Ὁ Bono τῶν U2…

Οι πολυεθνικές, που μπόρεσαν να προωθήσουν τους δίσκους των U2 και στην πιο μακρινή γωνιά του πλανήτη, κατάφεραν κι έπεισαν τους πελάτες τους ότι ακούγοντας τον BONO, στήριζαν την …επανάσταση των Ιρλανδών!!!
Ο BONO φυσικά είναι σκληροπυρηνικός υποστηρικτής των δολοφόνων του Ισραήλ και πλέον η …«τέχνη» που τον κέρδισε είναι αυτή του κερδοσκόπου των χρηματιστηρίων, με την επενδυτική εταιρεία Elevation Partners…
Ὁ Bono τῶν U2...2

 

Άλλο ένα παράδειγμα των ικανοτήτων του συστήματος να σερβίρει στα πλήθη «μαϊμού-επανάσταση» και «μαϊμού-επαναστάτες» για να τους αρπάζει το χρήμα, αλλά και τον ελεύθερο χρόνο. Ὁ Bono τῶν U2...1

Ο ελεύθερος χρόνος ήταν ανέκαθεν στο στόχαστρο του συστήματος, διότι επιτρέπει στους πολίτες να ενημερωθούν να σκεφτούν, να ερευνήσουν, να συνειδητοποιήσουν και να αλλάξουν τρόπο σκέψεως.
Κι όπου δεν προλάβαινε το κράτος να μας κρατά πλήρως απησχολημένους αναλάμβαναν τα ΜΜΕ, οι θρησκευτικές και κοινωνικές «υποχρεώσεις»  ώστε να …ξημερώσει Δευτέρα και ξανά το …κεφάλι μέσα, για να βγει το μεροκάματο, να καλυφθούν τα έξοδα της οικογενείας.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply