Πῶς ἀντιμετωπίζεται ὁ ἐκφοβισμός ἀνηλίκων ἀπό τό κράτος;

Ανήλικοι κτύπησαν κι έβρισαν ανήλικο.
Αυτό το περιστατικό του εκφοβισμού και βίας (bulling) αντιμετωπίστηκε από το κράτος «προνοίας» με ακόμα χειρότερο εκφοβισμό και βία…
Η αστυνομία συνέλαβε τους ανηλίκους ενώ συνέλαβε και τους γονείς τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Χειροπέδες σε ολόκληρες οικογένειες.

Πῶς ἀντιμετωπίζεται ὁ ἐκφοβισμός ἀνηλίκων ἀπό τό κράτος;

Γιατί άραγε δεν συνέλαβαν και την μάνα του επαναστάτη Βορείων Προαστίων Ρωμανού, για τον ίδιο λόγο, όταν αυτός, ως ανήλικος, τσαμπουκαλευόταν εναντίον μπατίρηδων αστυνομικών;
Το ό,τι κάθε ημέρα, όλη την ημέρα, οι δημόσιες συχνότητες της τηλεοράσεως χρησιμοποιούνται για την προβολή κάθε είδους βίας δεν το πρόσεξε κάποιος από τους φωστήρες του κράτους «προνοίας»,  που ξέρει να προνοεί μόνο για τα …ξένα συμφέροντα.

Τα ΜΜΕ για να τραβήξουν την προσοχή των τηλεθεατών δείχνουν νύκτα και ημέρα σεξ, ανωμαλίες , έγκλημα και βία. Από τα κινούμενα σχέδια, τα σήριαλ μέχρι και τα δελτία ειδήσεων δεν αφήνουν ούτε λεπτό χωρίς βία, εκρήξεις, τραυματισμούς, αίμα, θανάτους κι άλλες εγκληματικές πράξεις.
Κατά τα ξημερώματα αρχίζουν τα κροκοδείλια δάκρυα κι απλώνουν το χέρι ζητώντας λεφτά για μαϊμού ΜΚΟ, δήθεν για την καταπολέμηση της μάστιγας της βίας και των εκφοβισμών, της οικογενειακής βίας και των ναρκωτικών.
Οι πολίτες έχουν γαλουχηθεί να ΜΗΝ ρωτούν ποτέ το γιατί. Να μην ψάχνουν τα αίτια πίσω από όσα συμβαίνουν. Σαν να πρόκειται για τυχαία κι ανεξήγητα γεγονότα που απλά συμβαίνουν χωρίς να υπάρχει γενεσιουργός αιτία.

Σίγμα

Ἀποποίηση εὐθύνης

Οἱ συντάκτες τῶν ἄρθρων ἀποδέχονται ὅτι φέρουν τὴν ἀποκλειστικὴ εὐθύνη γιὰ τὴ νομιμότητα, ἀλλὰ καὶ γιὰ τὴν ὀρθότητά του περιεχομένου τῶν ἄρθρων τους, ἀπαλλάσσοντας τὸ filonoi.gr ἀπὸ ὁποιανδήποτε σχετικὴ εὐθύνη.

Leave a Reply