Τὴν ἀταξία ποὺ ἔφερε ὁ Μπερλουσκόνι θὰ τὴν πληρώνη ἔως τὸν …θάνατό του!!!

Όταν στην Ελλάδα τα ΜΜΕ μας έδειχναν τον πισινό της γκόμενας του Μπερλουσκόνι, ο ίδιος προσπαθούσε να κλείσει συμφωνίες, πολλών δισεκατομμυρίων με την Ρωσσία και τον Πούτιν, για κατασκευή πυρηνικών εργοστασίων.
Αυτά ποτέ δεν αναφέρθηκαν από τους πράκτορες των ελληνόφωνων ΜΜΕ, για να μην τα συνδυάσουμε με την εμμονή τους στο …πουλί του Σίλβιο.
Για τους επωνύμους ελληνόφωνους που «ψωνίζουν» ανήλικα αγοράκια ασιατικής καταγωγής από την Ομόνοια δεν ακούγεται ποτέ τίποτα.

Τὴν ἀταξία ποὺ ἔφερε ὁ Μπερλουσκόνι θὰ τὴν πληρώνη ἔως τὸν ...θάνατό του!!!1

Ο Μπερλουσκόνι υπήρξε ο πρώτος μεγάλος πολιτικός που επισκέφθηκε την ρωσσική πλέον Κριμαία με αποτέλεσμα να του απαγορευθεί η είσοδος στην Ουκρανία, που πλέον ελέγχεται από τους σιωνιστές.
Την «αταξία» που έκανε κρυφά ο Μπερλουσκόνι με τον Πούτιν θα συνεχίσει να την πληρώνει μέχρι να πεθάνει.

Τὴν ἀταξία ποὺ ἔφερε ὁ Μπερλουσκόνι θὰ τὴν πληρώνη ἔως τὸν ...θάνατό του!!!2 Τὴν ἀταξία ποὺ ἔφερε ὁ Μπερλουσκόνι θὰ τὴν πληρώνη ἔως τὸν ...θάνατό του!!!3

Το προπαγανδιστικό ρεπορτάζ συνοδεύει η κατάλληλη φωτογραφία ώστε να πείσει τον αναγνώστη για το …«δράμα» που ζει ο Μπερλουσκόνι μετά την απαγόρευση.

Σίγμα

«Oι υπηρεσίες ασφαλείας της Ουκρανίας απαγόρευσαν στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι την είσοδο στην χώρα «για λόγους εθνικής ασφαλείας», έγραψε σήμερα η διαδικτυακή εφημερίδα Apostrophe.
Πριν από λίγες ημέρες ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι επισκέφθηκε την Κριμαία, την ουκρανική χερσόνησο που προσάρτησε η Ρωσσία, και έγινε ο επιφανέστερος πολιτικός χώρας της Δύσεως που επισκέφθηκε την περιοχή αυτή, όπου συνάντησε τον Ρώσσο πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν.
Την Δευτέρα «εκδόθηκε μια απόφαση βάση της οποίας απαγορεύεται στον Ιταλό υπήκοο Σίλβιο Μπερλουσκόνι να εισέλθει στην ουκρανική επικράτεια για ένα διάστημα 3 ετών προκειμένου να προστατευθεί η ασφάλεια της χώρας μας» έγραψε η εφημερίδα επικαλούμενη την υπηρεσία ασφαλείας SBU.
Η SBU δεν έχει προς το παρόν σχολιάσει το εν λόγω δημοσίευμα.
Η εκπρόσωπος Τύπου του Μπερλουσκόνι επίσης δεν έχει προβεί σε κανένα σχόλιο.
Η ταξιδιωτική απαγόρευση που επιβλήθηκε στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι συμπίπτει χρονικά με την απόφαση της Ουκρανίας να διευρύνει τις κυρώσεις σε βάρος προσώπων ή επιχειρήσεων που συνδέονται με την Ρωσσία.

πηγή

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply