Τὸ Vice τῆς Νέας Τάξεως… (α)

To VICE (shit) εννοείται ότι προωθεί τα συμφέροντα της Νέας Τάξεως,  καμουφλαρισμένα με μπόλικη ωμή, «φιλανθρωπική», «ανιδιοτελή» «επανάσταση».
Αφιέρωμα στα χασισόπαιδα…Τὸ Vice τῆς Νέας Τάξεως...5

Ξέρετε της «θεραπευτικής» μαριχουάνας,  γιατί ως γνωστόν οι ίδιοι που άφησαν την Ελλάδα χωρίς ασθενοφόρα, καίγονται να μας …«θεραπεύσουν» από τον καρκίνο!
Οι ίδιοι που σκότωσαν 576.000 μωρά στο ΙΡΑΚ  «σκέφτονται» νύκτα και ημέρα για την υγεία μας…
Δεν τους ενδιαφέρουν τα λεφτά, η αποβλάκωση και όλα τα συναφή, αλλά το να μας κάνουν καλά…
Να ζούμε πολλά χρόνια και να χαιρόμαστε τις συντάξεις μας …

Έχουν κάνει χημική ανάλυση ακόμα και στον πυρήνα διερχομένου Κομήτου, και μόλις τώρα, εντελώς ξαφνικά, ανεκάλυψαν τις …«θεραπευτικές» ιδιότητες της μαριχουάνας, που την βρίσκεις αυτοφυή σχεδόν δίπλα σε κάθε ποτάμι επάνω στην Γη.

Τὸ Vice τῆς Νέας Τάξεως...4

Είπαμε… Πρέπει πρώτα να αποποινικοποιηθεί στο μυαλό μας, ώστε να την βάζουμε στο στόμα μας χωρίς ενδοιασμούς…
Κι αυτό έχει ξαναγίνει για τον ίδιο ακριβώς λόγο παλαιότερα με το τσιγάρο.

Για να μετατρέψουν τον εθισμό στα ναρκωτικά σε σταθερά φορολογικά έσοδα, που θα καταλήγουν φυσικά στις τσέπες των τοκογλύφων, στους οποίους χρωστούν και οι επόμενες 10 γενεές.

Τὸ Vice τῆς Νέας Τάξεως...1Τὸ Vice τῆς Νέας Τάξεως...2 Τὸ Vice τῆς Νέας Τάξεως...3
Ό,τι έκαναν και με την νικοτίνη δηλαδή μόλις αντιλήφθηκαν τις εθιστικές της ιδιότητες,τις οποίες φυσικά απέκρυψαν από τον κόσμο.

Τὸ Vice τῆς Νέας Τάξεως...6
Έτσι κατάφεραν να βάλουν το τσιγάρο στο στόμα 1,5 δεσεκατομμυρίου ανθρώπων και τα αντίστοιχα φορολογικά έσοδα στις τσέπες των τοκογλύφων.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply