Ὅλοι καὶ ὅλα κατὰ τῆς ἑλληνικῆς φαρμακοβιομηχανίας!!!

Ο Γιαννακόπουλος στοχοποιεί τους σιωνιστές για την επίθεση που δέχεται η Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία.
Του επιτίθεται ακαριαία το ΚΙΣ.

https://m.youtube.com/watch?v=gupwFsiqFFU

Βλέπει ο Γιαννακόπουλις, που θέλει τηλεοπτικό κανάλι και δάνειο, που το πηγαίνουν οι …«πατριώτες» της κυβερνήσεως κι αρχίζει να πιέζει τον Καμμένο, που πρώτα στήριζε, μέσω του NEWSBOMB, στέλνοντας SMS και  άρθρα στο News bomb.gr .
Κι ο Καμμένος τώρα πιά, με το ΚΤΗΝΟΣ στο πλάι του, διαβάζει όλα τα SMS του Γιαννακόπουλου στην Βουλή.

Τα υπόλοιπα λαμόγια και τους πράκτορες τους άφησε στο …απυρόβλητο.
Πρώτη φορά πήρε τέτοια SMS ο …«ιπτάμενος Καμμένος».

Σίγμα

«Tο Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος εκφράζει την έντονη διαμαρτυρία του Ελληνικού Εβραϊσμού για τις απαράδεκτες αναφορές του εκπροσώπου της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας και προέδρου της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρη Γιαννακόπουλου, σε ονόματα ομοθρήσκων μας από το βήμα της Βουλής, κατά την ακρόαση των κοινωνικών φορέων επί του πολυνομοσχεδίου, της 14.10.15. Ανάλογα ανησυχητική είναι και η αναπαραγωγή των εν λόγω αναφορών από τον βουλευτή Νίκο Νικολόπουλο.»

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η μυστική συνάντηση Αλέξη Τσίπρα – David Harris στην Αθήνα

«Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα διασκεδάζοντας έτσι τις εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί κατόπιν της ανταλλαγής των πρόσφατων δηλώσεων και ανακοινώσεων.»
Του Δημήτρη Μπεκιάρη

Συνάντηση, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με τον εκτελεστικό διευθυντή της πανίσχυρης αμερικανοεβραϊκής επιτροπής American Jewish Committee (AJC) David Harris είχε την Τετάρτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στην Αθήνα.

Η συνάντηση των δύο ανδρών πραγματοποιήθηκε λίγο μετά την σφοδρή αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει ανάμεσα στην AJC και στον ΣΥΡΙΖΑ εξαιτίας των δηλώσεων του David Harris για το κόμμα τις αξιωματικής αντιπολοτεύσεως με αφορμή την υποψηφιότητα Καρυπίδη.

Κατά την διάρκεια της συναντήσεως ο εκτελεστικός διευθυντής της AJC εμφανίστηκε ιδιαίτερα απολογητικός για την στάση που είχε τηρήσει η AJC απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ενημέρωση που έχει ο Αλέξης Τσίπρας τόσο για τα θέματα της δραστηριότητας της εβραϊκής διασποράς, κυρίως στις ΗΠΑ, όσο και για το πλέγμα συνολικά των σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ.

Οι δύο πλευρές συνομίλησαν κυρίως για το θέμα της Χρυσής Αυγής και της ανόδου του νεοναζισμού, όχι μόνο στην χώρα μας, αλλά συνολικά στον ευρωπαϊκό χώρο και εξέφρασαν την αμοιβαία ανησυχία τους για την έξαρση του φαινομένου. Σύμφωνα με πληροφορίες του Periodista.gr, η αντιπροσωπεία της AJC έδειξε να είναι ανήσυχη και για το ενδεχόμενο να υπάρχουν αντισημίτες και ρατσιστές μέσα στην ελληνική κυβέρνηση, φόβος που έχει εκφραστεί εδώ και καιρό σε ιδιωτικές συζητήσεις ακόμη και από ισραηλινούς αξιωματούχους. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του periodista.gr πριν από καιρό ισραηλινοί αξιωματούχοι είχαν αναφερθεί και μάλιστα με τρόπο που πρόδιδε την ανησυχία τους, στην επιρροή που ασκεί ένας ακροδεξιός κύκλος προσώπων στον ίδιο τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Ο David Harris, πάντως, εστίασε στην άνοδο της ακροδεξιάς και των νεοναζί στην Ελλάδα και στην Ουγγαρία, ενώ έθεσε επί τάπητος και το αιτιολογικό πλαίσιο της εξάρσεως του φαινομένου στην βάση των συνθηκών που δημιουργεί η οικονομική και κοινωνική κρίση.

Από εκεί και πέρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στον εκτελεστικό διευθυντή της AJC, ότι πρόθεση του ΣΥΡΙΖΑ όταν έρθει στην κυβέρνηση είναι η εμβάθυνση των στρατηγικού χαρακτήρα σχέσεων που έχουν αναπτυχθεί ανάμεσα στην Ελλάδα και το Ισραήλ σε μια σειρά από τομείς, όπως η ενέργεια, οι επενδύσεις και ο τουρισμός και η συνέχιση της συνεργασίας που έχει αναβαθμισθεί από το 2010 ανάμεσα στις δύο χώρες, χωρίς ωστόσο να παραλείψει να αναφερθεί στις «κόκκινες γραμμές» που βάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως και στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ότι αφορά στο Παλαιστινιακό ζήτημα. Επίσης εξέθεσε στον David Harris τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική πολιτική που πρόκειται να ακολουθήσει η κυβέρνηση της Αριστεράς και τον ενημέρωσε για την έκταση της κρίσεως που έχει πλήξει την ελληνική οικονομία και κοινωνία, αλλά και για τις καταστροφικές συνέπειες της μνημονιακής πολιτικής.

Στην συζήτηση ιδιαίτερη αναφορά πραγματοποιήθηκε στις διεθνείς εξελίξεις, στο ζήτημα της Ουκρανίας, αλλά και σε θέματα που άπτονται περιφερειακού ενδιαφέροντος.

Σε κάθε περίπτωση η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα διασκεδάζοντας έτσι τις εντυπώσεις που είχαν δημιουργηθεί κατόπιν της ανταλλαγής των προσφάτων δηλώσεων και ανακοινώσεων. 

πηγή

Ὅλοι καὶ ὅλα κατὰ τῆς ἑλληνικῆς φαρμακοβιομηχανίας!!!

TEVA – newsbomb

 

 

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply