Πορεία ὑπέρ τῶν ἀμβλώσεων;

Στο Δουβλίνο πραγματοποιήθηκε πορεία υπέρ των αμβλώσεων.

Πορεία ὑπέρ τῶν ἀμβλώσεων;3

Σε μία χώρα με το 84% των πολιτών να δηλώνουν Καθολικοί … κσι γνωρίζοντας πόσο σοβαρό παράπτωμα είναι η άμβλωση για τον Καθολικισμό, δεν θέλει μυαλό να καταλάβουμε ότι οργανώθηκε από τα γνωστά κέντρα, που στήνουν δίκτυα διαδηλωτών και κτυπούν τις κατά τόπους κοινωνίες εκεί που πονούν περισσότερο.

Πορεία ὑπέρ τῶν ἀμβλώσεων;1

Πορεία ὑπέρ τῶν ἀμβλώσεων;2

Το να σκοτώσεις ένα ζωάκι σε στέλνει φυλακή, όπως και το να κόψεις ένα δέντρο χωρίς άδεια.
Το να σκοτώσεις ένα ανθρωπάκι είναι ανθρώπινο δικαίωμα αυτού που σκοτώνει, ενώ το έμβρυο δεν φαίνεται να απολαμβάνει ανθρώπινα δικαιώματα.

Τα κράτη μπορούν να πληρώνουν τις δολοφονικές επιδρομές του ΝΑΤΟ, την δήθεν υπερθέρμανση, τα γούστα της ελίτ, τα πολεμοφόδια των αποκεφαλιστών, αλλά δεν μπορούν να βοηθήσουν και να στηρίξουν μία μητέρα, που δεν μπορεί να μεγαλώσει το παιδί της, ωθώντας την να κάνει άμβλωση.

Πίσω από την …«αυθόρμητη» πορεία, στην καρδιά της Καθολικής Ιρλανδίας, η γνωστή οργάνωση του Soros και της CIA  ΟΤPOR, όπου βλέπουμε την χαρακτηριστική αριστερίστικη γροθιά εντός κύκλου. Πορεία ὑπέρ τῶν ἀμβλώσεων;4

Η Νέα Τάξη διοργανώνει μικρές δράσεις, αλλά καταφέρνει να τις διαδώσει και να τις γνωστοποίησει και στον τελευταίο πολίτη επάνω στον πλανήτη.
Αντίθετα αν η ανθρωπότητα κάνει μία διαδήλωση με 1 εκατομμύριο ανθρώπους ενάντια στην Νέα Τάξη, οι υπηρέτες των τοκογλύφων και θα φροντίσουν να την διαλύσουν, ενώ τα ΜΜΕ θα φροντίσουν να την …αποκρύψουν από το ευρύ κοινό.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply