Γερμανικὴ φιλοξενία: Καλῶς Ἤλθατε στὸ στρατόπεδον συγκεντρώσεως στὸ Μπούχενβαλντ!

Η παγκόσμια ιστορία δείχνει ότι ούτε ένα έθνος δεν έμαθε κάτι από τα λάθη του.
Με βάση άρθρο που δημοσιεύθηκε στο ρωσσικό μέσο RT,  ήδη στο ναζιστικό στρατόπεδο του Μπούχενβαλντ φιλοξενούνται 21 πρόσφυγες.

ΠΗΓΗ 

Φαντάζομαι ότι ένας τόσος μικρός αριθμός προσφύγων δεν δικαιολογεί την τεράστια ύβρη προς την ιστορία και προς τα θύματα του ναζιστικού ολοκαυτώματος.
«Είναι μία λύση ανάγκης, μα είναι αναπόφευκτη», δήλωσε χωρίς ντροπή ο δήμαρχος της περιφέρειας Mitte  του Βερολίνου κος Christian Hanke.
Kαι αμέσως συμπληρώνει, για να μην παρεξηγηθεί το μελλοντικό εύρος της λύσεως: «Yπάρχει αρκετός χώρος στα υπόστεγα».

Υπενθυμίζεται ότι το στρατόπεδο συγκεντρώσεως λειτούργησε από το 1937 έως το 1945 και «φιλοξένησε» 250.000 ανθρώπους κατά την λειτουργία του.
Από αυτούς κατεγράφη ότι πέθαναν από την «καλή μεταχείριση» 55.000 άνθρωποι.

Η λύση της μεταφοράς 21 προσφύγων στις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου εξεταζόταν από τον Ιανουάριο αυτού του έτους, καθώς είχαν υποβληθεί στον δήμο 200 αιτήσεις ασύλου.
Σύμφωνα με την εκπρόσωπο τύπου του δήμου, η λύση αυτή οφείλεται σε πρακτικούς λόγους, καθώς ο δήμος δεν διέθετε τα κονδύλια για την στέγασή τους.
Κάθε πρόσφυγας λαμβάνει κάθε μήνα 135 ευρώ για ανάγκες τροφής.

Τα περισσότερα παλαιά παραπήγματα έχουν καταστραφεί και στην θέση τους υπάρχουν νεώτερες κατασκευές.
Για τον λόγο αυτό μερικοί πρόσφυγες εμφανίζονται ικανοποιημένοι από την «προσωρινή» λύση.

Στο στρατόπεδο υπάρχουν βασικές εγκαταστάσεις μαγειρίων και αρκετά κρεβάτια σε πάγκους.
Το πρακτικό ερώτημα όμως παραμένει.
Γιατί οι πρόσφυγες από την Τουρκία και την Συρία κατευθύνονται προς τη Γερμανία;
Eκτιμούν και οι ίδιοι ότι θα τους προσφερθεί μία ανθρώπινη μεταχείριση εκεί από τις αρχές της Γερμανίας;
Ή μήπως οι Γερμανοί ετοιμάζονται να αντιμετωπίσουν το θέμα ως μία οικονομική επιχείρηση, που θα χρηματοδοτούν οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι;

Στον γερμανικό τύπο εμφανίστηκαν ήδη εκτιμήσεις ότι οι πρόσφυγες θα στοιχίζουν 7 δισεκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στην Γερμανία.
Αν υποθέσουμε ότι η στέγαση παρέχεται δωρεάν, με παρόμοιο τρόπο, και η τροφή στοιχίζει 135 ευρώ ανά πρόσφυγα ανά μήνα, κάνοντας την σχετική διαίρεση προκύπτει ότι οι Γερμανοί ετοιμάζονται να «φιλοξενήσουν»  4,3 εκατομμύρια πρόσφυγες…
Ο αριθμός αυτός είναι παράλογα μεγάλος, αλλά απόλυτα εφικτός με βάση την τρέχουσα ροή των προσφύγων.

Μήπως οι Γερμανοί απεφάσισαν να εξασκήσουν την επιχείρηση «προσφυγικού» τουρισμού με πελάτες από την Συρία και την Τουρκία;
Aν αυτό είναι το σχέδιο, ετοιμαστείτε να δείτε να ανοίγουν άλλα 16 ακόμα ναζιστικά στρατόπεδα συγκεντρώσεως στην γερμανική ζώνη επιρροής.

Ήδη το σχέδιο εξελίσσεται με παρόμοιο τρόπο στην Ουγγαρία και μάλιστα εκεί οι αρχές οδηγούν τους πρόσφυγες με τραίνα στον προορισμό τους, ξεγελώντας τους ότι τα τραίνα κατευθύνονται δήθεν προς Αυστρία και Γερμανία…
Αν δεν υπάρξει αντίδραση, τα στρατόπεδα συγκεντρώσεως θα αναβιώσουν και σε άλλες «φιλόξενες» χώρες.
Ας ελπίσουμε μόνο να μην ανοίξουν και στην Ελλάδα, όπου παραδοσιακά παρόμοιοι χώροι  «φιλοξενούντο» σε νησιά…

Τελειώνοντας, θα ήθελα να θυμίσω στους πολιτισμένους Γερμανούς την βιβλική ρήση, που προειδοποιεί αυτούς που οδηγούν σε αιχμαλωσία ανθρώπους, ότι θα έχουν στο μέλλον την ίδια τύχη.
Οι Γερμανοί το έπαθαν με τους αιχμαλώτους τους στο ρωσσικό μέτωπο, που αρκετοί επέστρεψαν 5 χρόνια μετά την λήξη του πολέμου.
Φαίνεται ότι δεν έμαθαν το μάθημα.
Αλλά οι Τούρκοι συνεργάτες τους στην νέα μπίζνα θα μάθουν το μάθημα προσεχώς και με χειρότερο τρόπο, όταν διαλυθεί η Τουρκία και το ένα τρίτο των κατοίκων της εκτοπισθεί προς την Ανατολή…

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ... ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ… ΕΥΦΗΜΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

ΟΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ 4,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΟΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ 4,3 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply