Ὁ Ποῦτιν θά ἀπαγορεύση στούς Ἰσραηλινούς νά …βομβαρδίζουν τήν Συρία;

Και ο Ισραηλινός Τύπος προσπαθεί να εξοργίσει τους Ισραηλινούς πολίτες αναφέροντας ότι ο Putin έχει σκοπό να «κόψει τα φτερά» του Ισραήλ επάνω από την Συρία. 
Δηλαδή ότι η παρουσία του θα απαγορεύσει στο Ισραήλ να βομβαρδίζει τους Συρίους, όπως έκανε τουλάχιστον 10 φορές μέχρι σήμερα.Ὁ Ποῦτιν θά ἀπαγορεύση στούς Ἰσραηλινούς νά ...βομβαρδίζουν τήν Συρία;1

Έναν καημό τον βγάζουν οι κυβερνήσεις Ισραήλ και ΗΠΑ για την έξυπνη κίνηση του Πούτιν να βάλει πόδι στην Συρία, για να σταματήσει την ISIS, που τόσο πολύ προώθησαν τα ΜΜΕ της Δύσεως, ως κίνδυνο για τον πλανήτη.
Με την ευκαιρία αυτή θα καθαρίσει το τοπίο από τους δήθεν …εξεγερμένους «Συρίους» από την Τυνησία, την Κίνα, την Τσετσενία κλπ.
Είναι πιθανό σ’αυτή τη φάση να δούμε Ισλαμιστές Τσετσένους να κτυπούν ρωσσικούς στόχους, όπως πάντα έκαναν με εντολή των Δυτικών.

Από τότε που οι Ρώσσοι κατέφθασαν στην Συρία βλέπουμε συνεχώς φρέσκιες, της ώρας, δορυφορικές φωτογραφίες, που δείχνουν τα ρωσσικά αεροπλάνα κλπ στο Συριακό έδαφος.
Τα στρατόπεδα των μισθοφόρων αποκεφαλιστών της ISIS δεν μας τα έδειξαν ποτέ…
Μόνο τα εμετικά video των εκτελέσεων ήξεραν να προωθούν στις Δυτικές ιστοσελίδες, προκειμένου ο Χριστιανικός κόσμος να μισήσει το Ισλάμ κι όχι αυτούς που βρίσκονται πίσω από τους δήθεν Ισλαμιστές δολοφόνους.

Ὁ Ποῦτιν θά ἀπαγορεύση στούς Ἰσραηλινούς νά ...βομβαρδίζουν τήν Συρία;2

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply