Ἡ …«τρομοκρατία» σὲ Ἑλλάδα καὶ Τουρκία ἔχει …κοινὰ μέλη!!!

Πριν από δύο χρόνια  συνέλαβαν …«τρομοκράτες» Κούρδους και Έλληνες …
Όμως, όπως συνήθως, τα ονοματάκια των Ελλήνων δεν μας τα έδωσαν.
Ούτε τα προσωπάκια τους δημοσίευσαν ενώ από την πρώτη ημέρα έσπευσαν να τους …«απαλλάξουν» από την όποια εμπλοκή τους στην εγχώρια τρομοκρατία…

Υπόθεση Χίου: Μέλη της τουρκικής οργανώσεως DHKP-C οι συλληφθέντες-Ένταλμα της Interpol για 55χρονοἩ ...«τρομοκρατία» σὲ Ἑλλάδα καὶ Τουρκία ἔχει ...κοινὰ μέλη!!!2

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία, οι συλληφθέντες έκαναν μεταφορά οπλισμού στην Τουρκία, όπου, από κάποια σχεδιαγράμματα και χάρτες που βρέθηκαν, φαίνεται πως είχαν σκοπό να αποβιβαστούν, αλλά εξετάζεται ποιος ήταν ο τελικός προορισμός των όπλων και εκρηκτικών, καθώς και η προέλευσή τους. Το βέβαιο είναι ότι δεν έχουν κλαπεί από κάποιες στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ελλάδα.

Οι Έλληνες που έχουν συλληφθεί, δεν έχουν απασχολήσει ποτέ τις ελληνικές διωκτικές Αρχές, αλλά οι αστυνομικοί της Αντιτρομοκρατικής δεν έχουν αμφιβολία ότι πρόκειται για άτομα που συνεργάζονται στενά με τους Τούρκους (από τους οποίους οι περισσότεροι είναι κουρδικής καταγωγής). Για τον λόγο αυτόν παραπέμπονται και οι ίδιοι με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα, που συνδέονται με τρομοκρατική δραστηριότητα, όπως κατασκευή, προμήθεια, κατοχή και μεταφορά εκρηκτικών υλών και μηχανισμών, πυρομαχικών, χειροβομβίδων, πιστολιών και πολεμικού υλικού, με σκοπό την διάπραξη κακουργημάτων, την χρησιμοποίησή τους για να προξενήσουν κοινό κίνδυνο σε πράγματα και ανθρώπους και τον εφοδιασμό ομάδων, αλλά και παραβάσεις της νομοθεσίας για τους αλλοδαπούς.

Με την δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οι έξι συλληφθέντες στο φουσκωτό σκάφος και στην Χίο, οδηγήθηκαν χθες το απόγευμα στον εισαγγελέα Εφετών Χίου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι τα όπλα φορτώθηκαν στην Χίο, με προορισμό την Τουρκία, οι δε δύο Έλληνες που επέβαιναν στο φουσκωτό είχαν πραγματοποιήσει και άλλο δρομολόγιο πριν από λίγο διάστημα, μεταφέροντας, όμως, μόνον πρόσωπα. Οι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ είναι κατηγορηματικοί ότι η ομάδα δεν έχει κάποια ανάμειξη με την εγχώρια τρομοκρατία, αλλά, όπως τόνισε ανώτατος αξιωματικός, «εμείς καταπολεμάμε την τρομοκρατία είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό»

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Η υπηρεσία είναι η ίδια που επί 30 χρόνια δεν μπορούσε να συλλάβει τους πράκτορες της 17ΝΟΕ.

50 ημέρες μετά οι ρουκέτες έφτασαν κανονικά στον προορισμό τους και εκτοξεύθηκαν εναντίον κτιρίου της Αστυνομίας στην Άγκυρα..

Επίθεση με ρουκέτες σε κτίρια της αστυνομίας στην Άγκυρα

Ἡ ...«τρομοκρατία» σὲ Ἑλλάδα καὶ Τουρκία ἔχει ...κοινὰ μέλη!!!1

Κτίρια που ανήκουν στην εθνική διεύθυνση της αστυνομίας στην Άγκυρα αποτέλεσαν το βράδυ της Παρασκευής στόχο επιθέσεως με ρουκέτες, από την οποία προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές κι όχι θύματα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan. Η επίθεση σημειώθηκε στις 22:00 ώρα Ελλάδος στην συνοικία Ντικμέν, προσέθεσε το πρακτορείο, διευκρινίζοντας ότι η αστυνομία έχει στήσει οδοφράγματα για να συλλάβει τους δράστες και ότι ο αρχηγός της αστυνομίας Μεχμέτ Κιλιτσλάρ μετέβη στον τόπο της επιθέσεως.

Κτίρια που ανήκουν στην εθνική διεύθυνση της αστυνομίας στην Άγκυρα αποτέλεσαν το βράδυ της Παρασκευής στόχο επιθέσεως με ρουκέτες, από την οποία προκλήθηκαν μόνον υλικές ζημιές κι όχι θύματα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Dogan.

Η επίθεση σημειώθηκε στις 22:00 ώρα Ελλάδος στην συνοικία Ντικμέν, προσέθεσε το πρακτορείο, διευκρινίζοντας ότι η αστυνομία έχει στήσει οδοφράγματα για να συλλάβει τους δράστες και ότι ο αρχηγός της  αστυνομίας Μεχμέτ Κιλιτσλάρ μετέβη στον τόπο της επιθέσεως.

Η έδρα της αστυνομίας και ένα κτίριο των κοινωνικών υπηρεσιών της αστυνομίας επλήγησαν από μία ρουκέτα έκαστο, ενώ βρέθηκε και ένα βλήμα που δεν είχε εκραγεί σε κήπο γύρω από αυτά τα κτίρια, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο NTV.

Η αστυνομία αναζητεί έναν ύποπτο, ο οποίος διέφυγε μετά την επίθεση, προσέθεσε το NTV.

Το δίκτυο CNN-Turk μετέδωσε από την πλευρά του ότι η αστυνομία αναζητεί δύο υπόπτους και προσέθεσε ότι έφτασε εκεί ο Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Μουαμέρ Γκιουλέρ.

ΣΚΑΙ

Ἡ ...«τρομοκρατία» σὲ Ἑλλάδα καὶ Τουρκία ἔχει ...κοινὰ μέλη!!!3

Εννοείται πως δεν θα μάθουμε περισσότερα…

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply