ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ἡ ἀντίστασις στὴν ἐπέλασιν τῆς νέας τάξεως.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ἡ ἀντίστασις στὴν ἐπέλασιν τῆς νέας τάξεως.Η ISIS είναι, όπως έχουμε αποδείξει πολλές φορές, το βασικό εργαλείο της νέας τάξεως.
Η καταστροφή της Συρίας έχει επιτευχθεί γιατί η Δύση ουδέποτε θέλησε να σταματήσει, ή να ανακόψει, τα εγκλήματα της ISIS, εφόσον κάτι τέτοιο την εξυπηρετεί απόλυτα στα σχέδιά της.
Ακριβώς την ίδια θέση, κατά της Συρίας και υπέρ της ISIS, έχουν όλοι οι …«σύμμαχοί» μας, το Ισραήλ, η Ευρωπαϊκή Ένωση, το ΝΑΤΟ, ο ΟΗΕ και οι ΗΠΑ. Αντί να αναχαιτίσουν τιν επέλαση των μισθοφόρων, τους ενισχύουν με κάθε ευκαιρία, περιθάλπουν τους τραυματίες τους και …σφυρίζουν αδιάφορα στα εγκλήματά τους.
Κι όλλα αυτά, για αρχή, για να καταστραφεί η Συρία και να πέσει ο Άσαντ.
Εννοείται πως όλες οι δυνάμεις του πλανήτη θα πολεμήσουν λυσσαλέα κάθε τι που εμποδίζει την εξέλιξη των σχεδίων τους.
Και πρώτα πρώτα την Ρωσσία.

Σίγμα

Ρωσσία: Η μεταφορά οπλισμού στην Συρία είναι νόμιμη

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσσίας τονίζει πως η μεταφορά όπλων διεξάγεται νόμιμα βασισμένη σε συμβόλαια που δεν παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο.

Η μεταφορά όπλων από την Ρωσσία στην Συρία διεξάγεται κάτω από νόμιμα συμβόλαια που δεν παραβιάζουν το διεθνές δίκαιο, ανέφερε σήμερα το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσσίας.

«Αυτές οι μεταφορές διεξάγονται σε πλήρη συμμόρφωση με διμερή συμβόλαια που υπεγράφησαν με τις νόμιμες συριακές αρχές και για αυτό τον λόγο, δεν παραβιάζουν, υπό καμμία άποψη, το διεθνές δίκαιο», δήλωσε η εκπρόσωπος του υπουργείου Μαρία Ζαχάροβα.

«Δεν υπάρχει καθεστώς αποκλεισμού στην μεταφορά όπλων στην Συρία και θα σεβαστούμε όλες τις υποχρεώσεις μας προς αυτή την χώρα στον τομέα της στρατιωτικής-τεχνικής συνεργασίας», τόνισε ο Ζαχάροβα.

Επίσης χαρακτήρισε «παράλογο» τον ισχυρισμό της Δύσεως ότι η ρωσσική βοήθεια στην Συρία στην μάχη ενάντια στην τρομοκρατία θα οδηγήσει στην ενδυνάμωση του εξτρεμισμού του Ισλαμικού Κράτους.

«Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν επιδιώκουμε κανέναν άλλο στόχο, πέρα από την μάχη ενάντια στην διεθνή τρομοκρατία με την παροχή στρατιωτικής και τεχνικής βοήθειας στην Δαμασκό», προσέθεσε.

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply