Γιατὶ οἱ πολιτικοὶ μηχανικοὶ εἶναι μία …γροθιά!!!

Γιατὶ οἱ πολιτικοὶ μηχανικοὶ εἶναι μία ...γροθιά!!!Οι μητσοτάκηδες οι παπανδρέηδες οι σημίτηδες οι καραμανλήδες οι σαμαράδες… κατέστρεψαν τον τόπο γι’ αυτό τους ευχόμουνα καρκίνο, αν και ήταν πάνω στα νεύρα μου και δεν θα το ξανακάνω.
Τώρα λοιπόν που μεγάλωσα και ωρίμασα και βλέπω αυτόν τον καλό άνθρωπο…
του σφίγγω το χέρι και λιώνω. ΛΙΩΝΩ σας λέω!

Ψήφισα και τον Βούτση φανερά, ως μια πρώτη πράξη αντίστασης στο κατεστημένο καθώς «είναι συμπαθής και συνάδελφος, πολιτικός μηχανικός». Γιατί έτσι είμαστε εμείς οι πολ. μηχανικοί, μια γροθιά.

Α και πού ’στε; Όταν με ρώτησαν γιατί διόρισα τον γιο μου (σημ: για την ακρίβεια γιος τής συζύγου του από τον πρώτο της γάμο) γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας απάντησα γενναία «εάν δεν διορίσω αυτόν που του έχω εμπιστοσύνη ποιον να διορίσω». Ε ποιον;

Τι με περάσατε; για κανέναν παλαιοκομματικό που μυρίζει σάπιες ιδέες και στηρίζει την οικογενειοκρατία των μητσοτάκηδων και των παπανδρέηδων; Αξιοκρατία πάνω απ’ όλα!
ΖΩΑ! (εντάξει αυτό μού ξέφυγε)

Ἀλικᾶκος Δημήτρης

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply