Ὁ Δήμου πάλι στρέφεται κατὰ τῶν Μακεδόνων!!!

Εγώ νόμιζα ότι πέθανε κι αυτός ακόμα …«κλάνει»!!!

Ο φωστήρας Νίκος Δήμου-Μπενρουμπής επέστρεψε…Ὁ Δήμου πάλι στρέφεται κατὰ τῶν Μακεδόνων!!!9

Δεν χάνει ευκαιρία να μολύνει την ατμόσφαιρα με τις γνωστές διανοούμενες πορδές του που ταυτίζονται «συμπτωματικά» με τις απόψεις που εκφράζουν οι γελοίες υπηρέτριες του Soros και που ταυτίζονται φυσικά με τους δολοφόνους του ΝΑΤΟ.
Όχι, κύριε Μπενρουμπή… Δεν επαναστατήσαΜΕ ξαφνικά…

Ὁ Δήμου πάλι στρέφεται κατὰ τῶν Μακεδόνων!!!β7

Το ΝΑΤΟ καθησύχαζε τους προδότες πολιτικάντηδες ότι πρόκειται για έναν άλλον κόσμο με γραφικούς κομμουνιστές.
Είναι το ίδιο ΝΑΤΟ που απαγόρευσε να ομιλείται η σλαβοφανής διάλεκτος σε Μακεδονία και Θράκη και που τουρκοποίησε τους σλαβόφωνους Πομάκους με το ζόρι.
Ήταν ο …«περιούσιος» Κίσσινγκερ στα πράγματα.. Όχι κάποιος τυχαίος.

Κι όταν πλέον έφυγαν οι κομμουνιστές από τον Βορρά  κι ανέλαβαν οι πράκτορες του ΝΑΤΟ την διοίκηση της FYROM,  οι γραφικότητες όχι μόνο συνεχίστηκαν αλλά χρηματοδοτήθηκαν και ενισχύθηκαν από τους κλόουν των αμερικανικών κυβερνήσεων. Γι’ αυτό είναι αντι-Αμερικανοί οι Έλληνες.

Αν οι μαλακεδόνες συμπεριελάμβαναν και το Ισραήλ στους χάρτες της ευρύτερης Μακεδονίας, ως πρώην έδαφος της Μακεδονίας, δεν θα ακούγαμε τέτοιες μπούρδες από τον κ.Δήμου-Μπενρουμπή.

Το θέμα της Μακεδονίας αφορά στους Μακεδόνες κι όχι τον κάθε Δήμου, τον κάθε Παπαχελά, τον κάθε Βαλλιανάτο και τον κάθε κλόουν που τα παίρνει από τον Soros,το Ισραήλ και την Αμερικανική Πρεσβεία.
Οι Μακεδόνες ξέρουν κατά που πέφτει η Μακεδονία και οι «Μακεδόνες» της Σερβικής «Μακεδονίας» ξέρουν ότι είναι λίγο Αλβανικής, λίγο σερβικής, λίγο βουλγαρικής, λίγο ελληνικής καταγωγής και πολλοί είναι και βλαχόφωνοι  και δεν είναι σκέτο «Μακεδόνες»…
Ούτε η πολύ μεγάλη Αλβανική πληθυσμιακή ομάδα της FYROM θα aπoδεχτεί ποτέ να αποκαλείται  εθνικά «Μακεδονική».

Ὁ Δήμου πάλι στρέφεται κατὰ τῶν Μακεδόνων!!!3 Ὁ Δήμου πάλι στρέφεται κατὰ τῶν Μακεδόνων!!!1 Ὁ Δήμου πάλι στρέφεται κατὰ τῶν Μακεδόνων!!!ν8 Ὁ Δήμου πάλι στρέφεται κατὰ τῶν Μακεδόνων!!!2 Ὁ Δήμου πάλι στρέφεται κατὰ τῶν Μακεδόνων!!!4 Ὁ Δήμου πάλι στρέφεται κατὰ τῶν Μακεδόνων!!!10 Ὁ Δήμου πάλι στρέφεται κατὰ τῶν Μακεδόνων!!!6

Άκου …«ξαφνικά θυμηθήκαΜΕ»!!!…
Και γράφει o Δήμου-Μπενρουμπής στο 1ο Πληθυντικό πρόσωπο…
Να θεωρήσουμε ότι είναι δικός μας και με το μέρος μας… Σας ομιλεί η φωνή της «σοφίας και της λογικής»…

Ὁ Δήμου πάλι στρέφεται κατὰ τῶν Μακεδόνων!!!5
Γενναιοδωρίες  με το βρακί της γυναίκας σου Νικολή κι όχι με την Μακεδονία, στην οποία ζουν και πεθαίνουν κάποιοι άλλοι.
Κι αφού η Ελλάδα δεν είναι αυτή που ΕΣΥ θέλεις,  γιατί δεν πας στο Ισραήλ αστραπόγιαννε να απαλλαγείς από αυτήν μια για πάντα;
Μέχρι και τα εισιτήρια θα σου πληρώναμε …Νικολή χοραταζή!!!

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply