Ἀπὸ …«παπατζῆδες» δὲν ξεμένουμε!!!

Ἀπὸ ...«παπατζῆδες» δὲν ξεμένουμε!!!Από παπατζήδες δεν ξέμεινε ποτέ η Ελλάδα…
Και ούτε θα ξεμείνει…
Υποτίθεται πολεμά την οικογενειοκρατία (ΚΑΙ) ο Λεβέντης.
Υποτίθεται…

Σίγμα

Τι απαντά ο πρόεδρος της Ενώσεως Κεντρώων, στα επικριτικά σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ημέρες επειδή τοποθέτησε σε εκλόγιμες θέσεις συγγενικά του πρόσωπα
«Αν εκλεγούν θα παραιτηθούν σε έξι μήνες» απαντά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, στα επικριτικά σχόλια που δέχεται τις τελευταίες ημέρες επειδή τοποθέτησε σε εκλόγιμες θέσεις συγγενικά του πρόσωπα.

Όπως απεκάλυψε την Κυριακή το «Πρώτο Θέμα» επικεφαλής της λίστας στην Καβάλα είναι η σύζυγος του προέδρου Αναστασία Μεντεσίδου, στην μονοεδρική των Γρεβενών βρίσκεται η αδελφή του Ελένη Λεβέντη και στα Δωδεκάνησα η ανιψιά του Παρασκευή Λεβέντη. Υποψήφιος είναι και ο άλλος ανιψιός του, Ιωάννης Λεβέντης, ενώ στην λίστα της Β’ Αθήνας όπως και στην Α’ Αθήνας η αδελφή της συζύγου του Δέσποινα Μεντεσίδου. Τέλος, την δεύτερη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας έχει ο αδελφός του Κωνσταντίνος Λεβέντης.

Μιλώντας στην εφημερίδα Karfitsa ο κ. Λεβέντης, δήλωσε πως όσα από τα συγγενικά του πρόσωπα τοποθετήθηκαν επικεφαλής στην λίστα –και πιθανόν εκλεγούν – θα παραδώσουν την έδρα στον επόμενο, σε έξι μήνες. «Οι συγγενείς μου δεν είναι σε εκλόγιμες θέσεις. Στα Γρεβενά την έδρα δεν θα την πάρουμε. Στο Επικρατείας έβαλα δεύτερο στην λίστα τον αδερφό μου που είναι και ιδρυτικό μέλος της Ενώσεως Κεντρώων. Αυτή που μπορεί να εκλεγεί είναι η ανιψιά μου που ηγείται του ψηφοδελτίου των Δωδεκανήσων. Οι υποψήφιοι της Ρόδου απαίτησαν να μπει πρώτη»! «Και να βγει η ανιψιά μου θα παραιτηθεί σε ένα εξάμηνο υπέρ του δευτέρου. Εάν κερδηθεί η έδρα της Καβάλας τότε μετά από έξι μήνες και η σύζυγός μου θα παραιτηθεί» δήλωσε ο κ. Λεβέντης, επαναλαμβάνοντας τις καταγγελίες του κατά της οικογενειοκρατίας.

«Μάχομαι την οικογενειοκρατία τριάντα χρόνια. Έχω και αδερφό που είναι καθηγητής στην Νομική και θα μπορούσα να τον βάλω πρώτο στο Επικρατείας. Αλλά δεν το έκανα. Η Βουλή θα έχει έναν Λεβέντη. Σας το υπόσχομαι. Κανείς από τους συγγενείς μου δεν βρίσκεται σε εκλόγιμη θέση εκτός από την ανιψιά μου. Εάν κατηγορηθώ ότι έβαλα στην Βουλή μια νέα κοπέλα τριάντα ετών επειδή δεν έβαλα γέρους, τι να σας πω… Αυτοί που μας κατηγορούν δεν ξέρουν το ποιόν μας. Δεν κοιτούν τους Καραμανλήδες και τους Παπανδρέου που έχουν γεμίσει την Βουλή» κατέληξε.»

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply