Ἡ Εὐρώπη στέλνει τὸν τουρισμό μας στὴν …Τουρκία!!!

Ἡ Εὐρώπη στέλνει τὸν τουρισμό μας στὴν ...Τουρκία!!!Και ενώ οι ευρωλιγούρικες κυβερνήσεις μας και οι «πεφωτισμένες» Βρυξέλλες έφτασαν το ΦΠΑ στα νησιά μας στο 23%. για να …«μείνουμε Ευρώπη», στην ανατολίτικη νεοϊσλαμική Τουρκία…

Τηλέμαχος Χορμοβίτης

Η Τουρκία μετατρέπει τον Τσεσμέ σε αφορολόγητη ζώνη

Η Τουρκία δημιουργεί στα τουρκικά παράλια «Αφορολόγητες Τουριστικές Ζώνες», όπου μαρίνες, ξενοδοχεία, χώροι διασκεδάσεως, εμπορικά καταστήματα, εστιατόρια και άλλα καταστήματα θα έχουν μηδενική φορολογία, με στόχο την προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών, ειδικά από τον χώρο της κρουαζιέρας και του yachting.

Το πρόγραμμα εξήγγειλε ο υπουργός Οικονομίας της Τουρκίας Nihat Zeybekci, με δηλώσεις του στην τουρκική εφημερίδα Habertürk. Στα σχέδια της κυβερνήσεως είναι οι «Αφορολόγητες Τουριστικές Ζώνες» να δημιουργηθούν στο άμεσο μέλλον σε τουριστικά θέρετρα όπως η Κρήνη (Çeşme), που βρίσκεται απέναντι από την Χίο, τα Δίδυμα (Didim) απέναντι από την Σάμο, η Αλικαρνασσός (Bodrum) απέναντι από την Κω, η Μαρμαρίδα (Marmaris), απέναντι από την Ρόδο και άλλες περιοχές δυτικά της Αττάλειας (Antalya).

Τούρκος υπουργός ανέφερε ότι με το σχέδιο αυτό θα τονωθεί ακόμα περισσότερο ο τουρισμός στην Τουρκία, λέγοντας ότι και η Ελλάδα έχει κάνει κάτι ανάλογο με διαφορετική concept. Ήδη βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η σχετική συνεργασία με τα υπουργεία Οικονομικών, Τουρισμού και Δασών, για την ταχεία υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος, το οποίο θα αποτελέσει πηγή πλούτου για την Τουρκία.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply