Ὁ δολοφονημένος Aylan …«πουλᾶ» πολύ!!!

Εκατομμύρια ευρώ μάζεψαν οι αδίστακτοι κερδοσκόποι που βρίσκονται πίσω από τα …δήθεν φιλανθρωπικά ιδρύματα.
Η συγκινητική, αλλά στημένη, φωτογραφία του AYLAΝ, νεκρού με το πρόσωπο μέσα στην άμμο, συνοδευόμενο από τις γλαφυρές περιγραφές των δημοσιοκάφρων, συγκίνησε την φυλή των τηλεθεατών της καθεστωτικής τηλεοράσεως. Ὁ δολοφονημένος Aylan ...«πουλᾶ» πολύ!!!6

Έπρεπε να συγκινήσουν τους τηλεθεατές, διότι το προσφυγικό είναι μία χρυσή ευκαιρία για εκταμίευση εκατομμυρίων προς …άγνωστη κατεύθυνση.

Ὁ δολοφονημένος Aylan ...«πουλᾶ» πολύ!!!3 Ὁ δολοφονημένος Aylan ...«πουλᾶ» πολύ!!!1
Μία χρυσή ευκαιρία για μίζες και εικονικές δαπάνες.
Να πληρώσουν φυσικά, όλοι πλην του Ισραήλ, που πρόσφατα ξαναβομβάρδισε μέσα στην Συρία.

Πριν από ένα χρόνο 4 παιδάκια στην Γάζα βομβαρδίστηκαν επίσης σκόπιμα από τους Ισραηλινούς.
Επίδειξη ισχύος και σαφές μήνυμα προς τους αντιστεκόμενους Παλαιστίνιους. «Μπορούμε να σκοτώνουμε τα μωρά σας χωρίς συνέπειες, χωρίς καν να δεχτούμε κριτική. Μπορούμε να σκοτώνουμε, χωρίς να αποζημιώνουμε και οι κλόουν της διεθνούς πολιτικής να συνεχίσουν να έρχονται στο Ισραήλ, πεσμένοι στα τέσσερα να προσκυνούν τον Νετανιάχου.»

Και τα τέσσερα παιδάκια βρέθηκαν με τα πρόσωπα μέσα στην άμμο.
Δεν είπαν ποτέ τα ονόματά τους, γιατί δενόμαστε πιο εύκολα με ό,τι έχει όνομα.
Ήταν μόνο 4 από τους 429 «AYLAN» που δολοφόνησε το Ισραήλ ΜΟΝΟΝ τον Ιούλιο του 2014.

Ὁ δολοφονημένος Aylan ...«πουλᾶ» πολύ!!!2 Ὁ δολοφονημένος Aylan ...«πουλᾶ» πολύ!!!8 Ὁ δολοφονημένος Aylan ...«πουλᾶ» πολύ!!!7 Ὁ δολοφονημένος Aylan ...«πουλᾶ» πολύ!!!5

Οι κλόουν της πολιτικής απομόνωσαν όμως τον Σύριο Άσαντ, με εντολή του Ισραήλ και υπηρετούν τον Σιωνισμό χωρίς ίχνος ντροπής.

Ὁ δολοφονημένος Aylan ...«πουλᾶ» πολύ!!!4

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply