Ὁ Γλέζος …«ἐπιστρέφει» στὴν ἐκκλησία!!!

Στον παράδεισο θέλει να πάει ο Γλέζος κι έβαλε μέσο τον Ιερώνυμο…
Δεν θέλει κάποια λιτή κηδεία με κάποιον άγνωστο Ιερέα ο …«αριστερός αγωνιστής», των Άγγλων δεξί χέρι…
Θέλει κηδεία αρχηγού κράτους και ξεκίνησε τις προετοιμασίες ο μέγας ευεργέτης του έθνους.Ὁ Γλέζος ...«ἐπιστρέφει» στὴν ἐκκλησία!!!

 

Σίγμα

 Ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος απεκάλυψε τον συγκλονιστικό διάλογο που είχε σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Μανώλη Γλέζο, ο οποίος του επεσήμανε, ότι θέλει εκκλησιαστική κηδεία.
Μιλώντας στην Ναύπακτο, όπου βρέθηκε για να ευχηθεί στον εορτάζοντα μητροπολίτη κ. Ιερόθεο, ο Αρχιεπίσκοπος είπε πως κατά την πρόσφατη συνάντησή τους, ο Μανώλης Γλέζος, όχι μόνο του απεκάλυψε πως θέλει να κηδευθεί και να ταφεί χριστιανικά, αλλά του ζήτησε να φροντίσει ο ίδιος ώστε να μην συμβεί κάτι διαφορετικό.

«Όταν πεθάνω θα αναλάβετε εσείς υπεύθυνα, και θα κάνετε εκκλησιαστική κηδεία. Δεν θα αφήσετε άλλους ανθρώπους να αναμιχθούν σε αυτό το θέμα» φέρεται να είπε στον Αρχιεπίσκοπο ο Μανώλης Γλέζος.

ΕΝΙΚΟΣ

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply