Τζιχαντιστές ἀπειλοῦν Γερμανούς;

Η γελοιότητα δεν έχει όρια.

Ένα ανώνυμο πανό, που κρέμασαν πράκτορες,  με σκοπό να φέρουν σε κόντρα Μουσουλμάνους Μετανάστες και Γερμανούς πολίτες, ταυτοποιήθηκε από τους …πατριώτες του Γ-ellas Φορς κι αποδόθηκε με σιγουριά σε … Τζιχαντιστές.
Σαν να λέμε ότι «δεν» υπάρχει περίπτωση να είναι προβοκάτσια των συντηρητικών κομμάτων, που προσπαθούν να σπείρουν τον τρόμο για να μαζέψουν τις ψήφους των πανικόβλητων Γερμανών.
Τζιχαντιστές ἀπειλοῦν Γερμανούς;

Αυτά τα γελοία blog προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο ότι οι μισθοφόροι του Ισραήλ, που παριστάνουν τους Μουσουλμάνους, έχουν όντως σχέση με το Ισλάμ κι ότι δεν σκοτώνουν για λογαριασμό της Νέας Τάξεως και του Σιωνισμού, αλλά  γιατί απλά είναι …φανατικοί θρήσκοι, που τους εξοπλίζει το ΝΑΤΟ και το Ισραήλ για να δοξάσουν τον …Αλλάχ.

Κι αρχίζω πλέον να υποπτεύομαι ότι πέφτουν πολλά λεφτά από ξένες πρεσβείες και Στοές για να δημιουργηθεί αυτή η άκυρη πεποίθηση στους πολίτες κι ότι δεν είναι απλά θέμα βλακείας κι άγνοιας.
Μην γίνεστε συνεργοί των πρακτόρων που θέλουν να αποπροσανατολίσουν τον κοσμάκη και να μετατρέψουν τα θύματα σε θύτες και τους πραγματικούς εγκληματίες να τους κρατήσουν εκτός κάδρου.
Έτσι έκαναν και με το ΙΡΑΚ…
Σκότωσαν 1.500.000 ανθρώπους, 500.000 μωρά δημιουργώντας την πεποίθηση ότι ο Σαντάμ ετοίμαζε Πυρηνικό Πόλεμο.
Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply