Νά πᾶν νά ...γ@μηθοῦν οἱ τουρίστες;3 Νά πᾶν νά ...γ@μηθοῦν οἱ τουρίστες;1  Νά πᾶν νά ...γ@μηθοῦν οἱ τουρίστες;6 Νά πᾶν νά ...γ@μηθοῦν οἱ τουρίστες;5Νά πᾶν νά ...γ@μηθοῦν οἱ τουρίστες;8

Οι ξένες υπηρεσίες …«ψαρεύουν» βίαιους ηλιθίους στις θύρες των ναρκομανών, τους αποβλακώνουν με την γνωστή ρητορική, για να επανδρώσουν τους γνωστούς λόχους μπαχαλάκηδων, με φθηνό προσωπικό.
Οι antifa της Μοσάντ έχουν ενεργοποιηθεί στις κερκίδες μεγάλων ομάδων, όπου υπάρχει υπερσυγκέντρωση άσχετων, βιαίων, καθυστερημένων που θα έκαναν πολλά για ένα χαρτζιλίκι.

Βλέπετε πόσο μπροστά είναι το σύστημα;
Πριν ισοπεδώσουν την Συρία έπεσε χρήμα για την δημιουργία αντιρατσιστικών κινημάτων, ώστε να θεωρείται αυτονόητο ότι όλοι ,πλην του Ισραήλ, θα αναλάβουν το κόστος της ανθρωπιστικής καταστροφής που προκάλεσε το Ισραήλ.
Την ίδια εποχή που το Ισραήλ έκαψε 2300 Παλαιστινίυς, εκ των οποίων 429 μωρά, οι Antifa της Μοσάντ διαδήλωναν υπέρ του …Ισραήλ.

Θα τιμωρηθεί άραγε ο Ηρακλής γι’ αυτό το πανό, όπως τιμωρήθηκε ο ΑΠΟΕΛ για πανό υπέρ της Μακεδονίας;

Νά πᾶν νά ...γ@μηθοῦν οἱ τουρίστες;7

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply