Ὁ Καζάκης ποὺ ΔΕΝ εἶναι …Χαζάκης. (γ)

Συνέχεια ἀπὸ τά:

Ὁ Καζάκης ποὺ ΔΕΝ εἶναι …Χαζάκης. (α)

Ὁ Καζάκης ποὺ ΔΕΝ εἶναι …Χαζάκης. (β)

Λέγαμε λοιπὸν πὼς ὁ Καζάκης δούλεψε σὲ πολυεθνικὴ ποὺ «ἄνοιγε ἀγορές» γιὰ ἐπενδυτές.
Λέγαμε ἐπίσης πὼς λειτούργησε, ἔως καὶ τὸ «δημοψήφισμα», ὡς οὐρὰ τοῦ τΣύριζα.

Τι είπατε κε Καζάκη; Να ανακαλέστε αμέσως!Ὁ Καζάκης ποὺ ΔΕΝ εἶναι ...Χαζάκης. 3

Άρχισαν οι «χαμένες στην μετάφραση του ΟΧΙ» φωνές να δίνουν οδηγίες στον Τσίπρα τι να κάνει το ΟΧΙ του 61% του λαού

Και μια εξ αυτῶν, ο Δημήτρης Καζάκης του ΕΠΑΜ, ο οποίος, έχει πολλές αντιρρήσεις με τον ΣΎΡΙΖΑ, και πιστεύει στην έξοδο από το ευρώ και σε επιστροφή σε εθνικό νόμισμα αλλά, με πολλά «αν και εφόσον και λοιπά» (προϋποθέσεις πολλές εκ των οποίων δεν ισχύουν πλέον από την στιγμή που άδειασαν οι τράπεζες), θέσεις τις οποίες φυσικά ουδέποτε το ΣΎΡΙΖΑ υπεστήριξε, παρ’ όλα αυτά τα αν και εφόσον και λοιπά, παρότρυνε τους οπαδούς τους:

Να πάνε να ψηφίσουν
Να ψηφίσουν ΟΧΙ
Σήμερα έρχεται με άρθρο και τοποθετείται με την εξής ερώτηση προς τον Τσίπρα:

«Γιατί ο λαός ψήφισε ΟΧΙ, όταν ο Τσίπρας και Πολιτικοί Αρχηγοί ομονοούν στο ΝΑΙ;
Το έχω ξαναπεί. Πιστεύω ότι ο κ. Τσίπρας δεν κατοικοεδρεύει σε τούτη τη χώρα. Γιατί αν κατοικούσε θα έπρεπε να είχε ακούσει το βροντερό ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα της Κυριακής. Αν το είχε ακούσει θα ήταν αδύνατο να προχωρήσει σε σύσκεψη με τους πολιτικούς αρχηγούς του ΝΑΙ για να συμφωνήσουν τι;
«Η πρόσφατη ετυμηγορία του Ελληνικού Λαού δεν συνιστά εντολή ρήξεως, αλλά εντολή συνεχίσεως και ενισχύσεως της προσπάθειας για την επίτευξη μιας κοινωνικώς δίκαιης και οικονομικώς βιώσιμης συμφωνίας». Μα, αν ο Τσίπρας και οι δικοί του συμφωνούν στο κομβικό αυτό σημείο με τους αρχηγούς του ΝΑΙ, τότε γιατί έγινε το δημοψήφισμα;Γιατί υπήρχε ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Γιατί τέτοια άγρια επίθεση από τα κέντρα εντός και εκτός Ελλάδος εναντίον του ελληνικού λαού προκειμένου να μην ψηφίσει ΟΧΙ;
Και το κυριότερο. Αν συμφωνεί ο Τσίπρας με τα κόμματα που θέλησαν να υποτάξουν τον λαό στην θέληση των δανειστών, τότε ποιά είναι η διαφορά της κυβερνήσεώς του από τις προηγούμενες; Άλλωστε στο κοινό ανακοινωθέν οι αρχηγοί του ΝΑΙ συμφώνησαν με τον Τσίπρα τα εξής:
«Προς αυτή την κατεύθυνση (της υποταγής στους δανειστές) η Κυβέρνηση αναλαμβάνει την ευθύνη για την συνέχιση των διαπραγματεύσεων. Και ο κάθε Πολιτικός Αρχηγός θα συμβάλλει, αντιστοίχως, στο πλαίσιο του θεσμικού και πολιτικού του ρόλου.
Κοινός στόχος είναι η επιδίωξη λύσεως η οποία θα διασφαλίζει:
Την επαρκή κάλυψη των χρηματοδοτικών αναγκών της Χώρας.
Αξιόπιστες μεταρρυθμίσεις, με κριτήριο την δίκαιη κατανομή των βαρών και προώθηση της αναπτύξεως, με τις κατά το δυνατόν λιγότερες υφεσιακές επιπτώσεις.
Ισχυρό, εμπροσθοβαρές, αναπτυξιακό πρόγραμμα, πρωτίστως για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ενθάρρυνση της επιχειρηματικότητας.
Δέσμευση για την έναρξη ουσιαστικής συζητήσεως ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος της βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους.

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί η αποκατάσταση της ρευστότητας στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε συνεννόηση με την ΕΚΤ».

Πού ακριβώς βρίσκεται η διαφορά με την γλώσσα, την λογική και την πραγματικότητα των μνημονιακών πολιτικών που επιβάλλονται τα τελευταία 5 χρόνια στην πατρίδα μας; Τι μας υπόσχονταν από το πρώτο μνημόνιο; Τα ίδια. Όσο πιο σκληρό γινόταν το μνημόνιο, τόσο μας υπόσχονταν βελτιώσεις που ποτέ δεν είδαμε και είναι αδύνατον να δούμε.

Τι ζητούν ο Τσίπρας και οι Πολιτικοί Αρχηγοί του ΝΑΙ; Να εξαρτηθεί ακόμη περισσότερο η Ελλάδα από τους δανειστές για τις άμεσες χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας. Φορτώνοντας τον λαό και την πατρίδα με μεγαλύτερη χρέη των τραπεζών, που εύκολα ύστερα μετακυλίονται στα γνωστά υποζύγια. Με αντάλλαγμα τις γνωστές πολιτικές άγριας λιτότητας και διαλύσεως που πάντα εμφανίζονταν ως αναγκαίες μεταρρυθμίσεις, ως ανατπυξιακός μονόδρομος.

Όσο για το χρέος, ο Τσίπρας και οι Πολιτικοί Αρχηγοί του ΝΑΙ αρκούνται στο εξής: «Δέσμευση για την έναρξη ουσιαστικής συζητήσεως ως προς την αντιμετώπιση του προβλήματος της βιωσιμότητας του ελληνικού δημοσίου χρέους». Ούτε διαγραφή, ούτε απομείωση, ούτε τίποτε. Αρκεί η «έναρξη ουσιαστικής συζητήσεως». Πιάσε το αυγό και κούρευτο.

Τα πράγματα είναι καθαρά για όποιον δεν ξεπουλάει την αξιοπρέπεια και την ψήφο του. Ο Τσίπρας και οι δικοί του πρότειναν ένα δημοψήφισμα για να ψηφίσει ο λαός ΝΑΙ. Έκαναν τα πάντα για να περάσει ο εκβιασμός. Έκλεισαν τις τράπεζες, ενώ θα μπορούσαν να τις κρατήσουν ανοικτές, έστησαν τους συνταξιούχους στις ουρές για 120 ευρώ έναντι, επέτρεψαν μια οργιώδη προπαγάνδα τρομοκρατήσεως του λαού από τα ΜΜΕ, επέτρεψαν το κτύπημα του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

Ο μόνος λόγος που ο Τσίπρας πήρε θέση υπέρ του ΟΧΙ, είναι για να του δοθεί η δυνατότητα της ηρωικής εξόδου από την κυβέρνηση. Κι όμως ο λαός, προς μεγάλη έκπληξη του Τσίπρα, ψήφισε ΟΧΙ. Αυτό το ΟΧΙ δεν μπορούσε ο Τσίπρας και οι δικοί του. Και τι έκαναν; Συμπεριφέρονται λες και ο λαός ψήφισε ΝΑΙ.

«Τρελλοί είμαστε να θέλουμε την ρήξη», δήλωσε ο επικεφαλής της αριστερής πλατφόρμας Π. Λαφαζάνης χθες στον Ευαγγελάτο. Τα παιδεία παίζει. Νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με την ψήφο και τις διαθέσεις του ελληνικού λαού.

Δεν έχουν αντιληφθεί ότι αυτοί είναι που θα την πληρώσουν για όλους και για όλα. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι η χειρότερη μοίρα προορίζεται πάντα για τους σαλτιμπάγκους της πολιτικής, που νομίζουν ότι μπορούν να πωλούν ατιμώρητα φρούδες ελπίδες στον λαό. Έρχονται κρεμάλες στο Σύνταγμα και να δούμε ποιός θα είναι ο πρώτος που θα γευθεί αυτό που στην ιστορία ονομάζεται «νόμος της κοινωνικής ανταποδόσεως».»

Κωλοτούμπας, δημαγωγός, υποκριτής ΚΑΙ επικίνδυνος

Μέχρι τώρα πίστευα ότι ο κος Καζάκης είναι τα τρία πρώτα. Τώρα προστίθεται και το τέταρτο.

Από που έως που κε Καζάκη, εσείς βγάλατε το συμπέρασμα ότι ΟΧΙ σημαίνει ρήξη; Γιατί, ουδέποτε ο Τσίπρας ή κάποιος άλλος από το κόμμα του ανέφερε ότι και καλά το ΟΧΙ σημαίνει ρήξη του τύπου που την εννοείτε εσείς, που θα μας φτάσει ακόμα και σε ηρωική έξοδο από το ευρώ. Ό,τι είπα προεκλογικά επανέλαβαν και μετά, άσχετα αν ψεύδονται και υπάρχει κρυφή ατζέντα από πίσω. Όλος ο κόσμος αυτό κατανόησε: Το ΟΧΙ σημαίνει καλλίτερη διαπραγμάτευση και ζητούσε την συμπαράσταση του λαού για να είναι πιο δυναμωμένος. Διαπραγμάτευση για συμφωνία! Τι ακριβώς δεν έγινε κατανοητό; Η ασάφεια του ποια ακριβώς και μέχρι που θα πάει αυτή η διαπραγμάτευση, μπορεί να λειτούργησε ως ομιχλώδες τοπίο στον λαό, που απλά ήθελε να εκφράσει την οργή του, αλλά δεν νοείται η ίδια ομίχλη να επικρατεί και στην κράνα ενός πολιτικού και οικονομολόγου, που… δεύτερος δεν υπάρχει στην Ελλάδα σαν αυτόν και κατανοεί ό,τι δεν όλοι οι άλλοι. (συ είπας)

Αλλά μέσα στην παραζάλη της μεταφράσεως του ΟΧΙ, εσείς πρώτα βγάλατε τα δικά σας συμπεράσματα και είπατε στους οπαδούς σας να συμμετάσχουν και να ψηφίσουν ΟΧΙ και ΜΕΤΑ το παίζετε αντιρρησίας και ζητάτε τα ρέστα. Τάλε κουάλε και το ΚΚΕ, παρότι με δικό του και καλά ψηφοδέλτιο, από το οποίο προέρχεστε, που κανονικά και οι δυο σας θα έπρεπε να δώσετε γραμμή αποχής, ώστε να ακυρωθεί το αμφιλεγόμενο δημοψήφισμα, το οποίο ήταν πέραν του βεβαίου ότι θα φέρει ως αποτέλεσμα ένα αμφιλεγόμενο ΟΧΙ, με αμφιλεγόμενες συνέπειες.

Και τώρα προσπαθείτε να ασκήσετε πίεση με τι προσόντα; Με απειλές για κρεμάλες στο σύνταγμα; Τι ακριβώς ζητάς Καζάκη; Αιματοκύλισμα; Εμφύλιο; Γιατί όλοι αυτοί οι πολιτικοί δεν είναι μόνοι τους, έχουν και οπαδούς. Θα τους βάλεις να σφαχτούν μεταξύ τους; Μήπως και τους Χρυσαυγίτες στον χορό, με τους οποίους όλοι σας τακιμιάσατε; Συγγνώμη, κε «πεφωτισμένε», αλλά οι καιροί των καθοδηγούμενων «πεφωτισμένων» επαναστάσεων παρήλθαν ανεπιστρεπτί. Δεν θα σκοτωθεί ο κοσμάκης για χάρη σας, για το αιώνιο διαίρει και βασίλευε. Θα καταλάβει οσονούπω το δούλεμα και θα οργανωθεί μόνος του μέσα από αφύπνιση συλλογικής συνειδήσεως και όχι κάτω από την ηγεσία ψευτοσωτήρων. Είστε τόοοοσο ντεμοντέ πια, όσο δεν φαντάζεστε!

Καλώ όλους του ΕΠΑΜίτες, που ξέρω ότι έχουν παρασυρθεί από τα λόγια τα παχειά και ψεύτικα, να ζητήσουν τα ρέστα από τον ηγέτη τους για την εξαπάτηση που τους έστησε και για την προτροπή σε κοινωνικό διχασμό που φτάνει στα όρια εμφυλίου. Αλλιώς εγκαταλείψτε το σαπιοκάραβο. Κυβερνάται όχι από καπετάνιο, αλλά από επικίνδυνο αρουραίο!

ὅλα τὰ νέα
(allnewz)

Δούλεψε ὅμως καὶ στὴν Goldman Sachs, βάσει δικῶν του ὁμολογιῶν σὲ συνεργάτες του.
Τὴν Goldman Sachs ποὺ προσελάμβανε (καὶ προσλαμβάνει) οἰκονομικοὺς δολοφόνους, μὲ στόχο τὸν ἀπόλυτο ἔλεγχο στὶς οἰκονομίες τοῦ πλανήτου. Φυσικὰ πράγματα λέμε…
Καὶ καμμία σχέσις μὲ τὴν Παναρίτη εἴπαμε… 

 

Εἰδικοὶ σύμβουλοι… (α)

Φυσικὰ ὁ Καζάκης χρειάσθηκε, κατὰ δικές του ὁμολογίες, 16 ὁλόκληρα χρόνια γιὰ νὰ φύγῃ ἀπὸ τὸ ΚΚΕ, ποὺ ἦταν ΚΑΙ ὑψιλόβαθμο στέλεχος.
Αὐτό ἄρα γέ τί δηλώνει; Ἀπόλυτη συμφωνία μέ τό ΚΚΕ, γιὰ 16 ὁλόκληρα χρόνια, ἤ ἀπόλυτο …συμβιβασμό μέ τό ΚΚΕ, γιά 16 ὁλόκληρα χρόνια;
Ἐὰν ἰσχύῃ τὸ πρῶτο, τότε συζητᾶμε γιὰ ἐντεταλμένο. Ἐὰν ἰσχύῃ τὸ δεύτερο, τότε συζητᾶμε γιὰ τὸν ἀπόλυτο …ΒΛΑΚΑ!!!
Μὰ βλάξ ΔΕΝ εἶναι.
Συνεπῶς;

Οὐρά τοῦ τΣΥΡΙΖΑ ὁ Καζάκης λοιπόν;
Μὰ ναὶ καλέ…
Κι ἄς …φωνάζῃ ἀπὸ τὰς ῥαδιοφωνικάς του ἐκπομπὰς «κάτω ὁ τΣΥΡΙΖΑ» καὶ λοιπὰ ἄλλα γλυκανάλατα.
Πῶς θά …αὐξηθῆ ἄλλως τέ ἡ πελατεία του, ἐάν ταχθῇ εὐθέως μαζύ τους; Τὸ κάνει διὰ τῆς …πλαγίας ὁδοῦ.
Ὅπως ἀκριβῶς ἔκανε καὶ τὸ ἀλεξέι μὲ τὸ δημοψήφισμα.
(Ξέρω καὶ κάτι ἄλλα λαμόγια-κομματάρχες, ποὺ ἄν καὶ τὸ παίζουν ὑπερ-πατριῶτες, ἐν τούτοις τώρα σπεύδουν νὰ στηρίξουν μὲ ὅλες τὶς δυνάμεις τους τὸ ἀλεξέι. Ποιός ξέρει; Ἴσως ἡ γραμμὴ εἶναι ἀκόμη …ἀλεξέι!!!)

Ὅμως αὐτὰ εἶναι …ψιλὰ γράμματα εἴπαμε.
Ὁ Καζάκης δὲν εἶναι Χαζάκης!
Σιγὰ σιγὰ καὶ πολὺ μεθοδικὰ ξέρει ποῦ μᾶς πηγαίνει.
(Ἐμεῖς δὲν ξέρουμε…!!!)

Ἀλλὰ ἄς ἀσχοληθοῦμε σήμερα μὲ ἕνα ἄλλο, πολὺ σοβαρό, θέμα.
Τὴν σεισάχθια.

Ἡ λέξις σεισάχθεια εἶναι σύνθετος ἐκ τοῦ σείω καὶ τοῦ ἄχθος.
Τὸ σείω (ἐξ οὐ κι ὁ σεισμός) σημαίνει ταλαντεύω, ταρακουνῶ, δονῶ καὶ μεταφορικῶς ἀναταράσσω.
Τὸ ἄχθος εἶναι τὸ βάρος. (τὸ πολὺ μεγάλο βάρος)
Σεισάχθεια λοιπὸν σημαίνει ἀνακίνησις, ἀνατάραξις τῶν βαρῶν καὶ …ἀναδιανομή, τελικῶς.
Αὐτὸ …δὲν μᾶς τὸ εἶπαν!!!

Ὁ Καζάκης λοιπὸν ξεκίνησε νὰ μιλᾶ γιὰ Σεισάχθεια.
Γιὰ νὰ δοῦμε ὅμως τὶ ἀκριβῶς ἐννοοῦν ὅλοι αὐτοί, ὅταν ἀναφέρονται στὴν Σεισάχθεια.

«…Η περίφημη σεισάχθεια (=αποτίναξη βαρών) είναι ένα παμπόνηρο εύρημα, όχι για σβήσουν τα χρέη που δεν θα πληρώνονταν ποτέ, αλλά για να νομιμοποιηθούν τα ως εκείνη την στιγμή κακώς πεπραγμένα (αισχρές τοκογλυφίες, δημεύσεις περιουσιών και δικαστικές ληστείες).  Μάλιστα λέγεται ότι κάτι ρεμάλια φίλοι του Σόλωνα στους οποίους είχε εμπιστευτεί τις προθέσεις του, πήγαν και δανείστηκαν τσουβάλια με λεφτά και αγόρασαν κτήματα όσο-όσο. Την επόμενη μέρα βρέθηκαν γαιοκτήμονες χωρίς να χρωστάνε τίποτα. Μέχρι σήμερα δεν έχει εξακριβωθεί κατά πόσο συμμετείχε στην μηχανή αυτή ο Σόλων και αν πήρε μίζα, το σίγουρο είναι ότι φάνηκε αρκετά έξυπνος για να απορρίψει τις προτάσεις που του γίνονταν να αναλάβει όλη την εξουσία ως τύραννος.

Μόλις δημοσιεύονται οι νόμοι του, ο Σόλων την κοπανάει για Κρήτη για να μην τον δολοφονήσουν, αφού κανείς δεν είναι ευχαριστημένος από την σκατούλα που έφτιαξε. Ούτε οι πλούσιοι, αφού τους παίρνει την τοκογλυφική μπουκιά από το στόμα, ούτε οι φτωχοί, αφού δεν παίρνουν πίσω τα χωράφια τους που είχαν χάσει με συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού και με στημένες δίκες.  Αντικειμενικά οι πλούσιοι είναι οι πλεονέκτες γιατί ενώ χάνουν τα πανωτόκια γλυτώνουν τα κεφάλια τους, ενώ οι φτωχοί όπως πάντα καταλήγουν και γαμημένοι και δαρμένοι. Χάνοντας τα χωράφια τους από τους τοκογλύφους βρίσκονται αυτόματα στην τάξη που δεν έχει πολιτικά δικαιώματα (πέρα από το δικαίωμα του να ψηφίζουν αυτούς που τους γαμούσαν τόσα χρόνια).
Εδώ όμως βρίσκεται και η μεγάλη λουμπινιά της ολιγαρχίας: Με την νέα ταξική διαστρωμάτωση της αθηναϊκής κοινωνίας που εισηγείται ο Σόλων, οι νεόπτωχοι δεν είναι πια μόνοι τους στον πάτο της κοινωνίας. Μαζί τους πλέον αναγνωρίζονται ως πολίτες κατώτατης βαθμίδας (Θήτες) όλοι οι νόμιμοι και οι παράνομοι μετανάστες της εποχής.  Όλοι αυτοί μαζί έχουν το δικαίωμα να εκλέγουν κάποιους από τους δικαστές αλλά όχι να εκλέγονται….»

μαύρη φατρία

Τὸ παραπάνω ἀπόσπασμα ἴσως νὰ φαντάζῃ κάπως …ὑπερβολικόν, στὸ λεξιλόγιόν του, ἀλλά, δυστυχῶς, ἔτσι εἶναι.
Ὁμολογῶ πὼς ἡ ἀνακίνησις, κι ὄχι ἡ ἀπαλλαγή, βαρῶν μᾶλλον μὲ τρομάζει, παρὰ μὲ καθησυχάζει.
Ἐσᾶς;

Αὐτὰ καὶ γιὰ σήμερα.
Προσωπικῶς ἔχω συνειδητοποιήσει πὼς ὅλοι αὐτοὶ καὶ μᾶς ἀπασχολοῦν καὶ  μᾶς καθυστεροῦν καὶ  μᾶς παραπλανοῦν, πρὸ κειμένου νὰ κερδίσουν χρόνο τὰ «μεγάλα ἀφεντικά» τους, μὲ ἀπώτερο σκοπὸ τὸ νὰ ὁλοκληρωθῇ τὸ νομικὸ ἐκεῖνο πλαίσιο, ἐντὸς τοῦ ὁποίου θὰ εἴμαστε δοῦλοι καὶ μὲ τὴν βούλα. (Καὶ μὲ τὴν δική μας …συναίνεσιν!-βλέπε «δημοψήφισμα» καὶ τὰ ποσοστὰ τῶν κομμάτων, ὅπως θὰ διαμορφωθοῦν τὴν Κυριακή.)
Κι αὐτὸ εἶναι παγκόσμιο, ὄχι μόνον ἑλληνικὸ φαινόμενον.

Οἱ παπαδήμιοι, παρέα μὲ τὶς βαλαβάνηδες, τοὺς λαφαζάνηδες, τὶς ζωές, τὰ ἀλεξέια, τοὺς βαγγέλες, τὶς φωφᾶρες,  καὶ τοὺς σῶῤῥες, ἀλλὰ καὶ καζάκηδες, μαζὺ μὲ ὅλο τὸ παλαιοκομματικὸ σύστημα, παρέα καὶ μὲ τὰ νεομΠατΣοΚικὰ μορφώματα, ἀλλὰ καὶ κάθε εἴδους κόμμα, ἀπόκομμα καὶ ἀναλόγου λογικῆς  χῶρο, ἄλλοτε συνειδητῶς κι ἄλλοτε ἀσυνειδήτως, μᾶς ἐπεξεργάζονται κανονικά.
Σὲ ἕνα λάθος πολιτικὸ σύστημα, ἀπὸ τὴν ἀρχὴ ἔως τὸ τέλος του, μὲ λάθος «ἀξίες», «ἀρχές» καὶ …στόχους, οἱ λαοί, δῆλα δὴ ἐμεῖς, εἴμαστε ἁπλῶς πρὸς κατανάλωσιν καὶ τὸ μέσον γιὰ νὰ περνοῦν αὐτοὶ καλὰ κι ἐμεῖς …θανατηφόρα.

Ἡ ἐπιλογή ποιά εἶναι;
Τὸ ἀπόλυτο γκρέμισμα, ἡ ἀπόλυτη ἰσοπέδωσις καὶ ἡ ἐκ θεμελίων ἐπαναδόμησις.
Γιατί δέν τό κάνουμε;
Μὰ θὰ τὸ κάνουμε… Ἁπλῶς τώρα εἴμαστε ἐντὸς τοῦ …κτίσματος καὶ κινδυνεύουμε νὰ μᾶς …πλακώσῃ!!!

Φιλονόη

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply