Πρῶτα «καθαρίζουν» καὶ μετὰ …ἡρωοποιοῦν!!!

Η ISIS σκότωσε 27 τραυματισμένα μέλη της, γιατί δεν ήταν σε θέση να τους παράσχει ιατρική βοήθεια. Πρῶτα «καθαρίζουν» καὶ μετὰ ...ἡρωοποιοῦν!!!1
Ακριβώς το ίδιο έκαναν οι αντάρτες στην Ελλάδα κατά τον εμφύλιο, για να μην διακινδυνεύσουν και να μην κουράζονται, μεταφέροντας τους συναγωνιστές τους στα βουνά.

Τους εν ψυχρώ δολοφονημένους αντάρτες τους παρουσίαζαν μετά ως …ήρωες και …θύματα του «ανάνδρου» εθνικού στρατού.

Και δείτε πώς αντιστρέφεται η ιστορία.
Μας λέει ο Μαργαρίτης ότι ο κυβερνητικός στρατος σκότωνε τους τραυματίες αντάρτες, ενώ άνετα θα μπορούσε να τους μεταφέρει όπου ήθελε, νόμιμα και με το φως της ημέρας και να τους κρατήσει στην ζωή για να μιλήσουν και να προδώσουν τα πάντα.
Σαν να μας λέει ότι οι αντάρτες δεν είχαν πρόβλημα να αφήσουν πίσω ζωντανούς κάποιους τραυματίες που θα μπορούσαν να υποκύψουν και να προδώσουν, αλλά ο στρατός δεν είχε όρεξη να τους ανακρίνει και τους σκότωνε πριν καν τους συλλάβει…
Έτσι, στα τυφλά.

Πρῶτα «καθαρίζουν» καὶ μετὰ ...ἡρωοποιοῦν!!!2

Τόσο γελοίοι είναι αυτοί που γράφουν την ιστορία κατά παραγγελία των ξένων αφεντικών μας.
Σαν τον γελοίο δημοσιογράφο που είχε γράψει ότι η 17ΝΟΕ το 1974 είχε δικό της άνθρωπο στην Αμερικανική Πρεσβεία, ενώ ίσχυε φυσικά  το αντίθετο, όπως φάνηκε από τα wikileaks, όπου ομολόγησαν οι Αμερικανοί ότι «έφαγαν» οι ίδιοι τον σταθμάρχη της CIA γιατί ήταν διπλός πράκτορας.
Και η 17ΝΟΕ-CIA φυσικά δεν μπήκε στον κόπο να μας ενημερώσει για τον πραγματικό δολοφόνο του Γουέλς, αλλά μας άφησε να πιστεύουμε ότι είναι αντιαμερικανική οργάνωση, που σκότωνε …συστηματικά Έλληνες εκδότες κι επιχειρηματίες.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply