Ὁ …«περιούσιος» Μιχαὴλ Λεσίν.

O πάμπλουτος …«Ρώσσος» πρώην Υπουργός Τύπου και στέλεχος της GAZPROM, που βρέθηκε νεκρός σε Ξενοδοχείο της Ουάσιγκτον, δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ὁ ...«περιούσιος» Μιχαὴλ Λεσίν.1
Ήταν κι αυτός …«περιούσιος».

Ὁ ...«περιούσιος» Μιχαὴλ Λεσίν.2

Πολύς θρῆνος γιά τόν …«περιούσιο» συνεργάτη τοῦ Ποῦτιν;

H ναυαρχίδα ενημερώσεως της Ρωσσικής Κυβερνήσεως, που λέγεται Russia Today (RT), ιδρυτής της οποίας ήταν ο Μιχαήλ Λεσίν, μετά το πραξικόπημα στην Ουκρανία δέχθηκε επίθεση και κριτική από τα ξεπουλημένα Δυτικά ΜΜΕ  για …μεροληψία!!!

Ὁ ...«περιούσιος» Μιχαὴλ Λεσίν.5

Αμέσως μετά το πραξικόπημα στην Ουκρανία η αδυναμία των σιωνιστών δημοσιογράφων να εκφραστούν ενάντια στην Ρωσσία τους ώθησε σε παραίτηση. Ὁ ...«περιούσιος» Μιχαὴλ Λεσίν.3

Ὁ ...«περιούσιος» Μιχαὴλ Λεσίν.4

Λόγω του ιδρυτή της οι …«περιούσιοι» των Δυτικών ΜΜΕ είχαν την απαίτηση από το RT, που πληρώνουν οι Ρώσσοι πολίτες, να υπηρετεί τον Σιωνισμό μέχρι τέλους, κάτι που τελικά δεν έγινε.
Σιωνιστές δημοσιογράφοι από άλλα διάσημα ΜΜΕ επιτίθενται συστηματικά και στην Ρωσσία και στο RT μιλώντας για «καθεστώς», για αυταρχικές κυβερνήσεις, για ψέμματα και για την …«ελευθερία του Τύπου» της Δύσεως, που εκμεταλλεύονται οι …κακοί Ρώσσοι, οι …κακοί Ιρανοί και οι …κακοί Κινέζοι.
Ὁ ...«περιούσιος» Μιχαὴλ Λεσίν.6Ὁ ...«περιούσιος» Μιχαὴλ Λεσίν.8Ὁ ...«περιούσιος» Μιχαὴλ Λεσίν.7

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply