Δολοφονία ἤ …πτῶσις;

Επειδή ο τίτλος είναι το παν, δείτε πώς οι πράκτορες αλλοιώνουν την βαρύτητα της ειδήσεως.
Η ψυχρή δολοφονία αμάχων σε γλέντι γάμου από τους αποκεφαλιστές συμμάχους του Ισραήλ και της Δύσεως μεταφέρεται με την …γελοία φράση: «Έπεσαν νεκροί» …
Σαν από …μόνοι τους!!! Σαν από …έμφραγμα!!!
Δολοφονία ἤ ...πτῶσις;1

 

Δολοφονία ἤ ...πτῶσις;2

Δεν χρησιμοποιούνται ενεργητικά ρήματα… Πχ «τους αιματοκύλησαν, τους ξεκλήρισαν, τους διαμέλισαν, τους δολοφόνησαν, τους έκαψαν ζωντανούς» κλπ,  για να μην προκληθεί οργή εναντίον αυτών που βρίσκονται πίσω από αυτό το έγκλημα.
Ούτε φυσικά τοποθετούνται αρνητικά επίθετα κατά την αναφορά στους εγκληματίες μανάρχες Σαουδάραβες που εκτελούν εντολές του Ισραήλ, όπως έκαναν κι εναντίον του ΙΡΑΚ.
Φυσικό επόμενο είναι τα θύματα αυτά, όπως και τα 429 μωρά στην Γάζα, να μην τα θυμάται κάποιος τσαρλατάνος που δήλωνε …αποτροπιασμό για την υπόθεση του περιοδικού Charlie Hebdo.
Ούτε «Είμαστε όλοι Βοστωνέζοι» κι άλλα τέτοια δακρύβρεχτα.

Όταν εξολοθρεύονται κατά χιλιάδες οι μελαμψοί άνθρωποι, οπουδήποτε εκτός ΗΠΑ κι Ευρώπης, δεν κουνιέται φύλλο στις γιάφκες των …«ανθρωπιστών» του Soros.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply